Issa slazem se s curama..svaka bebica je drugacija...a i eto vidis po pricama koliko znaju fulat u tezini...samo smireno biti ce sve dobro...ima stvarno doktora koji nepotrebno paniku sire..
E da..nasao mi muz onaj sprej u dm-u 😀
Meni su sad neke malo jace kontrakcije pocele..sutra nam je termin i idemo na kontrolu pa si vrtim svasta u glavi..ah.standardno za mene 🙄
12.08.2018. ❤
Pozdrav kloke😀, nisam se dugo javljala ali sam čitala, kod mene se svašta događalo, naprosto nisam stizala pisati. Uglavnom svi mi se igraju sa živcima, od doktora pa na dalje 😥
Nego da vas pitam, koliko su vam bebe bile teške u 36 tjednu, meni je procjena 2300 i sumnjaju na zastoj u razvoju, plodne vode imam puno a posteljica je počela sazrijevati. Navodno tokoliza i cordipin utječu na sazrijevanje prijevremeno.
2 dana sam bila po doktorima po cijele dane, 3 uzv su radili, ctg….ma baš su me izmučili 😥, danas nemrem k sebi doć od svega.
Drago mi je vidjeti da ste sve dobro, 6xmama i mladamama samo naprijed, još malo i možete biti na miru😀
Veliki zagrljaj svima 😘
Pozz curke nakon dugog vremena..isssa da te utjesim,slicno i meni bilo,sa 35tjedana po uzv beba 2100,kao sumnje na zastoj,odmah raden dopler,protoci u redu,na ctg koji isto u redu..poslao.me u TA,kod njih nije bila 2100 nego 2700,zadnji uzv mi radili tri tjedna prije poroda,njihova procjena s obzirom na onaj u 37-om tjednu je bila da ce se rodit sa 3700,3800 na kraju rodila se moja curka sa 3200..eto toliko o njihovim procjenama i to sta oni fulaju,nikom ništa,a ma na iglama i u strahu,sta je najgore bebice osjete..ignoriraj ih i uzivaj u trudnoći dok ne dode taj dan susreta..držite se i cekamo vas na drugoj temi,sretno svima😊☺
Jutro cure 😊
Noc je bila mirna, al od pola 7 ne spavam.
Issa, bit ce sve u redu.. doktori pred kraj samo podizu tlak 😐
26.8. Ivan 💙💙
Jutro.
Kod nas opet sparno, tako da sam se znojila ajme, pa sam jucer jela lubenice i non stop sam se dizala na wc
Jutros je mirno, malo leđa bole, evo se mislimo odvesti djecu na more bar dva sata do rucka
Kako su nam ostale mame
Jutro, curke!
Ja se u 6 istusirala, stavila Utrice, nazad legla i evo spavala jos do sad 😊.
Danas ja cekam svoju sister iz Njemacke 😉, vec je vjerojatno na putu, sam da joj ne bu guzve(ide autom, iz Berlina)...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure😀
Hvala na lijepim riječima, odmah mi je dan ljepši 😀
Jel koja zna koje su normalne vrijednosti protoka? Googlala sam ali ne mogu naći, kod mene su kao smanjeni.
RI AU od 0.42-0.51
Isssa, meni je na sadnjem uzv RI AU bio 0.54 i dr je rekla da je uredan 😯
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Isssa, meni je na sadnjem uzv RI AU bio 0.54 i dr je rekla da je uredan 😯
Kad sam neki dan bila u predrađaoni na CTG-u nešto je dr spominjao da je sve manje od 0.72 dobro, ali neznam koja je doljnja granica, kad mi je bilo 0.42 dr je rekla da su niži, ali i da ovisi o tome dal' smo gladne, žedne....
Jutroo 😁
Nadam se da ste mi ok spavale. Ja se probudila u 3 i pol bez zraka, sva mokra. Dignem se na wc i vidim da je muž zatvorio vrata od kupaone. Htjela sam ga ugušit jastukom 😂😂 sjedila malo u dnevnom dok nisam došla na sebe. A onda spavala odlično 😁 eto, morala sam se pojadati 😂 i još si skuhala jutros kavu i zaboravila šećer stavit, a prelijena za dignut se. Naopako krenuo dan.
I da, rekla sam da ne mogu još ni danas ić rodit, gužva je u rodilištu 😁 malo ću pričekati da se to raščisti 😁😂
Cokica, ajde nije najbolje pocela nedjelja, al nek dalje bude kako treba 😊
Ja cu sad ici skuhati nest, mama radi cijeli dan pa je red na meni 😋 bit ce juha, pohana piletina i salata. Neda mi se priloge raditi. A za desert, ako ce ko htjeti, sladoled je u skrinji 😋
Ja nemam pojma o protocima, plodnoj vodi i sl, uvijek vele da je dobro. Sutra ce mi raditi uzv pa cu cuti ima li kakve promjene.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji