Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 17:19

Jesu se vidjeli neki slabiji, al ne skroz. Tu pa tam koji.
    Natar, iskreno i dalje nist ne znam. Kad sam osjecala kao bol, ctg je pokazivao trudove ispod 20, nist. A kad je pokazivao iznad 40, onda nisam osjecala 😋

26.8. Ivan 💙💙

09. Kolovoz 2018. 17:47

Ma Marija neće on još, nije još tata došao 😁
    Ja sam si samo jedne keksiće spakirala. I sad me uhvatio smijeh na keksiće 😂😂 oni neki čokoladni kao za doručak. Šta da si još nešto dodam? Imam to i bočicu vode.
    I opet sam odspavala nekih sat i pol. Svaki dan ja moram popodne odspavat. Ali danas sam se baš nekako malaksalo osjećala. I digla se i išla si prvo natočiti čašu leeedene kole i malo napolitanki. I sad pomalo dolazim na sebe. 

ami25
    09. Kolovoz 2018. 17:50

Bočica?? Kod mene nema bočice  Ja sam si stavila sticker na frizider, zadnje prije polaska uzet punjač i baksu vode u ducanu  ali sad mi se jedu haribo od cole,mmm neko je spomenuo te gumene haribo

💙Bartol💙

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 18:03

Ja sam si stavila litru jane u torbu.
    Sad sam skuzila kolko opce nisam hrabra kak sam si mislila. Zvala sam prije nek sam isla u ambulantu da pitam sto misle o tim bolovima i kad su mi rekli da dođem do njih da vide, rastulila sam se i panika me primila. Moram se bolje pripremiti.

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    09. Kolovoz 2018. 18:28

Marijaa bolje da si otisla da se smiris...znaci bili su lazni trudovi..ceka on tatu da dode nece on prije 😊 vjerujem da te panika oprala...moramo se sve skulirat i samo mislit da idemo upoznat ljubav svog zivota (uz muza/decka naravno 😊)❤
    Ami25 pa tako je kak su prije zene radale .. ma ako se zdravo hranis i ja mislim da nisu dodaci u tab potrebni..al ja sam puno puta lijena za tu zdravu prehranu pa...
    A sto se tice dojenja i prehrane nama su pak u bolnici rekli da smijemo sve jest 🙄.a znam da se ne smije sve..tak su nam isto za pupak rekli da ga samo peremo obicnom vodom i osusimo da tak oni rade i da je tako bolje..al ja mislim ipak da cu sa okteniseptom i onim praskom ajd sad ti znaj 🙄

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 18:48

Je, tak je i decko rekel da njega ceka... on sam veli, tam poslije srijede ce se rodit.
    Kod nas u bolnici pupak spricaju s octeniseptom i nekim praskom, sad ne znam je li tyrosur il koji drugi.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    09. Kolovoz 2018. 18:49

AnaMaria da i nama su rekli to za sve jesti ali umjereno znači ne se najesti bilo čega jako puno. Jedna sestra je cak rekla da nije dobro ni previse tekucine piti jer onda mlijeka ima previse pa se treba izdajat pa upale pa svasta nesto, cak je spomenula da je dobra i limunada jer da duze drzi da nisi zedan,a kazu da agrumi se ne bi smjeli jest tako da svasta tu ima u pricama!

💙Bartol💙

ami25
    09. Kolovoz 2018. 18:50

Marija da vidis toga je i mene strah kako cu reagirat  Ti si danas imala probno sta cak i nije lose,barem si se malo dotakla tog osjecaja!

💙Bartol💙

Arizona
    09. Kolovoz 2018. 18:54

Ja sam isto sigurnija sa vitaminima nego da se oslanjam samo na svoju zdravu prehranu..zato pijem sve zivo..  za dojenje i prehranu ..meni je rekla frendica da je s prvim pazila..sa drugim da je vise manje jela sve.. i sve je bilo ok.. to cu jos guglat kad dodje vrijeme..haha..  Ami ..meni teta rekla da je nju baka rodila doma i da je dida sa nekim srpom prerezao pupcanu 😨😨 .. a kad je zadnje radjala moju mamu i tetu nije ni znala da nosi blizance..nisu valjda ni doktori jer koliko se sjecam price svima je bilo iznenadjenje kad je jos jedna beba izasla.. haha..daj zamisli to.. 
    E isli smo se bucnut.. jel se vi morske trudnice jos kupate..kaj vam doktori kazu da..ne..? 
    Usput sam i napravila pikčr da mogu usporedit sa onom zadnjom koju sam vam stavila.. samo sam si nekak okruglija..haha.. kaj vi vidite?😮

url=https://lilypie.com]

ami25
    09. Kolovoz 2018. 19:09

Arizona ja se jos kupam,evo jucer bila na plazi i to mi bas pase jer mi je prevruce i odem sat dva ili rano ujutro ili kasno predvecer i barem se razgibam malo u vodi, ionako sam zatvorena, sluzni cep mi nije ispao tako da nema bas straha nekog. Pa ja sam bas pisala ovdje moja baka ih 8 rodila s mamine strane i imala twinse al su umrli pri porodu jer nisu znali  znaci bilo bi ih 10 sve zajedno! Da bebo je narastao na slikama jos mase je dobio vidi se, slatka si bas!

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.