Ajme Natar, baš sam si jučer razmišljala kao još je meni i dobro, jedno dijete je u trbuhu, i da se ne smijem žaliti da mi je teško 😁
I mene jučer na par puta stisnuo trbuh i bolilo baš, toliko da sam pitala muža a kako se ono pravilno diše 😂 a po noći me boli samo prilikom okretanja. I kad se dižem, ajme meni, ko da me netko probode dolje 😭
Ja sam htjela posteljinu i hlačice u lidlu, al ne da mi se do njega. I sad muž otišao s frendom na marendu pa ide radit popodne, tako da niš. A njegovi nono i nona su otišli po posteljinu mi, ali ne mogu uzeti plavu jer njegov nono ne želi znati spol. I eto, uspješno ga skrivamo cijelo vrijeme 😁
E da, meni je danas službeni termin po ZM. A muž kaže da ne davim, da mi to nije nikakav termin 😂
Mislite da nema šanse da porodiljni bude u petak 17.8? 😭😭
Marija- mene ti isto boli u donjem djelu trbuha, pritisak mi je na mjehur,crijeva, također vjetrovi, ali ja mislim da me mala tako jako pritišće jer osjetim da se riče,imam osjećaj kao da se cijela rastegne. Noćas sam jednom išla na wc jer mi je bio pritisak na mjehur strašan. Zna me i dole spikati. Ja isto neznam kak prepoznati trudove,tj.prave trudove. Sutra sam opet u TA pa budem čula kaj planiraju samnom.
Bila sam ujutro u Lidlu. Kupila sam 5 štramplica i posteljinu,ploču za pisanje kaj budemo nećaku za rođendan poklonili i još par sitnica i ode 300kn
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cokica i cure vole plavo I da,mislim da nema sanse da bude 17.8,taj scenario ne zelim ni pomislit i poveselit se
💙Bartol💙
A pa da Mateya znam ja kak to ide, par stvari kao prosli put kad je bila ona odjeca za trudnice, nesto sitno od hrane - 500 kn ma dii A stvarno mi nista ne treba,jedino sta je super ova cien linija za bebe pa se isplati mozda probat jer nije skupo al samo za to mi se onda ne ide.
💙Bartol💙
Cokica i cure vole plavoI da,mislim da nema sanse da bude 17.8,taj scenario ne zelim ni pomislit i poveselit se
Hoce bit ce 17.8 sigurno porodiljni bude 17 ako je vikend 18
Evo moj izvještaj, nije me gledala vaginalno ni ultrazvuk, ovo je vise bila kontrola nakon puštanja iz bolnice, ne pijem vise tablete, bila je iznenađena sto sam ih pila još uvijek i rekla je da ne moram vise mirovati, pregled za dva tjedna
Skinuli te s tableta?! Meni rekli do punih 36 tj sve uzimat 🙄
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Koji ste vi detektivi za isplatu 👏👏👏😂😂😂 Bravo cure, nema kaj ne bi iskopale 💪
Marija ja si nekako mislim da ne bude drugog puta, druge trudnoce 🙈 Ili mi se bude zalomilo trece nakon twinsa ko Neveni Rendeli😳 A to sam i sanjala prije koji mjesec, da sam ubrzo nakon poroda opet ostala trudna 🤷♀️
I ja si nekako mislim da ne bih znala prepoznati prave trudove.. Hmm
Sortiraj odgovore
Najstariji