AnaMaria da i nama su rekli to za sve jesti ali umjereno znači ne se najesti bilo čega jako puno. Jedna sestra je cak rekla da nije dobro ni previse tekucine piti jer onda mlijeka ima previse pa se treba izdajat pa upale pa svasta nesto, cak je spomenula da je dobra i limunada jer da duze drzi da nisi zedan,a kazu da agrumi se ne bi smjeli jest tako da svasta tu ima u pricama!

💙Bartol💙
Marija da vidis toga je i mene strah kako cu reagirat Ti si danas imala probno sta cak i nije lose,barem si se malo dotakla tog osjecaja!

💙Bartol💙
Ja sam isto sigurnija sa vitaminima nego da se oslanjam samo na svoju zdravu prehranu..zato pijem sve zivo.. za dojenje i prehranu ..meni je rekla frendica da je s prvim pazila..sa drugim da je vise manje jela sve.. i sve je bilo ok.. to cu jos guglat kad dodje vrijeme..haha.. Ami ..meni teta rekla da je nju baka rodila doma i da je dida sa nekim srpom prerezao pupcanu 😨😨 .. a kad je zadnje radjala moju mamu i tetu nije ni znala da nosi blizance..nisu valjda ni doktori jer koliko se sjecam price svima je bilo iznenadjenje kad je jos jedna beba izasla.. haha..daj zamisli to..
E isli smo se bucnut.. jel se vi morske trudnice jos kupate..kaj vam doktori kazu da..ne..?
Usput sam i napravila pikčr da mogu usporedit sa onom zadnjom koju sam vam stavila.. samo sam si nekak okruglija..haha.. kaj vi vidite?😮

url=https://lilypie.com]
Arizona ja se jos kupam,evo jucer bila na plazi i to mi bas pase jer mi je prevruce i odem sat dva ili rano ujutro ili kasno predvecer i barem se razgibam malo u vodi, ionako sam zatvorena, sluzni cep mi nije ispao tako da nema bas straha nekog. Pa ja sam bas pisala ovdje moja baka ih 8 rodila s mamine strane i imala twinse al su umrli pri porodu jer nisu znali znaci bilo bi ih 10 sve zajedno! Da bebo je narastao na slikama jos mase je dobio vidi se, slatka si bas!

💙Bartol💙
Cokica i ja svaki dan nabacim popodnevni spavanac..Vec je postalo ritual 😄 Al se budim u lokvi znoja..
Ja sam gumene haribice spominjala, jos sam ih i kupila u Mulleru, pravi njemacki 😂😂
Marija eto ceka se tata.. 😍 Al bas sam se nadala da sad bar znas kaj su pravi trudovi.. Pa da i nas neznalice malo prosvijetlis 🙈
Za te prenatalne tbl mi je doktor rekao da u principu i nisu potrebne, ali da trudnice iz brige/zabrinutosti za bebu vole nesto ipak piti pa ih i doktori vise radi nas preporuce.. Ali da se bez problema moze bez njih.. Ili je pokusavao mene umiriti kad sam ga u cudu gledala i pitala "sto bas nista vise da me pijem?!" 🤔😂😂
A ovo, da zbilja sad i krene.. Uff ne znam bas ni ja kako bih reagirala.. Valjda bi me takva panika oprala.. Ne znam.. Ionako si ne mogu zamisliti da ce za nekih mjesec dana sigurno tu u kindacu kraj kauca biti dvije bebice.. 😳 Mi smo naime dobili 2 kindaca, jedan smo vec imali, pa sad u svakoj sobi imamo po jedan🙈. Ionako ce u pocetku biti u istom

Arizona trbuscic je narastao, a i mora 😍 A i kao da je malo nize..🤔👌 Jako lijepa fit trudnica 😍💪
I zavidim vama morskim trudnicama, da mogu i ja bih se kupala u moru. Ovako bar svakih par dana napunim kadu i zaplutam u mlakoj vodi s puno pjene..

Bas si danas mislim da vas morske trudnice pitam jel se svaki dan kupate 😊 samo vi uzivajte..
Arizona cini mi se da se malo trbuh spustio i veci je naravno..bas si fit lijepa trudnica 😊
Ja se budim oko 7-8 i uopce ne spavam popodne..bas sam luda..a svi kazu samo spavaj trebat ce ti...al kad mi se ne spava..zato sam na pocetku trudnoce samo spavala

12.08.2018. ❤
Arizona, narastao je trbuh, da... i meni se cini da ti se i spustio malo!
Joooj, ja vec sad jedva cekam drugu godinu samo zbog mora 😋😋 obozavam vodu.
Mislim da sam se ja rasplakala i iz tog razloga jer decka nebi bilo doma da se danas frajer rodil. Mora fkt biti doma kad dođe dan D.
Rado bi vam rekla za trudove, al ovo kaj sam ja osjecala su pripremni trudovi kao, a bolilo me kao kad trebam dobiti. Ne znam 👎👎

26.8. Ivan 💙💙
Arizona, zgodnaaaa, samo trbuh 😍!
Super kaj se mozete jos kupat, ja da i jesam na moru ne bi mogla ni prismrdit, pa onda mi lakse pada kaj sam tu na suhom 😅.
Marija, znaci nisi dosla nis pametnija s pregleda 😅...
Moj muz danas pokrecio boravak i blagavaonu, jos ima nasu sobu i kupaonu, namontirat mi prematalicu na komodicu i onda bumo valjda konacno krenuli pomalo-slozili kolijevku i kad se dignem da krenem prat i peglat robicu, oprat kolica i presvlaku od jajeta...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hvala cure ❤ i meni se cini mrvu nize..ali definitivno okrugliji.. cudi me da ja jos stojim na istoj kilazi vec tjednima...a opet si mislim..koliko je vruce i koliko znam biti mokra nije ni cudo..valjda iznojim sve po noci.. E i da vam kazem.. rekla mi dns frendica da je njena 2.beba bila licem prema naprijed ali da je rodila brze i lakse nego prvog..pa ono..iako valja napomenut da je u clanku pisalo da ugl prvorotke imaju problem.. ali samo pozitivaaa 😅😅😅😅

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji