Ami samo sam našla da će bit uplata, ali i ja sam pesimist oko toga. Valjda nakon ovog što je bilo s poslom i naknadom za bolovanje, više niš ne vjerujem dok ne vidim na računu 😂
Arizona super za pregled 🙂
Kupila mi od muža nona posteljinu i onaj pulover u lidlu. A pulover broj 50/56 😂 rekla ja da neće ni nosit to beba jer će bit prevruće. Pa da će poslije zamijeniti, usput im je kad idu kod prijatelja.
I mislim da bi mogla opet odspavati malo sad popodne 😂
Arizona super za pregled..bas si sve ispitala, sad si mirnija 😊
12.08.2018. ❤
E da.. ako vam ista znaci.. isla sam u ljekarnu da kupim Octenisept (zadnju stvar za bolnicki kofer koji JOS UVIJEK NISAM SPREMILA) i usput sam pitala sta sa prenatalima.. pijem znaci zeljezo..prenatal care i omegavit.. imam jos dvije prenatalne ..kaze ona da mogu slobodno uzeti jos i da pijem dok dojim da nema veze..da se cak i preporucuje.. ja se mislila prebaciti kad rodim na one za dojilje.. mislim da je rekla elavit il tak nesto..al ne sjecam se...ali posto jos imam omegu za potrositi, a u tom bas za dojilje ima omege odlucila sam uzeti jos paket ovih sadnasnjih prenatala pa kad sve popijem onda cu se prebaciti bas na ove za dojilje.. E da.. i na kraju sam otisla iz ljekarne i zaboravila kupiti Octenisept 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Arizona da ima od elevita...ja sam nekak uzela ove novalac prenatal i dobre su mi i nastavit cu ih piti...🤣🤣🤣 i tako ti zaboravila ono po sta si dosla... ja sam se sad sjetila u torbu za bolnicu sam stavila i kekse i nutelu b ready i one bombone od fruktoze iz dm-a i tak..moji me zezaju da mi je puna torba slatkisa 😂 al neka ja imam ako rodim poslije vecere do jutra mi nece dati nista jesti 🙄
12.08.2018. ❤
Arizona da ima od elevita…ja sam nekak uzela ove novalac prenatal i dobre su mi i nastavit cu ih piti…🤣🤣🤣 i tako ti zaboravila ono po sta si dosla… ja sam se sad sjetila u torbu za bolnicu sam stavila i kekse i nutelu b ready i one bombone od fruktoze iz dm-a i tak..moji me zezaju da mi je puna torba slatkisa 😂 al neka ja imam ako rodim poslije vecere do jutra mi nece dati nista jesti 🙄
Tako sam i ja 🙈, nikamo bez Nutelle i haribo bombona pa su b-ready i neki mali Haribo u torbi i jos neki suhi keksi i slani krekeri🙈🙈🙈 Samo da ne ostanem gladna 😂😂😂
Od prenatalnih vitamina ja sam pila Novalac i uz to Zeljezo KenduralC i Mg.. Ali sam imala problema s jetrenim enzimima. Na kraju su mi ukinuli sve suplemente i sad je jetra ok.. Ocito meni nije pasalo..
Arizona neka si ti sve ispitala na pregledu, sad budes mozda malo mirnija 😉
Natar i ja tako pijem novalac, kendural c i mg od solgara..za sad mi nije smetalo
12.08.2018. ❤
Ej, isla sam vam ja ipak na pregled, poceli su se javljati trudovi... nist se nisam vise otvorila, isto je stanje. Prepala sam se posteno, zvala sam u ambulantu i objasnila im kaj je na stvari i rekli su nek dojdem da pogledaju. Rekao mi je doktor da to tak moze trajati dan, dva, tjedan dana, do termina, poslije termina...reko super 🤨 sve znam.
26.8. Ivan 💙💙
Natar jel i ti onda nisi poslije pila suplemente? Ja sam ih prestala pit negdje u 7 mj trudnoće jer mi bas nije bilo dobro,i otkad sam prestala počela sam nekako raznolikiju hranu uzimat i sve ok,nekako mislim da nista ne bude i da se ne uzimaju,pa kako su prije zene bez toga
Marija joj obozavam te komentare,tak je i meni prosli put rekla doktorica, to i sama znam.Jesu ti radili ctg? Vidjeli na njemu trudove ili?
Arizona budes sutra isla po octenisept, a ovo za bombone i slatkise u torbi ja nazalost nemam jer nebi to docekalo porod samnom ja se razmisljam u shopping prije bolnice, da stanemo kupit puno vode i brdo slatkiša, al sta smijem to jest nakon poroda zbog mlijeka?? I evo, sad pricala s majkom i morala sam se opet nekom zalit malo,pa me malo ipak smirila i rekla da se skuliram,moja baka,njena mama rodila 8 djece, je rekla daj pa sta mislis jel bilo onda epi i te fore. Je rekla ajde ajde boli al nista strasno,poslije sve zaboravis. Mozda je to rekla jer je proslo 20 i kusur godina od toga
💙Bartol💙
Ami nisam vise pila, prije nekih mjesec i pol su me skinuli sa svega jer se zna ponekad dogoditi da te prentalne tbl rade lezije na jetri pa malo podivljaju enzimi. To je bilo kod mene slucaj, cak su neko vrijeme sumnjali na pocetak kolestaze, al na kraju su bas meni radili probleme ti prenatali.. Sad mi opet vjerojatno fali zeljeza, al se bojim pocet piti da me ne zatvori, taman sam redovito na wc-u svaki dan, ne pamtim kad mi je bilo tako.. 👍
Slatkisi su u torbi kao prva pomoc, pitaj boga kad cu nesto jesti pa nek stoji.. A kad vec nosim onda nosim ono kaj volim 😂😂 Mlijeko ionako dodje tek kroz koji dan..
Sortiraj odgovore
Najstariji