Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2018. 08:40

Jutro, al dobro nije. Crko nam auto 😣 muž da će na posao ujutro i neće upalit nikako. Baš je pogodio trenutak 😠
    Sretno s pregledima danas 🙂🤞 mi smo sutra ujutro
    Mateya nadam se da uživaš sa svojom bebicom već ❤️❤️

nivami
    13. Kolovoz 2018. 08:48

Jutro 
    Marija sretno na pregledu 😘
    Mateya1993 nadam se da se vec mazis sa svojom mrvicom
    Čokica pa bas je nasao trenutak kad ce se pokvariti 😡
    Ostatku ekipe 😘😘
    Kod nas i dalje sparno 

• AnaMaria
    13. Kolovoz 2018. 08:57

Jutro cure..sretno na pregledima..cokica bas mi je zao nadam se da je neki manji kvar...mateya cekamo izvjestaj ..sigurno si vec sa svojom curicom ❤

12.08.2018. ❤

• Maja82
    13. Kolovoz 2018. 09:21

Dobro jutro cure! Drzite se jos pred kraj 😁 Nisam popratila jel tko rofilo ovaj tj sori ako je cestitam!
    Cokica zao mi je zbog auta! 😣 tak je to uvijek..ono kad najmanje treba. 😥
    Za izlazak na Sv.Duh bilo je fakat 30 stupnjeva stavili su joj dugi rukav pidjamica s nogavicama, carapice i kapicu. Imala sam i kratki rukav. Al rekla je sestra zbog klime u autu bolje dugo i kapica. Kapicu sam dobila u setu body+hlacice+ kapica vel.56 H&M pa sam tu ponijela, a pidjamica je vel.50. 
    Mi se privikavamo 😁 Dobra mi je curica fakat dosta spava ne mogu rec.. al to dojenje prvih par dana ja sam bila u soku 😣 Nisam znala ni za taj zastoj mlijeka, nit je ona dost vukla, u bolnici mi nisu bas ekstra pomogli moram priznat. Ugl spremite se malo, procitajte unaprijed.. mozda pripremit bar 1 bocicu doma i 1 adaptirano jer to kad dodjes kuci, cicke ko baloni a mlijeko ide na kapaljku a oni vriste.. ne znam ja prva 3 dana ne bi prezivjela doma da joj nisam uz dojenje koliko ide dala i bocicu. I vec 4-5 dan fino samo cicka..Nadam se da ce vam svima ic bolje nego meni al cist evo savjet ako kom pomogne. 
    Sretno svima na pregledima! Jos maloooo 😁

Mladamama98
    13. Kolovoz 2018. 09:41

Jutro
    Sretno na pregledima tko ima
    Mene bole leđa i kao na valove dolazi menstrualna bol pa ćemo viditi kroz dan jel nešto krenulo ili je samo priprema 

• AnaMaria
    13. Kolovoz 2018. 09:58

Maja drago mi je da ste dobro i da je prosao taj period kad nisi imala mlijeko..ajme kazes nisu ti u bolnici pomogli a ja sam na tecaju dobila dojam da ce biti bas ok sto se tice dojenja i cula sam pozitivna iskustva 😞 jel imas jos neki savjet za Sv. Duh ? 
    Mladamama javi..mene tak na dane ulovi pa prestane..sad sam vec nestrpljiva a tek sam jedan dan iza termina 😊

12.08.2018. ❤

ivymicek
    13. Kolovoz 2018. 10:34

Mladamama98

Jutro
    Sretno na pregledima tko ima
    Mene bole leđa i kao na valove dolazi menstrualna bol pa ćemo viditi kroz dan jel nešto krenulo ili je samo priprema

Mladamama držim fige da su samo pripremni i da još malo izdržite 2u1. 
    Sretmo svima na pregledima 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Sunce25
    13. Kolovoz 2018. 11:17

Heeeej...evo i nas..
    Danas smo 2 dana preko termina i osjecam se pregazeno,nisam vjerovals da ce tako tesko biti zadnjih dana..
    Vrucine ne popustaju sto jos dodatno pojacava nervozu..
    Mateya, stvarno od srca zelim da vec uzivas sa svojom bejbi ..
    Sretnooo na pregledima,mi imamo 16.08. Ali nadam se da cu do onda vec biti i ja sa svojom bebolinom. toliko sam tromaaa,danas nekakomosjecam svaku kost u tijelu ko da lagano boli,a kičmaaaaaaa,otpada .

21.08.💞🎀

13. Kolovoz 2018. 11:22

Pitanjce za iskusnije
    Može li plodna voda ići onako tipa kao na mahove? Ne znam točno kako opisati 😑 ko da netko pusti špinu pa zatvori 😂
    Išla na wc, i ne znam, niti boje niti ikakvog mirisa, totalno mi bio neki drugačiji osjećaj nego kad ideš normalno mokriti. Oprostite na opisu, ali ne znam kako to opisati. A jučer me mama sva isprepadala da pazim da mi ne ode plodna voda. A šta ja znam kad ni ne znam kako to treba izgledati 😣

6xmama
    13. Kolovoz 2018. 11:24

Meni nikad nije puko vodenjak pa ne znam, al mislim da moze ak je ono visoko prsnuce vodenjaka, da onda ide pomalo

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.