Joj mene svaki dan mama i svekrva zovu.
A što se tiče epi, ja mislim da u Ri nije problem. Uopće ne želim ni razmišljati o opciji da je nema. Makar je i ne dobila, ali sada, barem psihički da sam mirna i da znam da se može dobiti.
A meni se sad taaaaako pije koktel 🍹🍹 vidjela od frendice sliku s korza i ja kažem i ja bi 😭😭 a ona da nek dođem na bezalkoholni. Rekoh, nije to to 😂
Ja isto nebi bezalkoholni 😋😋 sok si doma slozim 😋

26.8. Ivan 💙💙
Moja mama je tako flegma nju bas boli briga a mene je rađala 24 sata i jos su me vadili na vakum, pa onda ne znam kako nije zabrinuta, al ona je takva osoba flegma, al dobro kazes Arizona ja sam na tatu eto. Jooooj ja bi isto jedan koktel sada,ajmeeee...Danima u ducanu gledam onaj somersby al 5% alkohola ne znam dal je to puno a tako mi se pijeee. Ova cura sta je bila samnom u bolnici u sobi je imala inducirani ujutro i rekla je da od stresa ide pušit da ne može više
Marija, glavica se nije spustila hm,a sta onda znaci da je jako nisko kao kod mene,mozda je spustena al ne dovoljno ili nesto bo. Dobro je netko napisao, najbolje da nas 1 doktor svih gleda jer ovako je sve zbunjujuce

💙Bartol💙
Ma to možeš Ami. Ja sam sebi neki dan uzela od borovnice i nakrcala leda i na kraju popila pol čaše, nisam mogla više. Muž je dovršio i nije se bunio 😂 od te jedne čaše ne bi nikome ništa bilo. A koktele ipak ne bi, tu mi je malo prejak alkohol.
Mmmmm onaj od borovnice je fini, mozda stvarno sutra ubodem jednog 😂😂😂💪 Jutros sam se razmisljala da kako cu se ponasat kad pukne vodenjak ili kad trudovi pocnu, poludit cu od panike, ima ko kakav savjet kako ostat koliko toliko smiren? 😂😂

💙Bartol💙
E to ne znam, vidjet ćemo kad krene 😂
Evo kakvo je vrijeme kod mene 😂😂 pa ako je nekome vruće, navratite se rashladiti

Ma dosla bi makar pjeske da znam da je slab snijeg 😂😂😂😂A Pula vedro hmmm dalo bi se diskutirat o tome 😂Najjace mi je kad ovdje komentiraju, jucer je bilo toplije nego danas, a ja svaki dan umirem 😂😂 Bas znam dal je gore jucer ili danas.

💙Bartol💙
Svaki dan je isto, nadam se da će biti nešto od zahlađenja idući tjedan. Pa barem i 5 stupnjeva. E ja sam u Puli možda subotu ili nedjelju 😁 iako ne da mi se baš vozikat jer znam da su gužve
Ajoj da ogromne 😏😏jel moras nesto obavljat ili izletnicki? Ovdje je uzas, al vjerujem da u ri nije nista bolje

💙Bartol💙
Ma muž i frend na neku cugu s trećim frendom koji dolazi iz njemačke. A za ri, pojma nemam, moj jedini domet su ztc i plodine ili kaufland 😂 na more ionako ne idem u ri pa ne znam ni to kako je. Iako pretpostavljam da su gužve 😫
Mi smo se inace dole kupali na kantridi na onoj plazi al ljeto je uvijek bilo kaotično 🙄 A u ZTC u ionako imas sve i jos je na samom ulazu pa super.. Dobro da su ga napravili jer ne znam ko bi iz onog dijela isao u tower

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji