Jutro cure 😊
Idem se spremat za TA! Javim... nadam se da budem bar jos malo otvorena.
Sretno ako jos koja ima pregled danas!
Mateya, cekamo novosti 😊😊

26.8. Ivan 💙💙
Jutro, curke!
Marija, sretno na pregledu,drzim fige da se nekaj pokrece 🤞..
Ak ima jos koja pregled, sretno!
Mateya, nadam se da je beba vec u rukama!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro, al dobro nije. Crko nam auto 😣 muž da će na posao ujutro i neće upalit nikako. Baš je pogodio trenutak 😠
Sretno s pregledima danas 🙂🤞 mi smo sutra ujutro
Mateya nadam se da uživaš sa svojom bebicom već ❤️❤️
Jutro
Marija sretno na pregledu 😘
Mateya1993 nadam se da se vec mazis sa svojom mrvicom
Čokica pa bas je nasao trenutak kad ce se pokvariti 😡
Ostatku ekipe 😘😘
Kod nas i dalje sparno

Jutro cure..sretno na pregledima..cokica bas mi je zao nadam se da je neki manji kvar...mateya cekamo izvjestaj ..sigurno si vec sa svojom curicom ❤

12.08.2018. ❤
Dobro jutro cure! Drzite se jos pred kraj 😁 Nisam popratila jel tko rofilo ovaj tj sori ako je cestitam!
Cokica zao mi je zbog auta! 😣 tak je to uvijek..ono kad najmanje treba. 😥
Za izlazak na Sv.Duh bilo je fakat 30 stupnjeva stavili su joj dugi rukav pidjamica s nogavicama, carapice i kapicu. Imala sam i kratki rukav. Al rekla je sestra zbog klime u autu bolje dugo i kapica. Kapicu sam dobila u setu body+hlacice+ kapica vel.56 H&M pa sam tu ponijela, a pidjamica je vel.50.
Mi se privikavamo 😁 Dobra mi je curica fakat dosta spava ne mogu rec.. al to dojenje prvih par dana ja sam bila u soku 😣 Nisam znala ni za taj zastoj mlijeka, nit je ona dost vukla, u bolnici mi nisu bas ekstra pomogli moram priznat. Ugl spremite se malo, procitajte unaprijed.. mozda pripremit bar 1 bocicu doma i 1 adaptirano jer to kad dodjes kuci, cicke ko baloni a mlijeko ide na kapaljku a oni vriste.. ne znam ja prva 3 dana ne bi prezivjela doma da joj nisam uz dojenje koliko ide dala i bocicu. I vec 4-5 dan fino samo cicka..Nadam se da ce vam svima ic bolje nego meni al cist evo savjet ako kom pomogne.
Sretno svima na pregledima! Jos maloooo 😁

Jutro
Sretno na pregledima tko ima
Mene bole leđa i kao na valove dolazi menstrualna bol pa ćemo viditi kroz dan jel nešto krenulo ili je samo priprema

Maja drago mi je da ste dobro i da je prosao taj period kad nisi imala mlijeko..ajme kazes nisu ti u bolnici pomogli a ja sam na tecaju dobila dojam da ce biti bas ok sto se tice dojenja i cula sam pozitivna iskustva 😞 jel imas jos neki savjet za Sv. Duh ?
Mladamama javi..mene tak na dane ulovi pa prestane..sad sam vec nestrpljiva a tek sam jedan dan iza termina 😊

12.08.2018. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji