Vidim svima nam pase more.. bas dns decku govorim da mi nikad nije bilo tako..kao da sam rodjena u moru.. suosjecam s vama koje se ne mozete bucnut🙁 .. znaci dok je sluzni cep jos tu moze se ic.. ja mislim da je mojem decku vec dosta kupanja ..stalno me pita do kad jos mislim..haha
Cokica..definitivno se vise isplati ic van.. Ja se nadam da cemo moc normalno putovati sa malim jer toliko toga bi htjela jos vidjeti..
Znaci napale ste Lidl.. ja nisam pogledala katalog ..mozda i bolje.. imam jos neke druge stvari za kupiti.. ne smijem se smesti... uvijek idem po jedno..a doma dodjem s drugim.. obicno sa stiklama..😂😂 sto i ne bi bilo tak lose da ih stvarno i nosim stalno..a ne samo skladistim u ormaru..
url=https://lilypie.com]
Hešteg nemajka😂😂 na kraju i ja zavrsila u Lidlu,kao idem za dijete na kraju sebi malo alkohola kupila i ulje i blazinice. Al kako je ovaj somersby dobar ufff.. 😍😍😍
💙Bartol💙
Arizona smijem se ovo za kupanje jer i moj kuka da koliko jos mislim na more kao pa nije mozda dobro 😂😂 bolje da si doma ako sta krene ovo ono, a idem sad samo s njim jer sam stvarno vec pomalo nepokretna pa zbog stvari i svega. A rekao mi je dr da u vodi nebis osjetio da pukne vodenjak 🤔🤔 Tako da evo ti jos jedna stvar za malo panike😂😂😂😂😂
💙Bartol💙
Ami neka si se ti napokon počastila 😂 mi smo se vratili sa nečim za svakoga, od bebe do psa 😂
A ni moj ne voli na more, sad na godišnjem je istrpio. A da mogu, išla bi svaki dan.
A što se tiče putovanja, mi planiramo što prije i dijete naviknuti. Pa ako se uspijemo izorganizirati, prvenstveno financijski, plan je tamo negdje u 4.mj ići u Valenciju, tj mrvicu južnije. A beba će imati tada cca 8 mjeseci.
Cokice ti muski su svi isti, moj nije da ne voli nego je ono ajmo se bacit pa kava, cigara a ja volim duze bit. Sad se drzim hlada i manje budemo sat dva pa nam pase i jednom i drugom 😂 Joj da mi vec kao imamo plan za Bozic u Zg kod njegovih al budemo vidjeli kako ce sve ici. Mi imamo plan i na svadbu 22.9, jadan taj bebac s nama a rekla sam da necu bit takva i da cu se prilagodit djetetu. 😥
💙Bartol💙
Ami, isti je i moj. Ako mu je pokraj neki kafić onda ajde još, da može sjest zapalit i popit pivu. Ili neka kamenita plaža da smo sami i da lovi rakove 😂
Ah da, i pir me čeka. Danas sam baš gledala haljine i ne znam šta ni da gledam 😂 i većinom sam gledala trudničke, tko zna kakva ću bit mjesec poslije poroda.
A do zg mislim da možete bez problema, autoput i brzo ste tamo. Stat na odmorištima svako toliko i odmorit i protegnut bebu i dalje 😁
Nismo ni rodile a vec trazimo destinacije, haljine 😂😂 Javila mi se ova cura koja se udaje kao kakvo je stanje ja joj kazem ak ovak nastavi dolazimo mi 2 u 1 😂😂😂 Mislim da mi je dijete podivljalo nakon ove cuge. Popila sam ipak vise od case. 🙄
💙Bartol💙
😂😂 Onda ubuduće prije ctg-a umjesto slatkog, malo somersbya 😂
Ma ovo za Španjolsku bi probali sad još dok sam doma i ne radim, a tamo nije toliko prevruće. Jer inače imam divan godišnji, kad je uvijek sve najskuplje, i zimi i ljeti 😣
Ami..prasice 😅😅 a taman sam obecala da cu kontrolirati guglanje .. kakvo sad pucanje vodenjaku u vodi.. hoces da se prestanem i tusirati sad po ovim vrucinama? 😅😅😅😅
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji