Arizona kod nas kapica nije obavezna, mogu uzet 1 da imamo za svaki slucaj ako ne bude vruce al po ovim vrucinama i sestre ih stavljaju u kratke rukave 🙄 Ma ja sam sve dobila kupila mozda dva bodića i to oni sta se kopčaju sa strane jer mene ce strah biti oblačit tako malu bebu da ga ne ozlijedim 🤣 npr znam da su rekli da u ri traze obavezno jaje i kapicu, a ovdje kod nas ne. Sad kako je drugdje nebi znala 😏 Natar dobro da si ti tamo pod kontrolom, jos malo i twinsi su ovdje!! 💪💪Meni se na kraju cini da cemo sve u roku 5-6 dana rodit🤣
💙Bartol💙
Natar, su ti radili uzv gore na odjelu? Kak su decki okrenuti?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kao iz bolnice traze da to doneses.. ? Ja to nis ne znam..meni nitko nije nis rekao.. kaj ..nece mi dat malog ak ne bum imala npr. kapicu..? 😲 Mah.. izludile su me te kapice.. moram prekopat po robici doma ak ima kakva kapica od poklonjenih jer ja nisam kupila ni jednu.. svaki put sam gledala i nikad nikakve tete tam da mi pomogne..gledam one velicine..centimetre..pa od-do mjeseci.. pa mi se ne svidja uzorak..pa pocnem razmisljat kakvu ce imat glavu i kak ce van.. i na kraju se zbediram i odem iz ducana bez kapice 😂😂😂 ja bum uzela to s kapuljacicom i mir
url=https://lilypie.com]
Hahahahaha, ja sam ih dobila nekoliko,nama su uglavnom sve te stvari na tečaju rekli. Hvala bogu da nista nisam morala to kupovat jer bi poludila, ne znam ni za velicine, kad sam oprala jedan dan robicu skuzila sam da par bodija ima onako sa strane neko cudno kopčanje i vezanje pa sam se i to malo vjezbala
💙Bartol💙
Dobar dan zenske..
Ja sam cula da navodno traze uvijek dugi rukav bodica bez obzira na vrijeme jer kao bebice ne jos ne mogu si regulirati temp. A sad jel to istina, mozda ovisi i koje rodiliste kako.
Pricale ste o datumu poroda, ja bi isto za Veliku Gospu al mi je ipak nekako to sad prebrzo 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav cure..
sad ćete vi sve jedna za drugom.. koja će na moj termin 14.8 😊 vidim da bi vi ipak na Veliku Goodu 😉
Mateya, sretno 😊
Ami, tvoj bebač se okrenuo jel tako?
Za robicu, u ZG obavezan dugi bodi i duge hlače, i imala tetra pelenu al ju nisam pokrivala jer j bilo vruce.. jer prvih mj dana nemaju termoregulaciju.. moja ima 12 dana i dalje je stalno u dugim Rukavima i još ju pokrijem dekicom i nije joj vruce.. u maternicu su na 36 tako da
na početku ih ipak treba u duge rukaviće.
Natar, su ti radili uzv gore na odjelu? Kak su decki okrenuti?
Radili su mi u petak kad sam dosla. Prvi je glavom dole nisko i ne mrda iz tog polozaja vec dugo. A drugi je bio koso glavom, ali se stalno mice. Sestre svaki put dopplerom i ctg-om hvataju srceko na drugom mjestu. Danas je pod rebrima, znaci popreko ili zadak, taj se ne moze odluciti kaj bi.. 🤷♀️
Za vikend naravno nema pregleda, uzv-a.. Ne znam jel planiraju u pon/uto bacit oko na njih i moje stanje dole, jel se kaj pomice.. U sri za Gospu opet dezurstvo..
Noemi ..meni frendica "copra" da cu 14.-og.. tad je njenom muzu rockas..a nas dva se bas ne volimo.. i stalno mi govori da budem ranije ..cak i sad 5 dana do termina.. ja bi htjela 18. ..decko jucer kaze da mu se ne svidjaju sve te osmice.. al oboje se slazemo da bi htjeli prije 22.-og jer tad bude vec djevica po horoskopu, a mi bi lavica... 😅
Najbolje da od sutra svaki dan po jedna krene .. i onak smo rekle da za vikend jos odmaramo..😁
url=https://lilypie.com]
Osmice su ti inače super.. jako sretan broj a i 2018 je god. pa je dobra kombinacija 😊 a za horoskop ja isto čekala da udjem u vladavinu lava.. nisam htjela da bude rak. 😉
Evo nas s kratkog kupanja, bili na plaži i do nas birc a glavni ginekolog na kavi kaze muz nista ako krene bar smo sigurni Noemi pred 2 tjedna je bio glavicom dole,ja se nadam da se nije sta promjenilo u to vrijeme
Mene vise ne zele pregledavat tako mi bar kaze ova doktorica,sad ne znam tko ce mi bit u petak posto ona sutra ide na GO pa me narucila kod nekog drugog, mozda tog drugog uzicam neki kratki pregled
Vidjet cemo. Tvoja malecka je bas bila dobra i poslusna i rekla je evo mama da te vise ne tlačim stizem ja malo ranije
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji