A kad im dodjem sa 5 cm otvorenosti, odma me sprase iz trudnicke u radjaonu 😂... Zadnji put je to bilo sa 37+5.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Da da znam da si pisala zato pitam koji im je 'rok'. Na kraju ni ta otvorenost nije uvijet,ah Kad bi postojao neki siguran znak kad bi sve moglo krenut otprilike
Jucer mi kaze svekar,ne izgledas mi bas da ce to brzo,ja ono kao pa kako bi trebala izgledat ako ce brzo,kaze pa moja zena je osjetila par dana prije poroda neke simptome i znakove da bi moglo brzo. Mozda stvarno netko osjeti, kaze mi i kuma da je osjetila neki cudan pritisak i za 2 dana rodila eto znaci ima ih

💙Bartol💙
Natar nam se nis ne javlja iz bolnice, kaj se dogadja, kaj su joj rekli 🙄

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure.. ja tek doruckujem ..vi ste vec puno pisale.. izasli smo sinoc decko i ja na dejt 😉 dok jos mozemo... znaci trbuh mi je cijelo vrijeme bio taako stvrdnut da nista nisam mogla.. i to bas sinoc, a inace nikad nista ili rijetko ista.. htjela sam i da gledamo suze sv.Lovre ali uzalud ..nista nismo vidjeli..navodno je nocas maximum😅 ali barem sam spavala ko zaklana ostatak noci ..samo jednom ujutro na wc i opet do maloprije..
E sanjala sam svog bebaca ..da je bio velik i da ga jedva nosim i da nekak nespretno baratam s njim 😅😅 valjda ne budem tak u stvarnosti 😶
Mateya..5 cm..pola puta..drzim fige da bude brzo i sto manje bolno..javljaj se..
I da stvarno di nam je Natar sa twinsicima.. nis se ne javlja..nadam se da je sve ok..
I Aknes.. jel se javljala ikako ?

url=https://lilypie.com]
Mateya, 5 cm super 😁😁 nek samo cim brze i bezbolnije prođe, i naravno, da bude sve u redu! Drzi se i javis 😁 sretno 😊😊😊
Meni nikad nisu mjerili duljinu cerviksa, stalno pise cerviks 1 clanak, mijenjalo se samo zatvorenost i ulozivost.
Ja imam znaci vec par dana dole pritisak/probadanja, bas me zanima jesam li se sto otvorila jos il je to tak...
Znaci, 6xmama ti imas rok do kad te drze, jos cemo sve u isto vrijeme rodit. Nama je desetak dana do termina, tebi je rok... bit ce baby boom 😊
Rekli smo danas malome nek jos bude par dana u busiki jer tata ide danas za Njemacku, al se vraca u utorak navecer i bude godisnji.

26.8. Ivan 💙💙
Bok curke...evo i nas..sve isto...kontrola za dva dana...bas je danas bila guzva u radaoni za preglede..kaze muz da je jedna curka komentirala kad je bila gotova sa pregledom"ne da se ona nikako van" 😂 bebice se bas udomacile...e da i sad mi kaze doktorica neka simpaticna mlada da je beba vise ledima okrenuta mojim ledima al da je to samo trenutno stanje da se bebice stalno okrecu da je bitno kako se okrrne kad krene porod i da ne panicarim 🙄 ajd necu..meni je isto jucer i danas cesce stvrdnut trbuh...
Mateya sretno i da prode porod brzo i sto manje bolno 😊

12.08.2018. ❤
AnaMaria, eto... vecina beba se okrene kako treba, a tu si doktori koji ce reagirati ako nebude se dobro okrenula. Ja sam rekla, svejedno mi je, prirodni ili carski, najbitnije mi je da dobro prođe. I necu vakum 🙄🙄
Spekla sam i klipice punjene sunkom i sirom 😋 sad me noge bole 🙄

26.8. Ivan 💙💙
Mateya1993 sretno, jedva cekamo da nam se javim sa lijepim vijestima 🤞🤞🤞🤞🤞
Anamaria cestitke na punih 40tj i super za pregled ma brzo ce beba vani, ovim nadom ljetnicama je ocito lijepse unutra s obzirom na ove vrucine
Marijaa30 svaka cast i za klipice
Mi smo bili na plazi, malo sam umocila noge, dok si kuci svekrva kuhala juhu i pekla se teletina s krumpirom ispod peke, sad odmaramo pa veceras idemo kod mojih na veceru posto je Seka tu da se malo druzimo
Mene stalno nesto bolucka nadam se da se po malo otvaram

Mmm .. klipici..sad bi to papala sa cokoladnim mlijekom🤗
Ana M. probaj izbjegavati da si na ledjima ili tim polu lezecim polozajima di se naginjes prema iza.. budi prema naprijed..mozda potaknes da se okrene ako je istina ono iz onog clanka.. a ako ti se nije spustila u zdjelicu jos se moze vise puta okrenuti..tak su i meni rekli.. valjda oni jos prije poroda imaju metode da se namjesti kak treba .. drzim fige..

E cure.. razmisljam o tom outfitu za izlazak iz bolnice.. za bebaca.. pretpostavljam da ce biti vruce i da je ok da gore ima bodic kratkih rukava. .eventualno za prebaciti nesto preko (imam nesto sa kapuljacicom dugih rukava kaj bi eventualno kombinirala..i koliko je kapica obavezna ako necu to s kapuljacom??)..dolje tanke carapice..preslatke tenkice i tanku dugu trenirkicu ..brzo smo doma i s autom pa ono.. kaj im vi mislite obuc ?
Btw.. nasla sam na netu nesto preslatko..za decka i malog.. dala bi otisnuti to na majicu njemu i malome na bodic pa da budu u kombinaciji..mislite da bi decku bilo drago ili bezveze?? Evo slike..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji