Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2018. 13:13

Ami, umirem za Pernara  jesu ti još šta rekli il isi samo ctg radila?
    Mateya prava velika buša  nadam se da će brzo biti nekog pomaka, ovo već puno zvuči, 41tt  to ti po ZM? Jer meni od početka skoro dala 2 termina, jedan po ZM i jedan po uzv. Tako da ako gledam po ZM, ići ću i ja sigurno na 41
    Natar ma sad ćeš ti biti malo kod njih pod kontrolom, to su super tjedni za blizance. I onda ubrzo druženje sa svojim bebicamaaa 
    Sunce, dakle isto si još u komadu 
    Mene i dalje zajebava preko mobitela, neće mi uopće komentar pisati
    Stigla mi je peglaaa hahaha naručila neki dan iz Elipsa preko neta jer je nema u Rijeci. I lijepo mi stigla doma  Nacrtano je da može u parnu postaju voda iz špine, al sam naručila mužu nek mi ipak kupi destiliranu. Sad je samo treba osposobiti i isprobati, ali ne da mi se. Neka nje u kutiji još malo  
    Ja jučer i danas kad mi dođe da mi je dosta i da bi rodila, sjetim se kako mi je lijepo sad dok odmaram, mogu spavat kad i koliko hoću i ne moram o ničemu i o nikome brinuti, i onda si mislim ma mogla bi ja ovako još 9 mjeseci 

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 13:14

Mateya, sirotice objasni curki da je krajnje vrijeme za izlazak 😅...veliki ti je trbuh..  

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 13:19

Cokice, ma tak je i meni tip u ducanu reko da stavim pola destilirane, pola ove iz pipe, al ja isto stavljam samo destiliranu... Malo preskup sport da mi se kamenac u njoj natalozi 🙄.. 
    Meni isto zna proc kroz glavu kolko sad kukam zbog tih mjeseci i mjeseci lezanja, pa si mislim sad kaj si odlezala odlezala, vise nikad ne bus tak 😂 i da te svi dvore 😂. Al svejedno se veselim ustajanju za nekih tj.dana.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    10. Kolovoz 2018. 13:23

Cokica ti budes po ZM sigurno isto dogurala do 41😂😂😂 bas sam ti utjeha jelda??? Hahhaha, evo cure moje od mene i doktori digli ruke 😂😂😂 Cak me nije htijela ni pregledat, uzela ctg i rekla wow pa aktivan je lijepo njemu super, necu vas ja dirat samo bakterije sirim tako, vidimo se za 7 dana opet samo ctg 😏😏 kazem ja njoj pa ako je vama guzva nemoram ja ni na to, a kao da urin tlak i ctg moraju radit pa za 7 dana moram opet, ehhh😎 I naravno spika moze sutra moze za 2 tjedna i tako, ajde bar imamo vremena za druzenje na kloki 😂😂😂🙏

💙Bartol💙

ami25
    10. Kolovoz 2018. 13:24

6xmama i ti jos nekoliko dana i polako u stajaci polozaj!!!! Superr💪💪💪 

💙Bartol💙

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 13:38

Natar..jel ostajes u bolnici onda..sta ti govore? 
    Mateya..41.tjedan😥.. brzo ces ti to..mogla bi pokrenuti novi baby boom... 😉
    Sunce..kazes nisu pravi trudovi..a vec su ajme... 😅
    Ami..jel jos cekas ?? Vani je kaos od vrucine..a ja bi trebala izac.. Bebi mi se nesto umirio jos od sinoc .. samo se meskolji .. ne bi panicarila..mozda mu se spava..ne znam ... ? 

url=https://lilypie.com]

ami25
    10. Kolovoz 2018. 13:48

Gotova sam ja Arizona al bila sam kod doktorice ravno minutu  jos mi je rekla pazi - sta vam fali da tu malo sjedite hodate i čekate mozda brze krene Zamisli ti njih, da riknes!

💙Bartol💙

Marijaa30
    10. Kolovoz 2018. 13:51

Mateya, pravi busko! Velika bu curka 😊
    Ami, koje objasnjenje si dobila... ko i ja, moze bilo kad 😋 nikaj, moramo cekati kad se bu frajerima dalo van 😄
    Natar, mozda te puste doma kad ponove ctg.. tak su frendicu, al njezin je bio kao divlji previse pa su je stavili na odjel ujutro, al navecer je isla doma.
    Sunce, niti tvoja beba se neda... cekaju nize temperature 🤣😁

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    10. Kolovoz 2018. 14:04

Klokanice moje,ja vas pokušavam popratiti dok ovo je ovo moje cicalo pristekano,al dok ja pročitam zaostatke,vise ne stignem ništa napisati 🙈🙈 
    Nadam se da ste mi sve dobro i koliko vidim ove ljetne bebe se stvarno ne daju van 😁😁 bas im se ne sviđaju vrućine..sve ste mi s lijepim velikim bušicama 😍 držim fige da vama u terminu krene čim prije i da bude brzo i s cim manje bolova..vidim da vas brine dal ćete znati kad krenu pravi trudovi i sam porod..za trudove nisam od velike koristi jer sam bila na induciranom i od prvog gela je mene boljelo stalno,a trudova zapravo niotkud 😕 ali probajte biti čim smirenije,prodišite trudove jer to puno znači,hodajte čim dulje možete i slušajte upute koje vam daje babica..boli,ali stvarno nekako to sve zanemarite kad primite svoj mali smotuljak u naručje ❤️❤️ Sretno 😘😘😘

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 14:08

Ami..uzas.. ja bi ju pljusnula.. dobro.. ne bi jer nisam tak odgojena al ono..najradje bi da mogu.. hahahaha... to mi je najgore..silno cekanje na komentar doktora i onda te tak rjese u minutici i jos s nekim blesavim komentarom koji je samo njima smijesan..😒  Zato je meni dobar ovaj sef ginekologije koji mi je bio zadnja 2 puta.. on se voli porazgovarati😊 ..sve moze kod njega.. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.