Evo me.. Ostajem gore, stavili me na patologiju.. A dosla skroz nepripremljena 🙈 Stvari doma, muzu pisala popis sto da doda u kofer koji ceka spreman. Al spreman za roditi, a ne za jos dodatno vrijeme u bolnici.. I tak.. Sad njega cekam, doci ce kad krenu posjete, ionako covjek radi danas..
Mislim da me nece pustati sad do poroda doma 😕😢
CTG su ponovili, pitala sam sestru, kaze da izgleda ok, al da ce dr pogledati jos. Ma u biti je sve ok, samo sam eto otvorena 1 prst, a obzirom da su twinsi i IVF i vec toliko tjedana oni su odlucili zadrzati me.. Radje bi da sam doma,al kaj sad..
Vidim da su ostali pregledi ok i cestitke na punim tjednima i lijepim busama 😍😍😘😘
Ami, umirem za Pernarajesu ti još šta rekli il isi samo ctg radila?
Mateyaprava velika bušanadam se da će brzo biti nekog pomaka, ovo već puno zvuči, 41tt
to ti po ZM? Jer meni od početka skoro dala 2 termina, jedan po ZM i jedan po uzv. Tako da ako gledam po ZM, ići ću i ja sigurno na 41
Natarma sad ćeš ti biti malo kod njih pod kontrolom, to su super tjedni za blizance. I onda ubrzo druženje sa svojim bebicamaaaSunce, dakle isto si još u komadu
Mene i dalje zajebava preko mobitela, neće mi uopće komentar pisati
Stigla mi je peglaaa hahaha naručila neki dan iz Elipsa preko neta jer je nema u Rijeci. I lijepo mi stigla domaNacrtano je da može u parnu postaju voda iz špine, al sam naručila mužu nek mi ipak kupi destiliranu. Sad je samo treba osposobiti i isprobati, ali ne da mi se. Neka nje u kutiji još malo
Ja jučer i danas kad mi dođe da mi je dosta i da bi rodila, sjetim se kako mi je lijepo sad dok odmaram, mogu spavat kad i koliko hoću i ne moram o ničemu i o nikome brinuti, i onda si mislim ma mogla bi ja ovako još 9 mjeseci
Da to je po ZM, ali i uzv mi je tako pokazivao,nije bilo nikakvih odstupanja. Mada mi je rekla moja ginekologica kad mi je potvrđivala trudnoću da bi možda porod mogao biti kasnije zbog mojih neredovitih ciklusa. Očito je žena pogodila da bude kasnije
💖 Nikol -12.08.2018💖
Natar, sretno, ak oni tak misle bolje da si tam... "uzivaj" na patologiji... U kojoj si sobi? Ja sam bila u 5ici,a u prosloj trudnoci u 4rci.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mozda bus jos gore kad ja dodjem rodit pa se i vidimo 😉
Natar..drzi se.. jos malo pa ce ti doci twinsici.. mozda bolje ipak da si im tamo.. opremi se s nekom dobrom knjigom i vrijeme ce brze proci.. bitno da su avi nalqzi dobri 😘
url=https://lilypie.com]
Ami ma divna utjeha al već sam se i sama pomalo pomirila s time
službeno sam onda danas 40+2
6xmama ja se divim svima vama koji morate mirovati. Ja ne moram pa opet samo ležim, al ja sam baš lijena guzica vidi se na koga je dijete i neće van, lijepo mu je
Mateya to smo onda baš nešto slično, meni su isto ciklusi nikakvi, ali je meni i po ultrazvuku manja trudnoća.
Natar izdrži još malo, a ovo lako muž donese robu i sve što treba
Natar,nek ti muž donese nekaj za jest,tam buš gladna fest...meni su svaki dan osili kebab u posjete
Natar zao mi je sto su te ostavili Al još malo i bebice su tu
Super za ostale dobre preglede
Mladamama, kak si ti sad bez terapije?
Sortiraj odgovore
Najstariji