Isssa, meni je na sadnjem uzv RI AU bio 0.54 i dr je rekla da je uredan 😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Isssa, meni je na sadnjem uzv RI AU bio 0.54 i dr je rekla da je uredan 😯
Kad sam neki dan bila u predrađaoni na CTG-u nešto je dr spominjao da je sve manje od 0.72 dobro, ali neznam koja je doljnja granica, kad mi je bilo 0.42 dr je rekla da su niži, ali i da ovisi o tome dal' smo gladne, žedne....

Jutroo 😁
Nadam se da ste mi ok spavale. Ja se probudila u 3 i pol bez zraka, sva mokra. Dignem se na wc i vidim da je muž zatvorio vrata od kupaone. Htjela sam ga ugušit jastukom 😂😂 sjedila malo u dnevnom dok nisam došla na sebe. A onda spavala odlično 😁 eto, morala sam se pojadati 😂 i još si skuhala jutros kavu i zaboravila šećer stavit, a prelijena za dignut se. Naopako krenuo dan.
I da, rekla sam da ne mogu još ni danas ić rodit, gužva je u rodilištu 😁 malo ću pričekati da se to raščisti 😁😂
Cokica, ajde nije najbolje pocela nedjelja, al nek dalje bude kako treba 😊
Ja cu sad ici skuhati nest, mama radi cijeli dan pa je red na meni 😋 bit ce juha, pohana piletina i salata. Neda mi se priloge raditi. A za desert, ako ce ko htjeti, sladoled je u skrinji 😋
Ja nemam pojma o protocima, plodnoj vodi i sl, uvijek vele da je dobro. Sutra ce mi raditi uzv pa cu cuti ima li kakve promjene.

26.8. Ivan 💙💙
Jutro žene! Evo ostavili su me u bolnici. 5cm sam otvorena. Javim se. Nadam se da bude danas ili sutra bebica tu. 😚😘

💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro kloke, Mateya drzim fige, bome moglo bi to brzo 5 cm je dosta,nadam se da ce bit brzo i sto manje bolno Cokica ja se isto probudila u 3 i 29 tocno i mislim se uvijek se budim u isto vrijeme
Nevjerojatno, a mali mi je lud cijelu noć udara nikad tako, i evo upravo sad od kad smo se ustali ne staje
Njami pohana piletina,ja cu danas musaku delat da mozemo i sutra to rucat da sam mirna 2 dana
Ah lijenost

💙Bartol💙
Mateya sretno i da se što prije družiš sa svojom curicom 🤞😘😘
Mi smo danas kod svekrve na ručku, isto pohano, al s blitvom.
A ovo što se tiče protoka, plodne vode itd ja isto ništa pojma nemam. Ni za svoj cerviks od tamo nekog 24tt ne znam ništa 😂 jedino što je stalno i ne mijenja se je to da sam skroz zatvorena. Ja ću ostat trudna zauvijek 😂 #pregnantforever
Oooo, Mateya, pa to je vec za busit vodenjak i akciju 😁-bar to kod mene uvijek naprave kad dodjem na 5 cm... Sretno i javi se!

Ma Cokica nisi jedina,meni je mjerio cerviks sa 35 tjedana bio je 47 mm a u 24 je bio 42, umjesto da se smanjuje on raste A sad me vise ni ne zele gledat, samo ctg urin i tlak mi rade na pregledima i to je to. Dosta je bilo cura samnom u cekaoni koje su prenesle vec par dana,mozda je stvarno nesto u zraku
Zapravo mi imamo nekih 8 -9 dana do termina al nekako sam se nadala da bude to prije pa mi je zato sad čudno, al dobro čekamo i dalje
6xmama i tebi u utorak punih 36, sto si ti rekla jel tebe budu inducirali ako ne krene samo?

💙Bartol💙
Amy, ja uvijek idem na indukciju ak ne krene samo(a zadnja dva puta nije, bez obzira na otvorenost) i to ne cekaju termin zbog tog prvog carskog i abrupcije placente tada. Nikad mi vise nisu dali nosit do kraja, najjjj dulje do 39 tj kaj su mi dali.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji