Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    07. Kolovoz 2018. 16:42

🤗🤗🤗🤗
    Cure, cestitke na punim tjednima!! 🎊🎊🎊 Skupilo vas se danas, i puno lijepih i fit busica 😍😍😍
    6xmama, mladamama evo i vas na 35 tjedana!! 🎉🎉🎉 Cestitam obadvjema!! Jos malo i pustamo svoje bebice van 😊😊😊
    Netko je pitao za popis sto treba nabaviti za bebu. Ja imam na mailu neki dosta detaljan popis, cak nisam sve od toga ni kupila. Uglavnom, ako treba proslijedim mail..

natar
    07. Kolovoz 2018. 16:44

nivami

Marija i Ami buse su 😍 😍 😍 😍, cestitke na 38tj
    Cokica super za pregled
    Kod mene je stanje da sam otvorena 3cm, beba je 3600,sve drugo u redu
    Narucena opet za termin Al on vjeruje da ce beba do termina biti vani

Ooo mogla bi nam ti brzo.. 👏👏👏💪💪

Marijaa30
    07. Kolovoz 2018. 18:00

nivami

Marija i Ami buse su 😍 😍 😍 😍, cestitke na 38tj
    Cokica super za pregled
    Kod mene je stanje da sam otvorena 3cm, beba je 3600,sve drugo u redu
    Narucena opet za termin Al on vjeruje da ce beba do termina biti vani

Oooo super 😊 kolko ti je tocno sad? Nesto se poremetilo u tickerima, samo su slicice, a ne mogu zapamtiti sve 😋 
    Arizona, bas cu ici citati tekst, mislim da je meni doktorica rekla da gleda prema trbuhu decko.. al nije mi nist govorila da nije dobro. Mozda nije htjela plasiti jer se okrecu stalno.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    07. Kolovoz 2018. 18:15

Nivami,super nalaz 👍... Samo pusti ti prognoze, ti si viserotka, mozes tak jos tjednima 😅. Ja sam u 4.trudnoci imala sa 36+3,3cm otvorena i cervix u nestajanju, isto mi rekli kao evo moze svaki cas, na kraju sa 39+3 isla  na indukciju, 5 otvorena, bez trudova. 
    Bas sam htjela rec kaj je to s tikerima, nis se ne vidi, samo slika 😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    07. Kolovoz 2018. 18:16

Sad sam ticno 38+4

ami25
    07. Kolovoz 2018. 19:13

Nivami super za nalaz ali da ja vise ne znam nakon toliko misljenja sta da mislim Na kraju beba dođe kad ona odluci i to je to, dvije zene od kolega s posla ove god rodile sa 36 + nesto i to bez ikakve naznake, nisu bile otvorene nit rizicna trudnoca ista,znaci samo krenulo i to je to.

💙Bartol💙

Arizona
    07. Kolovoz 2018. 20:16

Ana Maria.. i ja mislim da moj jos nije otisao u zdjelicu skroz ..bar po onome kaj mi je zadnji put dr. rekao da nije jos skroz dolje.. tako da ima jos vremena.. ali doktorica koja mi je rekla za promjenu polozaja..jer prije je bio licem prema ledjima..mislim nije nista komentirala.. mogla me upozoriti ..pogotovo jer je i meni posteljica sprijeda.. i ako je tocno ovo iz clanka pa da nitko nije mogao reci izbjegavaj ovo..radi ono i slicno.. jos ja taman zadnjih tjedan dana od kad me bole ledja samo se prema iza prebacujem u te neke polozaje koji po ovom clanku samo poticu da se beba ne okrene..nego da ostane.. bas me nervoza oprala i ljuta sam sad.. sute ko debili..a kad dodjem na porod nece mi dati epiduralnu jer ju ne prakticiraju..a ne mogu te ni upozoriti na nista nego eto..ti dodji rodit pa kak bude.. nece se oni poradjat u mukama .. mah..
    Marija bas pitaj na sljedecem uzv da vidimo kaj ce ti rec.. i ja namjeravam .. 

url=https://lilypie.com]

Arizona
    07. Kolovoz 2018. 20:21

nivami

Sad sam ticno 38+4

I ja 38 +4  koja ce prije ili cemo skupa?😆

ami25
    07. Kolovoz 2018. 20:29

Arizona u kojem rodilistu ces ti rodit,nema epi?

💙Bartol💙

Arizona
    07. Kolovoz 2018. 20:46

Ami.. u Sibeniku.. ne prakticiraju epiduralnu..ako moze sve prirodno..manjak anesteziloga..ovo ono..izgovori uglavnom koliko sam cula.. sve mamice me pitaju da zasto nisam isla roditi u Zg kad cuju da sam od tamo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.