Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    07. Kolovoz 2018. 20:55

A da da i ovdje je tako isto,znam kako je, a ja sam se pomirila da cu bez toga,mozda me tjesi kad neko kaze da ne ulovi ili kad kazu da je lakse hodat u trudovima a kad imas kateter da si prikovan za krevet, to samo ja sebe tjesim

💙Bartol💙

Arizona
    07. Kolovoz 2018. 21:04

Ma kazem  ..bas me nazivciralo to sve.. ako vec znaju da nece dati epi..pa daj barem razgovaraj sa zenom ..upozori ju.. savjetuj kako si sama moze pomoci.. nesto..bilo sto.... 
    Joooj...opet me peru hormoni... isla bi sad vikati na nekoga  😲😅

url=https://lilypie.com]

ami25
    07. Kolovoz 2018. 21:14

Hahaha jos malo, uglavnom mene svi sad zvrckaju na telefon da kakvo je stanje kad ce ovo ono, i sta je najgore uze clanove obitelji, a pogotovo tatu ja moram uvjeravat da ce sve bit ok. Znaci ja njih tjesim kao da oni idu rodit a ne ja, jos mi je tata rekao molim te reci kad rodis jer ja cu past u nesvjest ako javis da ides za bolnicu hahahah, uzas.Mislila sam da cu barem ja dobit neku podrsku nesto,al nula 

💙Bartol💙

Arizona
    07. Kolovoz 2018. 21:17

Ami i moj tata je lud..dns me opet panicno zvao..di sam..kak se osjecam..kaj se dogadja.. kaj planiram...😁 vidim na koga sam...haha...  

url=https://lilypie.com]

07. Kolovoz 2018. 21:21

Joj mene svaki dan mama i svekrva zovu. 
    A što se tiče epi, ja mislim da u Ri nije problem. Uopće ne želim ni razmišljati o opciji da je nema. Makar je i ne dobila, ali sada, barem psihički da sam mirna i da znam da se može dobiti.
    A meni se sad taaaaako pije koktel 🍹🍹 vidjela od frendice sliku s korza i ja kažem i ja bi 😭😭 a ona da nek dođem na bezalkoholni. Rekoh, nije to to 😂

Marijaa30
    07. Kolovoz 2018. 21:26

Nama su isto sad na tecaju rekli da tesko da cemo dobiti epiduralnu, isto manjak anesteziologa.
    Moj tata samo govori nek bude sve u redu, al zato mama... ona se boji vise nego ja. Ja ne znam kaj me ceka pa valjda zato 😋
    A pitala sam danas doktora na cybermedu sto znaci mi na nalazu broj (-3) jer mi pise kao prst lako prohodan do glavice (-3) pa mi je napisao da to oznacava polozaj glavice, tj da se jos nije spustila do kraja u zdjelicu.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    07. Kolovoz 2018. 21:28

Cokica

Joj mene svaki dan mama i svekrva zovu.
    A što se tiče epi, ja mislim da u Ri nije problem. Uopće ne želim ni razmišljati o opciji da je nema. Makar je i ne dobila, ali sada, barem psihički da sam mirna i da znam da se može dobiti.
    A meni se sad taaaaako pije koktel 🍹🍹 vidjela od frendice sliku s korza i ja kažem i ja bi 😭😭 a ona da nek dođem na bezalkoholni. Rekoh, nije to to 😂

Ja isto nebi bezalkoholni 😋😋 sok si doma slozim 😋

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    07. Kolovoz 2018. 21:36

Moja mama je tako flegma nju bas boli briga a mene je rađala 24 sata i jos su me vadili na vakum, pa onda ne znam kako nije zabrinuta, al ona je takva osoba flegma, al dobro kazes Arizona ja sam na tatu eto. Jooooj ja bi isto jedan koktel sada,ajmeeee...Danima u ducanu gledam onaj somersby al 5% alkohola ne znam dal je to puno  a tako mi se pijeee. Ova cura sta je bila samnom u bolnici u sobi je imala inducirani ujutro i rekla je da od stresa ide pušit da ne može više  Marija, glavica se nije spustila hm,a sta onda znaci da je jako nisko kao kod mene,mozda je spustena al ne dovoljno ili nesto bo. Dobro je netko napisao, najbolje da nas 1 doktor svih gleda jer ovako je sve zbunjujuce

💙Bartol💙

07. Kolovoz 2018. 21:42

Ma to možeš Ami. Ja sam sebi neki dan uzela od borovnice i nakrcala leda i na kraju popila pol čaše, nisam mogla više. Muž je dovršio i nije se bunio 😂 od te jedne čaše ne bi nikome ništa bilo. A koktele ipak ne bi, tu mi je malo prejak alkohol. 

ami25
    07. Kolovoz 2018. 22:00

Mmmmm onaj od borovnice je fini, mozda stvarno sutra ubodem jednog 😂😂😂💪 Jutros sam se razmisljala da kako cu se ponasat kad pukne vodenjak ili kad trudovi pocnu, poludit cu od panike, ima ko kakav savjet kako ostat koliko toliko smiren? 😂😂

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.