Jutro žene! Evo ostavili su me u bolnici. 5cm sam otvorena. Javim se. Nadam se da bude danas ili sutra bebica tu. 😚😘
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro kloke, Mateya drzim fige, bome moglo bi to brzo 5 cm je dosta,nadam se da ce bit brzo i sto manje bolno Cokica ja se isto probudila u 3 i 29 tocno i mislim se uvijek se budim u isto vrijeme
Nevjerojatno, a mali mi je lud cijelu noć udara nikad tako, i evo upravo sad od kad smo se ustali ne staje
Njami pohana piletina,ja cu danas musaku delat da mozemo i sutra to rucat da sam mirna 2 dana
Ah lijenost
💙Bartol💙
Mateya sretno i da se što prije družiš sa svojom curicom 🤞😘😘
Mi smo danas kod svekrve na ručku, isto pohano, al s blitvom.
A ovo što se tiče protoka, plodne vode itd ja isto ništa pojma nemam. Ni za svoj cerviks od tamo nekog 24tt ne znam ništa 😂 jedino što je stalno i ne mijenja se je to da sam skroz zatvorena. Ja ću ostat trudna zauvijek 😂 #pregnantforever
Oooo, Mateya, pa to je vec za busit vodenjak i akciju 😁-bar to kod mene uvijek naprave kad dodjem na 5 cm... Sretno i javi se!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma Cokica nisi jedina,meni je mjerio cerviks sa 35 tjedana bio je 47 mm a u 24 je bio 42, umjesto da se smanjuje on raste A sad me vise ni ne zele gledat, samo ctg urin i tlak mi rade na pregledima i to je to. Dosta je bilo cura samnom u cekaoni koje su prenesle vec par dana,mozda je stvarno nesto u zraku
Zapravo mi imamo nekih 8 -9 dana do termina al nekako sam se nadala da bude to prije pa mi je zato sad čudno, al dobro čekamo i dalje
6xmama i tebi u utorak punih 36, sto si ti rekla jel tebe budu inducirali ako ne krene samo?
💙Bartol💙
Amy, ja uvijek idem na indukciju ak ne krene samo(a zadnja dva puta nije, bez obzira na otvorenost) i to ne cekaju termin zbog tog prvog carskog i abrupcije placente tada. Nikad mi vise nisu dali nosit do kraja, najjjj dulje do 39 tj kaj su mi dali.
A kad im dodjem sa 5 cm otvorenosti, odma me sprase iz trudnicke u radjaonu 😂... Zadnji put je to bilo sa 37+5.
Da da znam da si pisala zato pitam koji im je 'rok'. Na kraju ni ta otvorenost nije uvijet,ah Kad bi postojao neki siguran znak kad bi sve moglo krenut otprilike
Jucer mi kaze svekar,ne izgledas mi bas da ce to brzo,ja ono kao pa kako bi trebala izgledat ako ce brzo,kaze pa moja zena je osjetila par dana prije poroda neke simptome i znakove da bi moglo brzo. Mozda stvarno netko osjeti, kaze mi i kuma da je osjetila neki cudan pritisak i za 2 dana rodila eto znaci ima ih
💙Bartol💙
Natar nam se nis ne javlja iz bolnice, kaj se dogadja, kaj su joj rekli 🙄
Jutro cure.. ja tek doruckujem ..vi ste vec puno pisale.. izasli smo sinoc decko i ja na dejt 😉 dok jos mozemo... znaci trbuh mi je cijelo vrijeme bio taako stvrdnut da nista nisam mogla.. i to bas sinoc, a inace nikad nista ili rijetko ista.. htjela sam i da gledamo suze sv.Lovre ali uzalud ..nista nismo vidjeli..navodno je nocas maximum😅 ali barem sam spavala ko zaklana ostatak noci ..samo jednom ujutro na wc i opet do maloprije..
E sanjala sam svog bebaca ..da je bio velik i da ga jedva nosim i da nekak nespretno baratam s njim 😅😅 valjda ne budem tak u stvarnosti 😶
Mateya..5 cm..pola puta..drzim fige da bude brzo i sto manje bolno..javljaj se..
I da stvarno di nam je Natar sa twinsicima.. nis se ne javlja..nadam se da je sve ok..
I Aknes.. jel se javljala ikako ?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji