Pitanjce za iskusnije
Može li plodna voda ići onako tipa kao na mahove? Ne znam točno kako opisati 😑 ko da netko pusti špinu pa zatvori 😂
Išla na wc, i ne znam, niti boje niti ikakvog mirisa, totalno mi bio neki drugačiji osjećaj nego kad ideš normalno mokriti. Oprostite na opisu, ali ne znam kako to opisati. A jučer me mama sva isprepadala da pazim da mi ne ode plodna voda. A šta ja znam kad ni ne znam kako to treba izgledati 😣
Joj ja ti ne mogu pomoci meni oba puts pucali vodenjak na porodu, probaj se zakasljati ako je vodenjak onda Kazu da budu mokre gacice
Sunce25 suosjecam s tobom...kao trebala bi se kretat a tak sam strgana jucer sam cijeli dan prelezala bas mi je pasalo...sad si mislim po stepenicama malo 🙄 nemas svaka dva dana kontrolu? Zg bolnica ili? Oprostite cure ja nikak da popamtim otkud je koja 🤕
Cokica ja cijelu trudnocu imam vodeni iscjedak pa su mi radili test za pl vodu ali bilo je hvala Bogu sve ok...pitala sam bas neki dan dr za to ako vodenjak polako curka on je rekao da je to jako jako rijetko da to ima samo na hr forumima 🙄..i da kad pukne budes mokar skroz ko 1-2 case da ti je iscurila...a ako piskis i zaustavis a curi i dalje (ne mozes kontrolirat) onda je vodenjak...
12.08.2018. ❤
Evo me 😂 nista, za tjedan dana kontrola. Ctg uredan, plodne vode dosta (afi 14), prema njihovoj procjeni je sad decko na oko 3500g, a prema mojoj doktorici je s 36tt bil na 3500. Nemaju pojma, bumo vidli dok se narodi 😊😋😋😎
Cokica, probaj si staviti ulozak i ak se za 15 min namoci, promjeni pa opet cekaj 15 min, ak se opet namoci, onda je plodna voda.
26.8. Ivan 💙💙
Hvala vam cure 😁😘😘 ma mislim da nije, kašljala ja pa ništa 😂😂 jedino se mogu upišat ako nastavim 😂 a inače, cijela trudnoća bez ikakvih iscjedaka i bez ičega ičega. Pa meni ni sluzni čep neće ispast 😂😂 a ni beba 😂
Marija super za pregled 😁
Joj terminuše i one koje su već prešle, oće li to? Mislim da sve već pomalo ludimo 😵
Ja sutra ujutro imam pregled i već me strah kako će reć da sam i dalje skroz zatvorena i da je beba i dalje visoko i da ništa još.
AnaMaria šta se tiče ovih pregleda svaka 2 dana, to ti ovisi od bolnice do bolnice koliko sam ja shvatila.
Marija super za pregled, Ivan ceka tatu
Anamaria u Splitu ti se ide svaka dva dana ako se prode termin, do termina ides u svog ginekologa
Cure moramo napraviti plan deložacije za nase bebe🤔🤔
Ja se ne kuzim u vezi plodne vode,ali vjerovatno nije cim je maramica suha.
AnaMarija ja sam ti Austriji i kod njih cak i kad prodes termin je kontrola 1 put tjedno, ako im stima ctg i ultrazvuk,plodna voda onda je sve ok,kazu da nema potrebe za dodatnim prckanjem jer beba jos nije spremna...cak ni otvorenost ni cerviks ne gledaju,ah,neznam..... nisam vise pametna,od nervoze se samo na muza iskaljujem,jadan...nadam se da ce nam uskoro svima krenuti koje smo u terminima.mamice koje moraju lezati,jos maloooooooo i vi ste spremne i u terminu ....
21.08.💞🎀
Mi smo se danas smijale u TA, sve koje nosimo decke su nas slali doma i kontrola drugu tjedan, a cure su vec druga prica... neke su ostavili, a neke kontrola za par dana.
Tu u vz je isto praksa kad se prođe termin, kontrola je svaka 2 dana.
Moj je sad izrazil zelju da se mali rodi sad u petak il subotu kaj moreju festati za vikend. Ja sam samo rekla, da mozda sljedeci vikend 🤣
26.8. Ivan 💙💙
Sunce,onda moja doktorica primjenjuje tu praksu Kaze ona nema smisla prgat,beba nije spremna bitno da je ctg ok i urin i tlak ovo ostalo ona nista ne radi, i to mjerenje vidite da svatko kaze drugacije i onda se beba rodila sa +/- kilu hahah. Evo ja bila ujutro na plaži kupala se,hodala po uzbrdici jaaako dugo,plivala i otusirala se,evo meni je postalo stanje kao da trudna nisam
Sve sta se vise naprezem kao da se pokrene sve mi se tijelo vise nauci pa mi je sve postalo normalno. Rekao mi je frend danas da nisam mozda slonica njima da najduze traje trudnoća
Ne znam vise sta bi, nije ni da mi se ide po ovim vrucinama igdje al ako samo lezim svasta mi se mota po glavi i dani mi prolaze presporo,al vidim da ni ovako nema nekog pomaka. Mislim da bi mogla jednu detaljnu generalku napravit
💙Bartol💙
Za ovu plodnu vodu u bolnici daju sterilnu gazu da stavis između nogu pa gledaju koliko je iscurilo,nebi ni ja znala prepoznat da mi curka pomalo posto imam uzasan iscjedak i stalno uloske nosim, a i ove vrucine i znoj ne pridonose bas pa sam stalno dole mokra. Uff
💙Bartol💙
Cokica, fkt, ti ko da nisi trudna, svaka cast 💪💪
Ja sam rekla da od danas ubacujem jos dodatno setnje svaki dan 😋
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji