Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    10. Kolovoz 2018. 10:49

Ja sam u Njem.,a nema nikakvog seksa! Đe ga nadje, Nivami?? 👀🤭😆
    Zadnja 2,3 dana sam toliko toga htjela pisati, al dzaba. Mali neda pa neda!
    Arizona panicarko 😉 ja sam se bojala da cu se bojat😆 i da cu bit od onih sto vriste i bacaju se. Ne toliko od bola mozda neg od frke. Znaci tu smo si negdje, ali draga moja..uhvati te frka kad krene, ali jednostavno znas da je to to, da krece, da te nitko drugi ne može zamijeniti u tome. Isto kao sto te nece moci zamjenit bebacu kad dodje. To je zadnja faza pred D Dejt gdje svu paniku usmjeri u hrabrost! Ma mozes ti to 100x bolje nego si zamisljas! Obecavam!!! ✋🏻🤗
    Ja sam prsnuce vodenjaka osjetila u tekucem obliku hihi ali i samo pucanje. Znaci bas kao da je neko probusio balon. Puk! Tako da cete skuzit i u slucaju tusiranja. A i ide tekucina koju ne mozes kontrolirati ko pi pi. I meni je tek onda ispao sluzni.
    Htjela sam jos napisati za plin smijalicu 😊 Probala. Dobro je. Ako imate priliku nije od viska. Ako vam se ne svidi jednostavno ostavite. Nekako boli te, ali ti svedno 😎 Cudno je to drugo stanje = trudnoca, a ovo trece = porod jos cudnije ili bolje receno cudesnije.
    Sretno na pregledima i ajmo kokice 🐔🐔🐔! Ups, mislim 🍿🍿🍿! Puk, puk, puk! 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 11:12

Jutro... vec ste se raspisale... sretno na pregledima... cure zasto ne idete sto kasnije.. ? Jedino je vrucina najgora onda.. ali lakse to podnesem nego visesatno cekanje u hodniku.. 
    Netko je spomenuo komarce.. kupiti aparatic sa raid tekucinom.. sve ubija... 
    Nivami ..cestitke na 39.. i mi smo dns.. tvoj  trbuscic mi se cini nize 😍 ...kakav osjecaj odbrojavati jos 7 dana,ha... kad je prije proslo svih 9 mj ??
    Barbara..ti me uvijek ohrabris sa svojim postom❤😘..  samo nastavi tako za sve nas panicarke😉😀

url=https://lilypie.com]

ami25
    10. Kolovoz 2018. 11:56

Arizona ovdje kod nas si tocno u sat narucen i onda cekas kao ja sad sto godina 😫😫😫samo hitnoce su sad a mi ostale sve cekamo.. Al iz koze nemos pobjec cekat i gotovo 😁😁😎 Barbara hvala na divnom postu 😘😘😘😘 Da ti nekako uvijek ohrabris haahhahha, Ivy sad ce krenut baby boom😍😍😍 Nivami malo se spustio buso daa primjeti se!! 💪💪 Drzimo fige za pokret, a za strije ne brini to je sve predivna stvar, meni su rekli da ce mi linea ostat jer je pre pre izrazena. Mateya slika za 41 tjedan zvuci prekrasno i strasno 😂😂😂😅😅😅❤️

💙Bartol💙

Marijaa30
    10. Kolovoz 2018. 12:01

Mateya, ova tvoja curka se neda i neda 😉 tocno ceka da prođu vrucine 😁😁
    Ami, vasa TA je gora nego nasa... ja cvilila onaj put za 2 sata! 
    Javite kaj budu vam rekli!

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    10. Kolovoz 2018. 12:09

Nasa TA je uzas, 1 doktor i ako su hitnoce na pregledu ili sastanak hitni ili nesto ovdje mozes slobodno i ručak si donijet.. Ispred mene ih puno, a ja se mislim da bi najrađe otisla negdje nesto pojest 😂😂🍔 Marija kako si ti danas? 

💙Bartol💙

natar
    10. Kolovoz 2018. 12:10

Nisam vas citala, budem malo kasnije.. 
    Izvjestaj: 
    Poslali su me iz TA gore na odjel, otvorena prst. Obzirom na tjedne i IVF sprasili me gore na odjel. Napravili UZV , CTG. Moraju ponovit CTG jer su malo uspavani bili.. I nis dalje ne znam.. 

Sunce25
    10. Kolovoz 2018. 12:13

Neko mi spominjao a zaboravila vec ko. 
    Evo mene sa pregleda, ctg i ultrazvuk super, poceli trudovi i poslali me doma
    Kazu da su za sad jos samo pripremni,a ja se vec sad raspadam 
    Rekli su 16.8. Opet kontrola ako do onda docekamo 2u1. Evo sutra termin i nisu me nit pogledali dolje,uglavnom ne preostaje nista nego cekatiii... malo sam razmisljala pa zapravo sto fali bebama koje odluce ostati malo duze u trbuhu? Piju,jedu,plivaju, isto kao da su na godisnjem 

21.08.💞🎀

6xmama
    10. Kolovoz 2018. 12:20

Natar, kaj bus morala vec ostat 😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    10. Kolovoz 2018. 12:21

Natar mozda te budu ostavili sada na odjelu, javi se kad stignes drzim figice da je ok sve, jos par dana do 36 tjedna to je super za twinse!! ❤️💪Sunce znaci od pripremnih se vec raspada, super 😏😏 meni jedva do 20 skocili na ctgu! Nije njima lose u busi al ja koliko sam skuzila vecinom se ljetne nedaju 😅😅 Ja nesto pricala s muzem kazem da cu kao Proud doc da zelim rodit ako pređem termin, pa me zezao da ce mi Pernar doc ispred bolnice i zivi zid PROTIV delozacije

💙Bartol💙

mateya1993
    10. Kolovoz 2018. 12:41

ami25

Natar mozda te budu ostavili sada na odjelu, javi se kad stignes drzim figice da je ok sve, jos par dana do 36 tjedna to je super za twinse!! ❤️💪Sunce znaci od pripremnih se vec raspada, super 😏😏 meni jedva do 20 skocili na ctgu! Nije njima lose u busi al ja koliko sam skuzila vecinom se ljetne nedaju 😅😅 Ja nesto pricala s muzem kazem da cu kao Proud doc da zelim rodit ako pređem termin, pa me zezao da ce mi Pernar doc ispred bolnice i zivi zid PROTIV delozacije

Oplakah na ovo za Pernara 😂😂😂 

41.tjedan 😀😍🐖🐘🐋😂
    41.tjedan 😀😍🐖🐘🐋😂

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.