Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    10. Kolovoz 2018. 14:45

Evo me.. Ostajem gore, stavili me na patologiju.. A dosla skroz nepripremljena 🙈 Stvari doma, muzu pisala popis sto da doda u kofer koji ceka spreman. Al spreman za roditi, a ne za jos dodatno vrijeme u bolnici.. I tak.. Sad njega cekam, doci ce kad krenu posjete, ionako covjek radi danas..
    Mislim da me nece pustati sad do poroda doma 😕😢
    CTG su ponovili, pitala sam sestru, kaze da izgleda ok, al da ce dr pogledati jos. Ma u biti je sve ok, samo sam eto otvorena 1 prst, a obzirom da su twinsi i IVF i vec toliko tjedana oni su odlucili zadrzati me.. Radje bi da sam doma,al kaj sad..
    Vidim da su ostali pregledi ok i cestitke na punim tjednima i lijepim busama 😍😍😘😘

mateya1993
    10. Kolovoz 2018. 14:47

Cokica

Ami, umirem za Pernarajesu ti još šta rekli il isi samo ctg radila?
    Mateyaprava velika bušanadam se da će brzo biti nekog pomaka, ovo već puno zvuči, 41ttto ti po ZM? Jer meni od početka skoro dala 2 termina, jedan po ZM i jedan po uzv. Tako da ako gledam po ZM, ići ću i ja sigurno na 41
    Natarma sad ćeš ti biti malo kod njih pod kontrolom, to su super tjedni za blizance. I onda ubrzo druženje sa svojim bebicamaaaSunce, dakle isto si još u komadu
    Mene i dalje zajebava preko mobitela, neće mi uopće komentar pisati
    Stigla mi je peglaaa hahaha naručila neki dan iz Elipsa preko neta jer je nema u Rijeci. I lijepo mi stigla domaNacrtano je da može u parnu postaju voda iz špine, al sam naručila mužu nek mi ipak kupi destiliranu. Sad je samo treba osposobiti i isprobati, ali ne da mi se. Neka nje u kutiji još malo
    Ja jučer i danas kad mi dođe da mi je dosta i da bi rodila, sjetim se kako mi je lijepo sad dok odmaram, mogu spavat kad i koliko hoću i ne moram o ničemu i o nikome brinuti, i onda si mislim ma mogla bi ja ovako još 9 mjeseci

Da to je po ZM, ali i uzv mi je tako pokazivao,nije bilo nikakvih odstupanja. Mada mi je rekla moja ginekologica kad mi je potvrđivala trudnoću da bi možda porod mogao biti kasnije zbog mojih neredovitih ciklusa. Očito je žena pogodila da bude kasnije  

💖 Nikol -12.08.2018💖

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 14:59

Natar, sretno, ak oni tak misle bolje da si tam... "uzivaj"  na patologiji... U kojoj si sobi? Ja sam bila u 5ici,a u prosloj trudnoci u 4rci.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 15:00

Mozda bus jos gore kad ja dodjem rodit pa se i vidimo 😉

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 15:08

Natar..drzi se.. jos malo pa ce ti doci twinsici.. mozda bolje ipak da si im tamo.. opremi se s nekom dobrom knjigom i vrijeme ce brze proci.. bitno da su avi nalqzi dobri 😘

url=https://lilypie.com]

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 15:09

*svi nalazi

url=https://lilypie.com]

10. Kolovoz 2018. 15:12

Ami ma divna utjeha  al već sam se i sama pomalo pomirila s time  službeno sam onda danas 40+2
    6xmama ja se divim svima vama koji morate mirovati. Ja ne moram pa opet samo ležim, al ja sam baš lijena guzica  vidi se na koga je dijete i neće van, lijepo mu je 
    Mateya to smo onda baš nešto slično, meni su isto ciklusi nikakvi, ali je meni i po ultrazvuku manja trudnoća. 
    Natar izdrži još malo, a ovo lako muž donese robu i sve što treba 

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 15:14

Natar,nek ti muž donese nekaj za jest,tam buš gladna fest...meni su svaki dan osili kebab u posjete 

Mladamama98
    10. Kolovoz 2018. 15:16

Natar zao mi je sto su te ostavili Al još malo i bebice su tu
    Super za ostale dobre preglede 

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 15:40

Mladamama, kak si ti sad bez terapije? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.