Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    13. Kolovoz 2018. 00:10

Hahahaha Cokica to je ta slika!!! 😂😂 

💙Bartol💙

Marijaa30
    13. Kolovoz 2018. 06:10

Jutro cure 😊
    Idem se spremat za TA! Javim... nadam se da budem bar jos malo otvorena.
    Sretno ako jos koja ima pregled danas!
    Mateya, cekamo novosti 😊😊

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    13. Kolovoz 2018. 06:40

Jutro, curke! 
    Marija, sretno na pregledu,drzim fige da se nekaj pokrece 🤞..  
    Ak ima jos koja pregled, sretno! 
    Mateya, nadam se da je beba vec u rukama! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    13. Kolovoz 2018. 08:37

Jutroo, Marija sretno na pregledu 😎😎

💙Bartol💙

13. Kolovoz 2018. 08:40

Jutro, al dobro nije. Crko nam auto 😣 muž da će na posao ujutro i neće upalit nikako. Baš je pogodio trenutak 😠
    Sretno s pregledima danas 🙂🤞 mi smo sutra ujutro
    Mateya nadam se da uživaš sa svojom bebicom već ❤️❤️

nivami
    13. Kolovoz 2018. 08:48

Jutro 
    Marija sretno na pregledu 😘
    Mateya1993 nadam se da se vec mazis sa svojom mrvicom
    Čokica pa bas je nasao trenutak kad ce se pokvariti 😡
    Ostatku ekipe 😘😘
    Kod nas i dalje sparno 

• AnaMaria
    13. Kolovoz 2018. 08:57

Jutro cure..sretno na pregledima..cokica bas mi je zao nadam se da je neki manji kvar...mateya cekamo izvjestaj ..sigurno si vec sa svojom curicom ❤

12.08.2018. ❤

• Maja82
    13. Kolovoz 2018. 09:21

Dobro jutro cure! Drzite se jos pred kraj 😁 Nisam popratila jel tko rofilo ovaj tj sori ako je cestitam!
    Cokica zao mi je zbog auta! 😣 tak je to uvijek..ono kad najmanje treba. 😥
    Za izlazak na Sv.Duh bilo je fakat 30 stupnjeva stavili su joj dugi rukav pidjamica s nogavicama, carapice i kapicu. Imala sam i kratki rukav. Al rekla je sestra zbog klime u autu bolje dugo i kapica. Kapicu sam dobila u setu body+hlacice+ kapica vel.56 H&M pa sam tu ponijela, a pidjamica je vel.50. 
    Mi se privikavamo 😁 Dobra mi je curica fakat dosta spava ne mogu rec.. al to dojenje prvih par dana ja sam bila u soku 😣 Nisam znala ni za taj zastoj mlijeka, nit je ona dost vukla, u bolnici mi nisu bas ekstra pomogli moram priznat. Ugl spremite se malo, procitajte unaprijed.. mozda pripremit bar 1 bocicu doma i 1 adaptirano jer to kad dodjes kuci, cicke ko baloni a mlijeko ide na kapaljku a oni vriste.. ne znam ja prva 3 dana ne bi prezivjela doma da joj nisam uz dojenje koliko ide dala i bocicu. I vec 4-5 dan fino samo cicka..Nadam se da ce vam svima ic bolje nego meni al cist evo savjet ako kom pomogne. 
    Sretno svima na pregledima! Jos maloooo 😁

Mladamama98
    13. Kolovoz 2018. 09:41

Jutro
    Sretno na pregledima tko ima
    Mene bole leđa i kao na valove dolazi menstrualna bol pa ćemo viditi kroz dan jel nešto krenulo ili je samo priprema 

• AnaMaria
    13. Kolovoz 2018. 09:58

Maja drago mi je da ste dobro i da je prosao taj period kad nisi imala mlijeko..ajme kazes nisu ti u bolnici pomogli a ja sam na tecaju dobila dojam da ce biti bas ok sto se tice dojenja i cula sam pozitivna iskustva 😞 jel imas jos neki savjet za Sv. Duh ? 
    Mladamama javi..mene tak na dane ulovi pa prestane..sad sam vec nestrpljiva a tek sam jedan dan iza termina 😊

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI