Cokica u lijepoj nasoj nikad ne znas 😂😂😂 Valjda bude koja bebica na 18.08 bio bi red 😍

💙Bartol💙
Znaci cekamo do 18.08. negdje 😉deal .. bilo bi fora da se pogodimo pa onda jednom i stvarno nadjemo kasnije proslavit rockase zajedno🤗🤗 naravno mi bi se opile ko prasice dok tate paze na klince,a mi se prisjecamo prica s poroda.. hahahahah...
A bilo bi i cool da se nadjemo sad prije na bezalkoholnim koktelicima za potporu i moralnu podrsku uzivo😆..da smo bar blize..

url=https://lilypie.com]
Moj svekar je rekao da ce se mali rodit 18.8., a tada je i mojem bratu rođendan! Ja bi drugi tjedan jedan dan 😁 cetvrtak il petak, al da dođem doma radnim danom da odma dođe patronazna.
A kaj se tice spremnosti... jedva cekam da ga vidim, cuvam, mazim i to sve, al spremna nisam, tj strah me hocu li ja to sve nauciti. Al opet si mislim, nitko nije znao sve i uspjeli su! Tak cu i ja i sve mi skupa! Bit ce u redu p😁

26.8. Ivan 💙💙
Ja biram 15.08. ❤😊 a vidim sve ste nekak za 18.08. A meni tad muz ima rockas 😊

12.08.2018. ❤
Haha Marija bas smo skromne Ma samo nekoliko uvijeta imamo
Arizona da bas steta sta si nekako nismo blize, al tko zna sta bude u buducnosti kad nas put negdje donese pa se mozda sretnemo
AnaM evo ja da moram birat bi također 15.8 taj mi je najljepsi, iako se mislim jedina pozitivna stvar sta bude sve kasnije je da cu se i kasnije morat vratit na posao tako da prakticki cu cijelo ljeto biti doma. To je isto ok,pa nema panike

💙Bartol💙
Marija tako i ja razmišljam za patronažnu 😂😂 samo da izađem tako da mi ona može doći odmah idući dan 😁
15.8 ne, jer izlazim onda petak ili subotu, to mi ne paše 😂 dakle srijedu i četvrtak ne smije! Kakve sam sreće, taman će tada negdje 😂 ni utorak ne 😂
Da, baš imamo samo par uvjeta, šta im je problem to poslušati
Vecer
Mateya1993 buso je spreman da beba ide vani 😘😘😘
Natar drzi se, neka tebe pod njihovim nadzorom, znam da je tesko, Al brzo dani lete 😘😘😘
I meni se sviđa 18.8😂😂
Ja cijeli dan u pogonu, noge mi malo natecene, cijelo vrijeme me bolucka dole kao da cu dobiti, taman se otusirala, a vec preznojena
Evo vam jedna prigodna slika

Vecer
Mateya1993 buso je spreman da beba ide vani 😘😘😘
Natar drzi se, neka tebe pod njihovim nadzorom, znam da je tesko, Al brzo dani lete 😘😘😘
I meni se sviđa 18.8😂😂
Ja cijeli dan u pogonu, noge mi malo natecene, cijelo vrijeme me bolucka dole kao da cu dobiti, taman se otusirala, a vec preznojena
Evo vam jedna prigodna slika
😂😂😂😂😂 Predobra slika
Nivami 😂😂😂😂😂 bas tak
To za patronaznu imate pravo al ak dodem doma u subotu brzo ce proc i nedjelja i eto nje u pon kod nas...bas smo smijesne...ma samo neka se oni nama rode i da sve bude dobro...ja jos nisam svjesna ..gledam u krevetic i mislim si za par dana tu ce biti nasa curica❤ i onda pocnem cmoljit...pa pricam s njom pa opet pocnem cmoljit i tak

12.08.2018. ❤
Jutro 😁
Ja sam opet imala grceve ovu noc, al slabije nego u srijedu i cetvrtak. Padala je kisa pa je malo rashladilo. Idem probati zaspati natrag!

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji