Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Kolovoz 2018. 22:27

E to ne znam, vidjet ćemo kad krene 😂
    Evo kakvo je vrijeme kod mene 😂😂 pa ako je nekome vruće, navratite se rashladiti

ami25
    07. Kolovoz 2018. 22:34

Ma dosla bi makar pjeske da znam da je slab snijeg 😂😂😂😂A Pula vedro hmmm dalo bi se diskutirat o tome 😂Najjace mi je kad ovdje komentiraju, jucer je bilo toplije nego danas, a ja svaki dan umirem 😂😂 Bas znam dal je gore jucer ili danas. 

💙Bartol💙

07. Kolovoz 2018. 22:50

Svaki dan je isto, nadam se da će biti nešto od zahlađenja idući tjedan. Pa barem i 5 stupnjeva. E ja sam u Puli možda subotu ili nedjelju 😁 iako ne da mi se baš vozikat jer znam da su gužve

ami25
    07. Kolovoz 2018. 22:55

Ajoj da ogromne 😏😏jel moras nesto obavljat ili izletnicki? Ovdje je uzas, al vjerujem da u ri nije nista bolje

💙Bartol💙

07. Kolovoz 2018. 23:00

Ma muž i frend na neku cugu s trećim frendom koji dolazi iz njemačke. A za ri, pojma nemam, moj jedini domet su ztc i plodine ili kaufland 😂 na more ionako ne idem u ri pa ne znam ni to kako je. Iako pretpostavljam da su gužve 😫

ami25
    07. Kolovoz 2018. 23:05

Mi smo se inace dole kupali na kantridi na onoj plazi al ljeto je uvijek bilo kaotično 🙄 A u ZTC u ionako imas sve i jos je na samom ulazu pa super.. Dobro da su ga napravili jer ne znam ko bi iz onog dijela isao u tower

💙Bartol💙

08. Kolovoz 2018. 00:22

Na Kantridu bi išla kad sam išla sama ujutro, cca 15 min mi je nizbrdo. A ove godine samo Crikvenica. Blizu nam je, a puno ljepše i čišće. Jao, onaj tower mi je na drugom kraju grada, tamo idem ako baš baš moram. 

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 06:34

Jutro, cure! 
    Vidim, popravili se tickeri 😂... 
    Ja svoj ritual jutarnji obavila, sad pokusat jos malo odspavat... 
    Ko ima kakav pregled danas, sretno! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    08. Kolovoz 2018. 08:17

Jutro
    Vec nam je vruće, bas su teske noći 
    Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 

ami25
    08. Kolovoz 2018. 08:25

Jutro cure, sretno svima na pregledima danas, javite se sta kazu doktorići 😁 Ja idem kod kozmetičarke i do dma po onaj sprej sta je Barbara poslala, nadam se da ce mi pomoć jer su mi noge horor. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.