Jutro
Sretno na pregledima tko ima
Mene bole leđa i kao na valove dolazi menstrualna bol pa ćemo viditi kroz dan jel nešto krenulo ili je samo priprema
Mladamama držim fige da su samo pripremni i da još malo izdržite 2u1.
Sretmo svima na pregledima 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Heeeej...evo i nas..
Danas smo 2 dana preko termina i osjecam se pregazeno,nisam vjerovals da ce tako tesko biti zadnjih dana..
Vrucine ne popustaju sto jos dodatno pojacava nervozu..
Mateya, stvarno od srca zelim da vec uzivas sa svojom bejbi ..
Sretnooo na pregledima,mi imamo 16.08. Ali nadam se da cu do onda vec biti i ja sa svojom bebolinom. toliko sam tromaaa,danas nekakomosjecam svaku kost u tijelu ko da lagano boli,a kičmaaaaaaa,otpada .

21.08.💞🎀
Pitanjce za iskusnije
Može li plodna voda ići onako tipa kao na mahove? Ne znam točno kako opisati 😑 ko da netko pusti špinu pa zatvori 😂
Išla na wc, i ne znam, niti boje niti ikakvog mirisa, totalno mi bio neki drugačiji osjećaj nego kad ideš normalno mokriti. Oprostite na opisu, ali ne znam kako to opisati. A jučer me mama sva isprepadala da pazim da mi ne ode plodna voda. A šta ja znam kad ni ne znam kako to treba izgledati 😣
Meni nikad nije puko vodenjak pa ne znam, al mislim da moze ak je ono visoko prsnuce vodenjaka, da onda ide pomalo

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pitanjce za iskusnije
Može li plodna voda ići onako tipa kao na mahove? Ne znam točno kako opisati 😑 ko da netko pusti špinu pa zatvori 😂
Išla na wc, i ne znam, niti boje niti ikakvog mirisa, totalno mi bio neki drugačiji osjećaj nego kad ideš normalno mokriti. Oprostite na opisu, ali ne znam kako to opisati. A jučer me mama sva isprepadala da pazim da mi ne ode plodna voda. A šta ja znam kad ni ne znam kako to treba izgledati 😣
Joj ja ti ne mogu pomoci meni oba puts pucali vodenjak na porodu, probaj se zakasljati ako je vodenjak onda Kazu da budu mokre gacice

Sunce25 suosjecam s tobom...kao trebala bi se kretat a tak sam strgana jucer sam cijeli dan prelezala bas mi je pasalo...sad si mislim po stepenicama malo 🙄 nemas svaka dva dana kontrolu? Zg bolnica ili? Oprostite cure ja nikak da popamtim otkud je koja 🤕
Cokica ja cijelu trudnocu imam vodeni iscjedak pa su mi radili test za pl vodu ali bilo je hvala Bogu sve ok...pitala sam bas neki dan dr za to ako vodenjak polako curka on je rekao da je to jako jako rijetko da to ima samo na hr forumima 🙄..i da kad pukne budes mokar skroz ko 1-2 case da ti je iscurila...a ako piskis i zaustavis a curi i dalje (ne mozes kontrolirat) onda je vodenjak...

12.08.2018. ❤
Evo me 😂 nista, za tjedan dana kontrola. Ctg uredan, plodne vode dosta (afi 14), prema njihovoj procjeni je sad decko na oko 3500g, a prema mojoj doktorici je s 36tt bil na 3500. Nemaju pojma, bumo vidli dok se narodi 😊😋😋😎
Cokica, probaj si staviti ulozak i ak se za 15 min namoci, promjeni pa opet cekaj 15 min, ak se opet namoci, onda je plodna voda.

26.8. Ivan 💙💙
Hvala vam cure 😁😘😘 ma mislim da nije, kašljala ja pa ništa 😂😂 jedino se mogu upišat ako nastavim 😂 a inače, cijela trudnoća bez ikakvih iscjedaka i bez ičega ičega. Pa meni ni sluzni čep neće ispast 😂😂 a ni beba 😂
Marija super za pregled 😁
Joj terminuše i one koje su već prešle, oće li to? Mislim da sve već pomalo ludimo 😵
Ja sutra ujutro imam pregled i već me strah kako će reć da sam i dalje skroz zatvorena i da je beba i dalje visoko i da ništa još.
AnaMaria šta se tiče ovih pregleda svaka 2 dana, to ti ovisi od bolnice do bolnice koliko sam ja shvatila.
Marija super za pregled, Ivan ceka tatu
Anamaria u Splitu ti se ide svaka dva dana ako se prode termin, do termina ides u svog ginekologa
Cure moramo napraviti plan deložacije za nase bebe🤔🤔

Ja se ne kuzim u vezi plodne vode,ali vjerovatno nije cim je maramica suha.
AnaMarija ja sam ti Austriji i kod njih cak i kad prodes termin je kontrola 1 put tjedno, ako im stima ctg i ultrazvuk,plodna voda onda je sve ok,kazu da nema potrebe za dodatnim prckanjem jer beba jos nije spremna...cak ni otvorenost ni cerviks ne gledaju,ah,neznam..... nisam vise pametna,od nervoze se samo na muza iskaljujem,jadan...nadam se da ce nam uskoro svima krenuti koje smo u terminima.mamice koje moraju lezati,jos maloooooooo i vi ste spremne i u terminu ....

21.08.💞🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji