Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    09. Kolovoz 2018. 09:17

Ami25 da bas se spustio trbuh
    Marija meni se cini da tebi nije mozda malo
    Arizona i mladamama sretno na pregledu i ako jos netko ima
    Marijaa totalno te kuzim..meni neki dan znaju bas bit bolovi kad mislim sad ce a onda se drugi dan smiri..a i kad me zbog vjetrova i zato jer moram na wc zna bolit trbuh isto se prvo uspanicim al na kraju shvatim da je bilo samo zbog toga...zbunjena budem totalno ...vec sam 100x googlala razliku izmedu laznih i pravih trudova...ako bol bude sve jaca onda odi u bolnicu..

12.08.2018. ❤

ami25
    09. Kolovoz 2018. 09:19

Marija mozda pomalo se nesto pokrece, nadam se da nije bolno da te izmuči 🙄 Cokice ja se razmisljam dal da odem jer me strah računa ako idem 😤😤 a nakupovat cu se svega i sto treba i ne treba!! 

💙Bartol💙

ami25
    09. Kolovoz 2018. 09:20

Ja imam zadnjih nekoliko dana uzasne bh kontrakcije al to ne smatram nekim alarmom kad kazu da prvi pravi trudovi krenu iz leđa zar ne? 

💙Bartol💙

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 09:46

AnaMaria, samo mi je fora u tome jer idem svaki dan na wc, po 2 put cak i nije bilo do sad grceva. Ja sam danas ujutro guglala razlike između trudova i to 🤨

Ami, nije tak jako bolno.
    Meni je to sve cudno. Sad sam opet poslala upit na cybermed. 
    Bila sam sad na wc, i dolje me i probada nest. Vidjet cu!

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 09:47

ami25

Ja imam zadnjih nekoliko dana uzasne bh kontrakcije al to ne smatram nekim alarmom kad kazu da prvi pravi trudovi krenu iz leđa zar ne?

Tak vele, al citala sam iskustva zena pred porod, neke nisu imale tak, nego ih je samo s prve strane boljelo.

26.8. Ivan 💙💙

natar
    09. Kolovoz 2018. 09:55

Jutro🤗🤗
    Mladamama i Arizona sretno na pregledu 🤞🤞 Cekamo izvjestaj
    Ami i meni se cini da se trbuh spustio 👍, a Marija za tvoj mi je vec malo teze reci.. 🤔
    I mene su sinoc ulovile neke valjda kontrakcije, ne znam sto je to bilo.. trbuh tvrd ko kamen, cudna bol iznutra.. Ali vise neko stezanje i rastezanje, ko da pokusavaju izvoditi akrobacije unutra, a ne pomicu se bas i nema mjesta.. I pritisak ko da trebam na wc (broj 2), ali na kraju povremeni vjetrovi samo.. Smirilo se je, sad imaju uobicajenu jutarnju gimnastiku po trbuhu.. Sutra je pregled pa cemo vidjeti ima li kakvih pomaka..
    Lidl i daljnje shopinge moj racun u debelom minusu i ja ignoriramo.. Do poroda ne kupujem vise nista 🙈🙈 A nakon ono sto prifali, sto se mora.. Jedva cekam prvu isplatu pune porodiljne naknade u visini place.. Tek u 9.mj🙈😢

• AnaMaria
    09. Kolovoz 2018. 10:20

Da i ja sam citala da ne moraju od kicme krenut 🙄 nemam pojma...i meni su kontrakcije bolne nekad i nekak smatram ako se ne pojacavaju da je to normalno...ma meni se cini da sam ja i puno prije imala manje kontrakcije al sam ja mislila da se to beba nekako namjestila tj rastegnula...mene isto zna dolje bas pikat neugodno al kad se malo smirim prestane..meni je dr rekla da ke to normalno i da pred kraj trudnoce to bude cesce...

12.08.2018. ❤

mina04
    09. Kolovoz 2018. 10:22

Hej zenske, evo ja u TA sjedim vec 2 sata. Boli me sve dole vec. Jucer sam s mamom bila u sopingu malo, ja sam se po noci jedvaaa okretala koliko su me prepone i leđa ubijala. I jutros sam jedva prohodala 😥 valjda sam se isforsirala previse. 
    Mladamama sretno na pregledu i tko jos ima..

All of God’s grace in one tiny face 💟

ami25
    09. Kolovoz 2018. 10:23

Da Natar znam kako je, i mi smo u debelom minusu i mislim se dal uopce otic,nista mi ne treba pa vjer ni ne budem isla,nama je 'normalna plaća' sad 18.8 valjda al naravno da ce to biti 20.8 posto je pon,a ja se nadam nekako da ce mali do tada vec izać  Ah kupovat cemo kasnije sto god treba  da i meni su ove bh kontrakcije i to preko noci uzasno izrazene cak me zna trgnut iz sna koliko se to stisne jako. Ja sam si nekako stavila u glavu ako krenu trudovi dok ne boli bas duze vrijeme da se ne micem jer ovdje kod nas u bolnici bas vracaju doma, a i kazu mi svi znat ces znat kad krene tako da me to nekako tjesi (ili ne )

💙Bartol💙

Marijaa30
    09. Kolovoz 2018. 10:29

Ocito su sve to lagane pripreme... 
    Vidjet cemo 😊
    U drugoj trudnoci cemo biti pametnije 😋

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.