Jutro curke..sretno na pregledima 😊
"Seks iz njemačke" bas ste me nasmijale 😂😂😂
I ja sam si isto razmislja sto ako mi vodenjak pukne dok se tusiram a ne skuzim 🙄🤕
12.08.2018. ❤
😂😂😂 Seks iz Njemačke
Cure sretno s pregledima javite se 😁😘😘
Mene nešto od sinoć zeza klokanica i neće mi pisati komentar preko mobitela.
Ja se još izležavam, ali je krajnje vrijeme za ustajanje, gladna sam 😣
Evo šaljem virtualne hladne somersbye 🍹🍹🍹😁😁
Cure hvala javim se, Natar znam kako ti je evo ja u 10 imam ctg sad krenula a nacekat cu se vec vidim 😫😫😫 Cure jedan somersby prije spavanja i nema nesanice, spavala sam kao - kako se ono kaze napisala bi ko beba, al prije spavala sam kao muz😂😂😂😂
😘😘😘😘
💙Bartol💙
Ajmo ljtne bebice ja bih se malo cmoljila 😘😘😘 (mislim na one terminske i preko terminske a ne na 6xmamu ili mladumamu)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajmo ljtne bebice ja bih se malo cmoljila 😘😘😘 (mislim na one terminske i preko terminske a ne na 6xmamu ili mladumamu)
😂 Vruće nam je pa nitko neće van, u prirodnoj klimi su u bušicama.
Iako ne javljaju se Sunce, možda opet i problemi s prijavom, a i Mateya. Ona čini mi se danas ima opet pregled, ako nije rodila 😁
😂 Vruće nam je pa nitko neće van, u prirodnoj klimi su u bušicama.
Iako ne javljaju se Sunce, možda opet i problemi s prijavom, a i Mateya. Ona čini mi se danas ima opet pregled, ako nije rodila 😁
😂😂😂😂 Noćas najavljuju kišu pa možda krene 😘😘😘. Znam kako vam je 2x bila jako trudna ljeti 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Obavili jutarnji šoping za iduci tjedan da smo mirni
Ami i Natar sretno na pregledu 😘😘😘😘
Ivymicek 😘 😘 😘
Aj nasmijale smo se z seks iz Njemačke 😂😂😂
Evo nas dvoje debelih za punih 39tj, prvo sam rodila sa 18,i dobila puno kila i strija, gledajuc njih dvoje i trece na putu briga me za njih ponosno ih pokazujem
Nivami, dosta ti je dole trbuh, mozda bude kaj uskoro 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami, dosta ti je dole trbuh, mozda bude kaj uskoro 😊
O hvala 6xmama nadam se i ja 😍😍😍
Jutro Obavila pregled. Ctg uredan, otvorena 2-3cm kak sam i bila. I dalje čekamo da samo krene. Rekla je doktorica to kaj je beba velika ne stvara nikakav problem,to je sve još normalno. Opet kontrola u nedjelju u rodilištu. Ja se isto nadam da bude danas kiše da rashladi jer ovo više nije humano koliko je vruče.
Seks iz Njemačke
Nivami- velika buša
Kasnije stavim sliku za 41.tjedan
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji