Cokica super za uplatu,zaista se nadam da će onda biti 17.8 hahaha,vidis kakav sam ja pesimist i tu Arizona super stvari s pregleda, super sta ti doktori tako cesto mogu radit uzv i tako popricat s tobom,vidis da meni ne zele ni bebu zmerit
Meni ce vjerojatno sutra opet vaginalno gledat samo dal ima kakvog pomaka i to je to,za to cu opet cekat 3 sata,horor. Jos po ovoj vrucini krepat cu
Mladamamica cuvaj se ti jos tjedan dana,nek bude lagano mirovanje,onda mislim da je sve super

💙Bartol💙
Ami nisam spominjala za ovaj tajni uzv u subotu.. vjerojatno mi ne bi radio da je znao.. a i ovi svi doktori prije su odbijali.. ali ovaj je ocito za sve raspolozen i dobre volje od kad se vratio sa bolovanja pa sam iskoristila priliku.. 😆

url=https://lilypie.com]
Ma super Marija jesi oba puta obavila nuzdu ili je bila lazna uzbuna,mene isto dva dana za redom dva puta poteglo na wc, al mozda je to sve od pritiska sta je normalno!

💙Bartol💙
Ma superMarija jesi oba puta obavila nuzdu ili je bila lazna uzbuna,mene isto dva dana za redom dva puta poteglo na wc, al mozda je to sve od pritiska sta je normalno!
Ja sam mislila kad prestanem uzimati magnezij da cu imati problema s probavom, Al sigurno vec desetak dana ocito zbog pritiska dole odem na wc po 2-3 dnevno sve je to zbog pritiska dole i priprema za porod
Arizona super za pregled

Ami samo sam našla da će bit uplata, ali i ja sam pesimist oko toga. Valjda nakon ovog što je bilo s poslom i naknadom za bolovanje, više niš ne vjerujem dok ne vidim na računu 😂
Arizona super za pregled 🙂
Kupila mi od muža nona posteljinu i onaj pulover u lidlu. A pulover broj 50/56 😂 rekla ja da neće ni nosit to beba jer će bit prevruće. Pa da će poslije zamijeniti, usput im je kad idu kod prijatelja.
I mislim da bi mogla opet odspavati malo sad popodne 😂
Arizona super za pregled..bas si sve ispitala, sad si mirnija 😊

12.08.2018. ❤
E da.. ako vam ista znaci.. isla sam u ljekarnu da kupim Octenisept (zadnju stvar za bolnicki kofer koji JOS UVIJEK NISAM SPREMILA) i usput sam pitala sta sa prenatalima.. pijem znaci zeljezo..prenatal care i omegavit.. imam jos dvije prenatalne ..kaze ona da mogu slobodno uzeti jos i da pijem dok dojim da nema veze..da se cak i preporucuje.. ja se mislila prebaciti kad rodim na one za dojilje.. mislim da je rekla elavit il tak nesto..al ne sjecam se...ali posto jos imam omegu za potrositi, a u tom bas za dojilje ima omege odlucila sam uzeti jos paket ovih sadnasnjih prenatala pa kad sve popijem onda cu se prebaciti bas na ove za dojilje.. E da.. i na kraju sam otisla iz ljekarne i zaboravila kupiti Octenisept 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Arizona da ima od elevita...ja sam nekak uzela ove novalac prenatal i dobre su mi i nastavit cu ih piti...🤣🤣🤣 i tako ti zaboravila ono po sta si dosla... ja sam se sad sjetila u torbu za bolnicu sam stavila i kekse i nutelu b ready i one bombone od fruktoze iz dm-a i tak..moji me zezaju da mi je puna torba slatkisa 😂 al neka ja imam ako rodim poslije vecere do jutra mi nece dati nista jesti 🙄

12.08.2018. ❤
Arizona da ima od elevita…ja sam nekak uzela ove novalac prenatal i dobre su mi i nastavit cu ih piti…🤣🤣🤣 i tako ti zaboravila ono po sta si dosla… ja sam se sad sjetila u torbu za bolnicu sam stavila i kekse i nutelu b ready i one bombone od fruktoze iz dm-a i tak..moji me zezaju da mi je puna torba slatkisa 😂 al neka ja imam ako rodim poslije vecere do jutra mi nece dati nista jesti 🙄
Tako sam i ja 🙈, nikamo bez Nutelle i haribo bombona pa su b-ready i neki mali Haribo u torbi i jos neki suhi keksi i slani krekeri🙈🙈🙈 Samo da ne ostanem gladna 😂😂😂
Od prenatalnih vitamina ja sam pila Novalac i uz to Zeljezo KenduralC i Mg.. Ali sam imala problema s jetrenim enzimima. Na kraju su mi ukinuli sve suplemente i sad je jetra ok.. Ocito meni nije pasalo..
Arizona neka si ti sve ispitala na pregledu, sad budes mozda malo mirnija 😉

Natar i ja tako pijem novalac, kendural c i mg od solgara..za sad mi nije smetalo

12.08.2018. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji