Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrakk
    11. Kolovoz 2018. 20:51

Hvalaa😀

Isssa
    11. Kolovoz 2018. 20:59

Pozdrav kloke😀, nisam se dugo javljala ali sam čitala, kod mene se svašta događalo, naprosto nisam stizala pisati. Uglavnom svi mi se igraju sa živcima, od doktora pa na dalje 😥
    Nego da vas pitam, koliko su vam bebe bile teške u 36 tjednu, meni je procjena 2300 i sumnjaju na zastoj u razvoju, plodne vode imam puno a posteljica je počela sazrijevati. Navodno tokoliza i cordipin utječu na sazrijevanje prijevremeno.
    2 dana sam bila po doktorima po cijele dane, 3 uzv su radili, ctg....ma baš su me izmučili 😥, danas nemrem k sebi doć od svega.
    Drago mi je vidjeti da ste sve dobro, 6xmama i mladamama samo naprijed, još malo i možete biti na miru😀
    Veliki zagrljaj svima 😘

ami25
    11. Kolovoz 2018. 21:26

Issa moja cimi u sobi rodila bebu od 2600 sa 41 tj na indukciju jednostavno bila je manja beba, ne vidim razlog zasto bi kilaza bila losa jedino ako oni ne vide bas da protoci nisu dobri ili nesto. Kakva vam je genetika u obitelji? Mozda je bilo manjih beba. Znam da nije svejedno kad ti doktori tako nesto kazu al evo meni se i seka rodila u terminu sa 2800 ja 3500 jednostavno je ona bila manja beba i to je to. Ja mislim da bude sve ok ti si vec dosla i u 37 tjedan, a i opet te procjene mogu biti svakakve. 

💙Bartol💙

Arizona
    11. Kolovoz 2018. 21:40

Isssa odi trazi drugo i trece misljenje u vezi tezine.. i mene su sjebali s razlicitim procjenama pa nisam imala mira dok mi jos 2 druga doktora nisu isli gledati..iako svi kazu da je tesko procijeniti tocnu tezinu.. i isto su mi rekli da jednostavno moze biti i manja beba..i genetika ..a i imas jos do termina.. pa debljat ce se bebica jos.. 

url=https://lilypie.com]

6xmama
    11. Kolovoz 2018. 21:50

Isssa, pa evo ja sam i dalje na Cordipinu, jos tj.dana,radili mi uzv sa 34 tj, protoci svi ok, beba 2350 g, nema to veze sa tokolizom i protocima, vj.je sitnija beba.. A i te procjene uzmi s rezervom, mog treceg su par dana prije poroda procijenili na 2900,a rodil se sa 3600.Za zadnjeg su mi sa 36 tj rekli da je 3,5 kg, na dan poroda 3800,a par sati kasnije se rodio sa 3090.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

11. Kolovoz 2018. 21:52

Issa samo smireno, da se bebica ne uzrujava. Mojoj frendici su prošle god isto govorili zastoj, tjedan prije termina hospitalizirana, rodila 2 dana prije termina, beba 2700, i sasvim zdrava i sve super. Evo je sad vesela beba od 8 i pol mjeseci. A ti si s obzirom na otvaranje i sve sad već u super tjednima i da sad rodiš, mislim da bi sve bilo odlično. Jesi još na tabletama? Još malo i družiš se sa svojom bebicom ❤️❤️
    Meni je zadnji uzv bio s nekih 29tt i tad smo bili oko 1300, nakon toga uzv prije 2 tjedna samo mi je rekla 3 i nešto. Ja sam bila skoro 2 mjeseca bez uzv i bez ikakvih procjena. Sad u utorak idem zadnji put kod svoje ginekologice i radit će mi zadnji uzv i mjere. 

6xmama
    11. Kolovoz 2018. 21:58

6xmama

Isssa, pa evo ja sam i dalje na Cordipinu, jos tj.dana,radili mi uzv sa 34 tj, protoci svi ok, beba 2350 g, nema to veze sa tokolizom i protocima, vj.je sitnija beba.. A i te procjene uzmi s rezervom, mog treceg su par dana prije poroda procijenili na 2900,a rodil se sa 3600.Za zadnjeg su mi sa 36 tj rekli da je 3,5 kg, na dan poroda 3800,a par sati kasnije se rodio sa 3090.

A sa 36 tj je i normalno da krene sazrijevat posteljica... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Isssa
    11. Kolovoz 2018. 22:06

Toliko su me isprepadali da sam cijelo jutro danas plakala ko kišna godina, genetski rađamo manje bebe, mama je u terminu rodila seku 2600, mene 2800, sestru 3100, pa starija sister he malog u 40 tjedna 2800, ali oni tupe da to nema veze sa genetikom kod mene. Tri UZV su radili u roku 24 sata, 2 dr rekli 2300, treći 2600. Do sada je sve bilo ok po tjednima i sada odjednom zaostaje tjedan dana.
    6xmama znači to je normalno veliš, njima nije, a iskreno ne želim previše googlat da ne paničarim, kad sam skužila da ima više stupnjeva sazrijevanja onda sam odustala jer neznam u kojem sam stupnju. 

Marijaa30
    11. Kolovoz 2018. 22:07

Issa, moja frendica je sad 37tt i curicu su joj procjenili na 2500g i doktorica (imamo istu) ju ne zeli slati jos u TA jer ce joj reci da je zastoj u razvoju i jos joj je termin pomaknula. Rekla joj je da je vrlo vjerojatno manja beba, a i kad su genetski pogledale, sigurno je tak jer su i s njezine i muzeve strane svi sitni, a i sitniji su rođeni.
    Ti doktori katkad samo bzvz plase.

26.8. Ivan 💙💙

Isssa
    11. Kolovoz 2018. 22:08

Marijaa30

Issa, moja frendica je sad 37tt i curicu su joj procjenili na 2500g i doktorica (imamo istu) ju ne zeli slati jos u TA jer ce joj reci da je zastoj u razvoju i jos joj je termin pomaknula. Rekla joj je da je vrlo vjerojatno manja beba, a i kad su genetski pogledale, sigurno je tak jer su i s njezine i muzeve strane svi sitni, a i sitniji su rođeni.
    Ti doktori katkad samo bzvz plase.

Hvala vam cure do neba, smirile ste me malo 😀, ljubim vas sve redom 😘😘😘😘😘 HVALA VAM

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI