Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    10. Kolovoz 2018. 19:35

Tnx... a tesko mi je procijeniti.. vec sam pisala..nikad nije on imao neki svoj ritam aktivnosti i spavanja da bi po tome mogla pratiti.. rekla bi da je mirnija beba sta se tice ritanja..znaci ne roka non stop kao sto drugi znaju reci za svoje bebe.. ali znao bi me izudarati onak taman da se vidi  i da mogu snimiti lijepi video.. (imam jedan di sam ulovila malo stopalo kak se ocrtalo😍😍😍😍)  a sad u zadnje vrijeme valjda zbog visoke trudnoce i manje mjesta ne roka toliko.. i ima eto par dana kao ovaj kad mi se cini ko da cijeli dan spava i lijeno se meskolji.. znaci i meskoljenje se racuna.. to je bitno... 

url=https://lilypie.com]

10. Kolovoz 2018. 19:51

Moj isto izbaci guzu i leđa. I reagira na slatko. Ali i ja volim slatko pa možda ima nešto i u tome 😁

ami25
    10. Kolovoz 2018. 21:00

Mene cijelo popodne pecka dole al onako ko da me neko iglama bode jel se desilo slicno kojoj od vas? 🤔
    Ako stojim moram onako skupit noge koliko me zaboli al na momente samo, jel moguce da je to beba? S obzirom da joj je glavica dole ne znam kako moze toliki nisko bas bockat 

💙Bartol💙

• AnaMaria
    10. Kolovoz 2018. 21:24

Arizona ajme stopalo imas usnimljenu 😍😍😍 preslatko...
    Ami25 e bas mene tako pecka..i to mi se dogadalo vec u par navrata..zadnji put danas..moram leci ne mogu stajati koliko je neugodno

12.08.2018. ❤

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 21:24

Ami..meni se desilo par puta osim tih kao mens.grceva da me probode dolje.. ali ja bi to vise opisala bas kao probadanje nozem.. vrlo kratko ali isto kad me probolo dok sam stajala morala sam se uhvatiti dolje i stisnuti noge... 🙄 ne znam bas da to beba radi osim ako nema nesto unutra za bockat me😅.. prije mi se cini da je to ono kaj mi je ginic rekao da se tijelo priprema na porod.. 

• AnaMaria
    10. Kolovoz 2018. 21:27

I da dr mi je rekla da je to normalno..ja sam prvo mislila da se otvaram mozda kad me tako bocka al nije...

12.08.2018. ❤

10. Kolovoz 2018. 21:28

To ono kopanje kanala za izlaz koji je Proud bila spominjala 😂 par puta sam osjetila. A mene već nekih sat vremena zaboli pa prestane kao lijevi jajnik i iza lijevi bubreg. Dakle samo lijeva strana. 

Arizona
    10. Kolovoz 2018. 21:32

Cure moje..ja imam filing da se blizi novi baby boom ..samo cemo se poredat cini mi se... mozda bi stvarno trebala otic slozit kofer.... sutra..😅

• AnaMaria
    10. Kolovoz 2018. 21:40

I mene je neki dan mislim s desne strane tak znalo zabolit a i zna me probost skroz gore...ma kad se sjetim..stvarno sam svakakva bockanja imala u trudnoci..al sve je to normalno...
    Arizona bas...sve cemo se poredat iduci tjedan 😀

12.08.2018. ❤

ami25
    10. Kolovoz 2018. 21:43

E da kao nozem tj onako se par sekundi osjeti oštro pa popusti pa opet i tako je trajalo dok se nisam malo odmorila, mislila sam da nije mozda rukicama sa radi al bas toliko da bi zabolilo ne vjerujem 🙄🙄 kopa si kanal 😂😂 I bas nije ugodno i onako se mislim super ni to ne mogu potrpit sta ce bit s trudovima😂😂 Mene zasad nista evo osim toga. Znaci i vi se susrele s tim, AnaM vjerojatno i je neka priprema. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI