I mene prepone bole ajme...a kad se okrecem u krevetu il kad se dizem iz kreveta il sa stolice sam ko stara bakica 😂 a ako duze hodam onda me trtica boli pak...svi muku mucimo s tim da li cemo znati prepoznati prave trudove...i ja si mislim da cu u drugoj trudnoci znati..a i vec ce jedno dijete biti tu pa necemo ni stic panicarit..
12.08.2018. ❤
Mladamama pa bas cudno.. Mogli su bar pogledati.. I kaj se cudila da pijes kad ti je to bila propisana terapija.. A valjda zna kaj prica.. Javi jel bude kakvih promjena sad kad prestanes piti..
Mladamama drago mi je da je sve ok 🤗...al ti i dalje polako nemoj se sad preforsirati..
12.08.2018. ❤
Mladamama98 super za nazovimo ga pregled 🙂 nadam se da će sve bit ok sad bez tableta. Al ionako za cca tjedan dana ste u terminu, tako da ste lijepo već napredovali 😁
Natar, kad je naknada u pitanju, sherlock holmes sam 😂😂
Mladamama, jesu ti napravili pregled... al daj ti jos miruj jedno tjedan dana... nemoj se forsirati.
Ja sam isla i 2.put na wc malo prije, onda sam se stusirala i izdepilirala. Sad je bol popustila.
26.8. Ivan 💙💙
Ejj zenske.. evo me na kavi s pregleda.. zaspala sam dns pa sam isla kasnije.. ctg uredan.. bio opet sef ginekologije.. pitala sam bi li virnuo malo preko uzv-a 😆 i tako napravili uzv..bio je raspolozen za ispitivanje pa ja navalila.. haha.. znaci ovako..prvo sam provjerila tezinu da usporedim i on kaze 3100.. znaci isto kao i ovaj prije koji dan na tajnom uzv.. znaci ona doktorica je onda izgleda stvarno falila.. za polozaj kaze glava dolje..ledja lijevo..lice prema desno.. vise bocno nego prema naprijed i da je to dobar polozaj jer se jos nije spustio u zdjelicu i da ne panicarim.. da lezim na strani na kojoj su ledja i da ce to bit ok.. usput pitala i za kosicu i kaze eno ima nesto..pokazao mi je.. 😍 ne cini mi se kao neka griva ko moja..ali bar nije celav na decka😅 rekao doci za 4 dana po potrebi ranije.. pitala sam ga ima li kakvih naznaka kad ce beba..hoce li po terminu ili kako..kaze da se ne zna.. trudova nema..mene samo sad svaki dan dolje bas bocka ali zadnji put je rekao da je to pripremanje tijela na porod.. a kad dodju trudovi da cu znati.. isto sam citala da krenu iz ledja.. skoknula i do svog ginica da podignem nalaz od streptokoka da ga imam za bolnicu.. usput se vagnula.. imam i dalje 60 kg.. znaci od kako sam smrsavila kilu nisam nista dobivala dalje.. znaci sve skupa sam na +10.. rekla bi da sam zadovoljna sa svim 😉
url=https://lilypie.com]
Cokica super za uplatu,zaista se nadam da će onda biti 17.8 hahaha,vidis kakav sam ja pesimist i tu Arizona super stvari s pregleda, super sta ti doktori tako cesto mogu radit uzv i tako popricat s tobom,vidis da meni ne zele ni bebu zmerit
Meni ce vjerojatno sutra opet vaginalno gledat samo dal ima kakvog pomaka i to je to,za to cu opet cekat 3 sata,horor. Jos po ovoj vrucini krepat cu
Mladamamica cuvaj se ti jos tjedan dana,nek bude lagano mirovanje,onda mislim da je sve super
💙Bartol💙
Ami nisam spominjala za ovaj tajni uzv u subotu.. vjerojatno mi ne bi radio da je znao.. a i ovi svi doktori prije su odbijali.. ali ovaj je ocito za sve raspolozen i dobre volje od kad se vratio sa bolovanja pa sam iskoristila priliku.. 😆
url=https://lilypie.com]
Ma super Marija jesi oba puta obavila nuzdu ili je bila lazna uzbuna,mene isto dva dana za redom dva puta poteglo na wc, al mozda je to sve od pritiska sta je normalno!
💙Bartol💙
Ma superMarija jesi oba puta obavila nuzdu ili je bila lazna uzbuna,mene isto dva dana za redom dva puta poteglo na wc, al mozda je to sve od pritiska sta je normalno!
Ja sam mislila kad prestanem uzimati magnezij da cu imati problema s probavom, Al sigurno vec desetak dana ocito zbog pritiska dole odem na wc po 2-3 dnevno sve je to zbog pritiska dole i priprema za porod
Arizona super za pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji