Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 12:07

Cokica, prugice 😍😍 lijepi busko!
    Ja u svoje prugice ne stanem vise 😋
    Ma ja sam paf ostala kad sam cula da su oba dvije rodile, al bebice moraju u inkubator. Ova jedna je jucer bila na pregledu, ctg odlican, zatvorena, u ponoc joj je vodenjak puknul. 
    Ami, mene ti isto sake bole, mogu skvrciti prste, al je bolno.. vele da se posle poroda to vrati na staro.
    Mateya, curka je stvarno prava! Meni isto nije jasno zakaj ti nejdu onda na inducirani. 3 prsta je dosta, a vec si tak duze.
    Ja se i dalje cudno osjecam 😉😉 zvala sam decka, on je u Berlinu, rekao mi je da ga trebam cekati, on dođe u petak navecer doma 😋

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 12:09

AnaMaria

Bokić cure evo i nas s pregleda…ctg ok, nije se jos bebica spustila al kaze brzo se to promijeni..pitala sam za polozaj jel smjestena onako kako treba licem prema ledima mojim rekao je da da …u nedjelju je termin i moram se javiti ujutro u radaonu na pregled…
    Bila sam u dmu i zab pogl za taj sprej 🙄
    Jedva cekam da ove vrucine popuste 😥
    I zab sam sta sam jos htjela napisat 🤔

Super za polozaj i pregled! Mozes mirnija biti 😊😊
    Mateya, meni je najgore isto to, uzasno se znojim, tesko mi je vec lezati na boku, samo se na leđa prehitavam... koma! 

26.8. Ivan 💙💙

08. Kolovoz 2018. 12:17

Mateya mislim da i za vikend normalno ideš, rade oni svi. Osim ako cura ipak ne odluči ranije izać 😁 a što se tiče znojenja, to znam kako je. Ja se i inače znojim, a sad tek. Sise bi si s nečim zaljepila ili ne znam šta, jer sam sva mokra ispod. I još me neki dan komarac ugrizao ispod sise i nikako to sad proć zbog znoja.
    AnaMaria super za pregled 😁
    Marija, reci Iveku nek se strpi onda još 2-3 dana, kad je mogao već toliko 😂
    A ova haljina na prugice mi je najboljih 60kn potrošenih IKADAAA 😂😂 i još nije trudnička nego obična 😁

mateya1993
    08. Kolovoz 2018. 12:24

Cokica

Mateya mislim da i za vikend normalno ideš, rade oni svi. Osim ako cura ipak ne odluči ranije izać 😁 a što se tiče znojenja, to znam kako je. Ja se i inače znojim, a sad tek. Sise bi si s nečim zaljepila ili ne znam šta, jer sam sva mokra ispod. I još me neki dan komarac ugrizao ispod sise i nikako to sad proć zbog znoja.
    A ova haljina na prugice mi je najboljih 60kn potrošenih IKADAAA 😂😂 i još nije trudnička nego obična 😁

I meni je to područje ispod sisa kritično 
    Nadam se samo da nebudu predugo čekali s porodom ako se samo ne pokrene. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 12:32

Mateya prava velika curka 😍 meni je danas rekao da je oko 3300...
    Cokica bas slatki trbuscic 😍 
    Marija cekat ce on onda tatu jos par dana 😊
    Netko je napisao da si razmislja kako ce se ponasat kad krenu trudovi/pukne vodenjak...i ja se pitam...inace sam panicar hvala Bogu muz nije pa ce me on smirit..al mozda se dogodi cudo pa budem i ja smirena 🙄 al lakse mi je kad vidim da sve imamo slicne misli i da nisam jedina ☺..
    Meni su noge malo natecene..desna vise i boli me nisko dolje ...povremeno menstrualni i bolovi..kontrakcije..a sto se tice znojenja ,pogotovo ispod sisa to mi je koma..bas to zaljepila bi ih s necim 😂..a i gace po noci non stop presvlacim jer se sva oznojim 😂

12.08.2018. ❤

natar
    08. Kolovoz 2018. 12:41

Cokica i prugice 😍😍 i busa 😍😍
    Mateya stvarno velika cura po procjenama, al i to je upitno, mozda nije tako velika.. U petak si 41 pa ces znati sto planiraju s tobom..
    AnaMaria 👍 za dobre vijesti s pregleda..
    Ami i Marija i meni su svako jutro i kroz noc pokoceni prsti na sakama, stopala su manje natecena kroz dan, a bole i vise su natecena kroz noc kad se dignem i ujutro.. I ono preznojavanje je koma..
    A cice su u trudnoci narasle i par brojeva pa se ispod njih znojim.. Zato sam kroz dan stalno u sportskom topu, a po noci nosim pamucnu traku, ne podnosim taj kontakt koza na kozu (trbuh i cice).. I po noci nekad ubacim mali rucnik za ruke medju cice da bude suho🙈😂😂

ivymicek
    08. Kolovoz 2018. 12:42

Cokica

😂😂😂😂 Al si me nasmijala.. i ja bih svoje zaljepila al nemrem jer ju moram non stop davat...
    Čitam vas dupličke al ne stignem pisati.
    Ljubimo vas Vid i ja 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 13:17

Eh, kaj se tice sisa, tu nemam problema. Nisu zrasle skoro nist 😋 malcice 😋
    Mozda se sad napune s mlijekom, kolostrum vidim da je zasuseni, al ne tece... i uvijek ga na lijevoj vise 😋
    Idem na tecaj 😋

26.8. Ivan 💙💙

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 14:05

Ej curke... 😉 
    Mateya..veelika bebica 😄 mislis da ces morat prirodno? Meni je moj ginic rekao jos prije kad smo pricali o tezini i carskom da bi kao iska na carski ako beba bude iznad 4kg.. jer sam ja mala i sitna.. ali da vece zene tj. jace konstitucije mogu i prirodno.... Jesi slucajno pitala za polozaj lica ?? 
    Cokica..komplimenti za trbuscic❤
    Ana Maria drago mi je da je lice u pravom polozaju..bar se ne moras oko toga misliti... ja stalno gledam kako da pripazim na drzanje i ti savjeti iz clanka..ali jos me ledja bole od onog vrazjeg peglanja i uopce mi ne pasu ti polozaji..jedva cekam pregled sutra da ispitam sve .. 
    Dns sam s mamom pricala i ona kaze da je sestru na vakum rodila i da misli da je bila licem prema gore..za mene da je islo lakse ali ne sjeca se za lice... il me mozda nije htjela plasit... 😓

url=https://lilypie.com]

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 14:08

A cekaj 6xmama... ti imas iskustva! Jel se sjecas sa prijasnjim porodima di je bilo lice i kako je to utjecalo na porod??? I sve ostale curke koje ste rodile?? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.