Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    11. Kolovoz 2018. 22:12

Isssa

Toliko su me isprepadali da sam cijelo jutro danas plakala ko kišna godina, genetski rađamo manje bebe, mama je u terminu rodila seku 2600, mene 2800, sestru 3100, pa starija sister he malog u 40 tjedna 2800, ali oni tupe da to nema veze sa genetikom kod mene. Tri UZV su radili u roku 24 sata, 2 dr rekli 2300, treći 2600. Do sada je sve bilo ok po tjednima i sada odjednom zaostaje tjedan dana.
    6xmamaznači to je normalno veliš, njima nije, a iskreno ne želim previše googlat da ne paničarim, kad sam skužila da ima više stupnjeva sazrijevanja onda sam odustala jer neznam u kojem sam stupnju.

Neni je u zadnjoj trudnoci posteljica bila 2.stupanj,od max.4...i nisam onda bila na tokolizi. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    11. Kolovoz 2018. 22:15

6xmama

Isssa

Toliko su me isprepadali da sam cijelo jutro danas plakala ko kišna godina, genetski rađamo manje bebe, mama je u terminu rodila seku 2600, mene 2800, sestru 3100, pa starija sister he malog u 40 tjedna 2800, ali oni tupe da to nema veze sa genetikom kod mene. Tri UZV su radili u roku 24 sata, 2 dr rekli 2300, treći 2600. Do sada je sve bilo ok po tjednima i sada odjednom zaostaje tjedan dana.
    6xmamaznači to je normalno veliš, njima nije, a iskreno ne želim previše googlat da ne paničarim, kad sam skužila da ima više stupnjeva sazrijevanja onda sam odustala jer neznam u kojem sam stupnju.

Neni je u zadnjoj trudnoci posteljica bila 2.stupanj,od max.4…i nisam onda bila na tokolizi.

Sa 36 tjedana

nivami
    11. Kolovoz 2018. 22:15

Issa evo i moja kuma trudna, sad je 38tj, zena je nizeg rasta i beba joj je u 36tj bila 2500g tako da se nista ne brines, nismo svi isti pa ni bebe nemogu biti sve iste neke ce se roditi od 2.5kg a neke od 4.5 nek su one nama zive i zdrave

Ja se taman otusirala, noge mi natecene i sad kad sam legla bas ožaža bolove i dole i u leđima l bez ikakvog razmaka, boli bez pauze, ni sama nisam pametna sta je 

11. Kolovoz 2018. 22:24

Baš oko tog termina i mjera je moja ginekologica poludila prošli put kad sam joj rekla da mi je ova u bolnici rekla da to više nije kraća trudnoća. Kaže ona evo kolika si ti, kolika sam ja, pokaže i na sestru. Kaže sve smo različite, i po godinama i svemu i normalno da ne možemo ni iste bebe rađati. Zato je ono dobro netko nedavno napisao da bi bilo najbolje da nas cijelo vrijeme jedan doktor vodi i to je to. 

• AnaMaria
    11. Kolovoz 2018. 22:31

Issa slazem se s curama..svaka bebica je drugacija...a i eto vidis po pricama koliko znaju fulat u tezini...samo smireno biti ce sve dobro...ima stvarno doktora koji nepotrebno paniku sire..
    E da..nasao mi muz onaj sprej u dm-u 😀 
    Meni su sad neke malo jace kontrakcije pocele..sutra nam je termin i idemo na kontrolu pa si vrtim svasta u glavi..ah.standardno za mene 🙄

12.08.2018. ❤

Mya
    11. Kolovoz 2018. 22:39

Isssa

Pozdrav kloke😀, nisam se dugo javljala ali sam čitala, kod mene se svašta događalo, naprosto nisam stizala pisati. Uglavnom svi mi se igraju sa živcima, od doktora pa na dalje 😥
    Nego da vas pitam, koliko su vam bebe bile teške u 36 tjednu, meni je procjena 2300 i sumnjaju na zastoj u razvoju, plodne vode imam puno a posteljica je počela sazrijevati. Navodno tokoliza i cordipin utječu na sazrijevanje prijevremeno.
    2 dana sam bila po doktorima po cijele dane, 3 uzv su radili, ctg….ma baš su me izmučili 😥, danas nemrem k sebi doć od svega.
    Drago mi je vidjeti da ste sve dobro, 6xmama i mladamama samo naprijed, još malo i možete biti na miru😀
    Veliki zagrljaj svima 😘

Pozz curke nakon dugog vremena..isssa da te utjesim,slicno i meni bilo,sa 35tjedana po uzv beba 2100,kao sumnje na zastoj,odmah raden dopler,protoci u redu,na ctg koji isto u redu..poslao.me u TA,kod njih nije bila 2100 nego 2700,zadnji uzv mi radili tri tjedna prije poroda,njihova procjena s obzirom na onaj u 37-om tjednu je bila da ce se rodit sa 3700,3800 na kraju rodila se moja curka sa 3200..eto toliko o njihovim procjenama i to sta oni fulaju,nikom ništa,a ma na iglama i u strahu,sta je najgore bebice osjete..ignoriraj ih i uzivaj u trudnoći dok ne dode taj dan susreta..držite se i cekamo vas na drugoj temi,sretno svima😊☺

Marijaa30
    12. Kolovoz 2018. 07:42

Jutro cure 😊
    Noc je bila mirna, al od pola 7  ne spavam. 
    Issa, bit ce sve u redu.. doktori pred kraj samo podizu tlak 😐

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    12. Kolovoz 2018. 07:58

Jutro. 
    Kod nas opet sparno, tako da sam se znojila ajme, pa sam jucer jela lubenice i non stop sam se dizala na wc
    Jutros je mirno, malo leđa bole, evo se mislimo odvesti djecu na more bar dva sata do rucka 
    Kako su nam ostale mame

6xmama
    12. Kolovoz 2018. 08:30

Jutro, curke! 
    Ja se u 6 istusirala, stavila Utrice, nazad legla i evo spavala jos do sad 😊. 
    Danas ja cekam svoju sister iz Njemacke 😉, vec je vjerojatno na putu, sam da joj ne bu guzve(ide autom, iz Berlina)... 

Isssa
    12. Kolovoz 2018. 09:01

Jutro cure😀
    Hvala na lijepim riječima, odmah mi je dan ljepši 😀
    Jel koja zna koje su normalne vrijednosti protoka? Googlala sam ali ne mogu naći, kod mene su kao smanjeni. 
    RI AU od 0.42-0.51

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI