Konacno sam krenula spremit kofer za bolnicu...
Evo kako je zavrsilo..
url=https://lilypie.com]
Nivami bas ti se trbuh spustio 🤗
Mateya veliki trbuh 😍
Barbara i pharmama hvala na poruci ohrabrenja 😊
Cestitke cure na punim tjednima
Odbrojavanje bas Arizona..
eto ja jos 3 dana odbrojavam i isto si mislim kako je 9 mj preletilo prebrzo 🙄
Natar znam da bi radije bila doma al nek si ti tu pod kontrolom brzo ce proc to vrijeme a mozda te jos i puste doma ko zna
Sunce tek 16.8. pregled pa kak to? Ma porodit ces se ti do tada☺ kakva bol je? Pojasni nam 🙄
Ami25 znaci nist novo ha? Al super da je sve ok..
Mene curka moja lupa od rucka cijelo vrijeme imam osjecaj da ce izac taj cas..i pikalo.me dolje bas...legla sam i malo zaspala smirila se i ona i evo opet pocela..mozda je nemirna od vremena pojma nemam bas sam zbunjena 🙄 a tako sam umorna danas a nisam nista posebno radila... kak su vase bebice danas?
12.08.2018. ❤
6xmama nisi trebala spomenut ovaj kebab😂😂😂 Joojjj, ja bi ga sad 😍😍 AnaMaria moj od jucer popodne divlja al bas jako nije tako bilo zadnjih dana, ne kuzim. Na trenutke si pomislim da njima nesto smeta pa tako jedino mogu dat do znanja da je nesto, mozda glupo razmisljanje da, al eto ne valja kad su mirni ne valja kad su aktivni. Nista nije dobro! Ti si Cokica 40 + 2 ja tebi budem tako brojala 😂😎 Znaci prenesla si u startu 😋 Inace je meni dr rekao da to 40 i preko je za zene sa duzim i nepravilnim ciklusima pa tako da sam si ja onda nekako stavila u glavu da budem sigurno do termina jer imam ono skolske tocno 28 dana al doslovno na dan dođe! ARIZONA najbolje da ti samo mačku poneses u bolnicu 😂😂😂😂
💙Bartol💙
Natar,nek ti muž donese nekaj za jest,tam buš gladna fest…meni su svaki dan osili kebab u posjete
Ja sam ti u 4 😉, a za glad dns jos ne brinem, nista mi se ni ne jede.. Mozda iducih dana kad malo sebi dodjem, jos ne vjerujem da sam tu..
Ne cini ti se meni da cu ja tako skoro pa te vjerojatno i pricekam tu 😄😄🙈
Ami25 meni je dr rekao ako su jako aktivni znaci da im je dobro ..al bas to sto kazes ne valja ni jedno ni drugo..stalno se brinemo..evo sad je pocela stucati pa mi je zao..mislim si sigurno je to zivcira 😓
Da Arizona ponesi samo macu 😂 kad se sjetim kak sam ja panicarila s tim koferom a ti jos tjedan dana i laganini..ma stignes sve ne brini ..nasa psiha nas ubija u pojam 🤕
12.08.2018. ❤
AnaMaria da i moj stalnooo stuca evo prije je 2 puta po 15 min sigurno. U pocetku mi bas bilo zao jer sam na youtubu vidila bebu kako stuca na uzv i onda rukom pokusava maknut kao jer misli da joj je nesto na ustima. Upisi hiccups in womb pa ces vidjet, a valjda se naucio vec. Meni stuca skoro svaki dan od nekog 30 tjedna! Tebi je isto sutra punih 40,kako mi se cini sad cemo svi četvorku dočekat🤭
💙Bartol💙
Ja sjedim i ništa ne radim i mookra sam. Nešto se naoblačilo i kao bilo nešto malo zraka pa opet sunce i pakao.
Moj isto štuca i bude mi ga baš žao
Arizona 😂😂 kaže mačka ne može bez mene nigdje 😂
Možda sam i neka kenjkava jer nisam spavala popodne danas. Bože, ako dijete bude na mene, užas će bit 😂
A što se tiče aktivnosti, ovisi kako u koje doba dana. Al javi se redovito da da do znanja da je tu i da ne ide još nigdje.
Al ovo sve kad krene, bit će samo odjednom babyboom 😂😂🍿🍿🍿
Moj sad stuca 😋
Spavala sam do sad i vidim da je vani oblacno. Daj Boze kise!
Inace, ja sam prije nek sam ostala trudna dobila vjesticu 2 mjeseca zaredom tocno 15. (15.10. i 15.11.), a prije toga je uvijek kasnila po par dana. Onda bum i ja prenjela🤨🤨🙄
26.8. Ivan 💙💙
6xmama Oke je, jučer navečer su me uhvatile neke kontrakcije/ lagani trudovi i trajalo je jedno 2-3 sata ali prestalo je
Pozdrav drage moje, vidim da ste još u komadu sve, zatišje kod ljetnih bebica.. ne znam jel neka rodila .. pročitala zadnjih 7-8 stranica a natipkale vi bome dosta toga😉
Ja vam nemam savjet za prirodni jer sam rodila ko carica 😁 i mogu reci da sam se skoro pa oporavila... rez je tanki i skroz nisko i lijepo zarasta..
Sada samo dojim, dohranu vise ne koristimo.. Mlijeko krenulo i to su ugl 2-3 noćna ustajanja.. i podoja.
Bebica je super pajki i jede..
Šaljem vam puno poljubaca i da imate sto bezbolnije i brze porode.. i svoje mirisne male štruce u svojim narucjima 😘😘❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji