Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2018. 20:20

Ovo za dohranu nisam ni razmišljala, ako baš bude trebalo, poslat ću nekoga po to. Da ne kupujem bezveze. 
    Mi popravili auto, tj sva sreća bio je "samo" akumulator. Tako da ode skoro tisućica za ništa. Al moglo je i gore, tješim se 😂
    Dostavila mi kuma robicu koju mi je donesla iz Amerike, tako jedan preeedivan kompletić da mi žao sa ne smije dijete u tome van 😣 jer su kratki rukavi. 
    Muž samo ne odobrava kratku majicu na prugice, kao zastava 😂 
    I sad ide najgori dio dana, sređivanje za pregled sutra ujutro. I još me muči što se moram rano rano dignut. I glava me već 2 dana boliii 😭😭
    Raspisala se i ja. 
    A da, da ne zaboravim, Ami, svaka čast za toliku aktivnost. Ako ništa, barem po nekim pričama, trebao bi biti lakši porod.
    Marija, jel možeš od koga posudit izdajalicu? Meni je šogorica posudila, pa ako mi bude trebalo da imam za prvu ruku. A ako mi samo to bude trebalo, onda bi si rađe kupila električnu. 

Noemi
    13. Kolovoz 2018. 20:24

Cure, sto se tice dohrane pripremite si 1 kutiju dohrane i 1 malu bočicu, ja uzela nuk staklenu.. 
    mi koristimo novalac plus kao zagusti sa mojim mlijekom tj kad vidim da joj je malo.. mame hvale i aptamil.. za izdajalicu mozete ju i naknadno kupiti.. dok vidite kako će ici s mlijekom i da li će vam biti potrebna.. da ne bacate sad 300 kn.. ja sam ju posudila aventovu ručnu.
    Sto se tice dojenja sve ovisi kakve su bradavice, te da li ima dovoljno mlijeka.. vama će doći mlijeko 3 dan, meni je tek 5-6 dan radi carskog.. pa je bila na dohrani i poslije je normalno prihvatila moje.. 

mateya1993
    13. Kolovoz 2018. 20:33

Večer mame. Nisam se stigla prije javiti. Jučer u 22:38 rodila se naša princeza Nikol. Teška 3950 i duga 52cm. Porod je bio bolan i težak al preživjela sam. Napišem vam detalje kad dođem malo k sebi. Šaljemo vam puse 😚😚😚😚😚💕

💖 Nikol -12.08.2018💖

natar
    13. Kolovoz 2018. 20:48

Mateya cestitam!!! 🎉🎉😍😍👏👏 Svaka ti cast na rodjenju velike cure!! 👏👏
    Zelim ti sto brzi oporavak od poroda..

6xmama
    13. Kolovoz 2018. 20:52

Mateya, čestitke na velikoj curki, bravo 🎉🎉🎉🎊🎊🎊👍👍👍!! 
    Nikol, dobro nam došla 🎉❤️🍼! 
    Najgore je proslo, sad se mazite i pazite! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    13. Kolovoz 2018. 20:53

Mateya čestitkeee!!! ! 🙏🙏💪😘😘😘😍 BRAVO mama, uzivajte i javi se kad stignes! 

💙Bartol💙

Arizona
    13. Kolovoz 2018. 20:54

Mateyaaaa..cestitke😍😍.. ipak je krenuloooo..😄brzo se oporavi...

url=https://lilypie.com]

ami25
    13. Kolovoz 2018. 20:55

Noemi tnx za savjete a kupila budem ja jednu dozu novalca nek se nađe. A za bocicu sam kupila avent natural 0 za pocetak, dosta ih hvale pa budemo vidjeli. I izdajalicu ce mi frendica posudit pa ako bas budemo vidjeli da nam puno treba cemo kupit. Ona ks uzela na nagovor patronazne jer je imala previse mlijeka pa da se izdoji i na kraju niti 1 nije koristila. 

💙Bartol💙

Rubia
    13. Kolovoz 2018. 20:56

Mateya cestitke i brz oporavak ti zelim.... ❤️

Mladamama98
    13. Kolovoz 2018. 21:17

Cure jedno pitanje, ujutro sam napisala da me bole leđa i u valovima menstrualna bol, Tak je bilo cijeli dan a sad je već sat vremena pravi trudovi ali nisu jako bolni, ovakva je situacija, ne znam jeli prerano za ići u bolnicu ili da odem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.