Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    08. Kolovoz 2018. 10:16

Dobro jutroooo.. 
    Evo i ja kažem da je danas super datum za roditi al ni kod mene nikakvih znakova poroda.. osim stalnih menstrualnih grceva, hemeroida, natečènosti,tromosti,umora,ništa novo...haha.
    To me već sve prati zadnjih 3 tj. 
    Javite što ima novog sa pregleda.
    Mi imamo final countdown,ali čini mi se da će to još potrajati duže od predviđena 3 dana

21.08.💞🎀

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 10:25

Marija, 1 prst ti je 1,5 cm otprilike, tak ti oni racunaju

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 10:44

6xmama

Marija, 1 prst ti je 1,5 cm otprilike, tak ti oni racunaju

Hvala 😊 uvijek imam pitanja kad dojdem doma s pregleda 😋
    Sunce, kolko cujem, to sad samo naglo dojde... bas te dvije cure kaj su danas rodile su bile skroz zatvorene i nisu imale nikakvih znakova da bi kaj bilo.

26.8. Ivan 💙💙

08. Kolovoz 2018. 11:16

Jutroo 😁
    Sretno s pregledima 😁
    Ja sam isto rekla da je lijep datum. Al kaže ovaj u trbuhu e neće ići 😂 iako me ovo od Marije sad utješilo. Da su bile zatvorene i da je samo krenulo 😁 

mateya1993
    08. Kolovoz 2018. 11:22

Bokić  evo me s pregleda. Stanje je isto  i  dalje otvorena 3 prsta. Išla sam na uzv i beba je procjenjena na 4300g. Nemam viška plodne vode. U petak idem ponovo na kontrolu. Pitam se samo kak ću ja tu svoju malu-veliku rodit. 
    Evo jučer mi je kolegica rodila dečka 3 tjedna prije termina. Hvala Bogu sve je dobro prošlo. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    08. Kolovoz 2018. 11:33

Ja bila u dmu i kaze teta nemaju onaj sprej ☹️☹️ kako se ono zove? Ja joj htijela nac fotku al nisam mogla kopat po razgovorima a pametna nisam slikala. Mozda u ljekarni budu imali nesto slicno. Marija mene uzasno bole sake i stopala iako ostali djelovi uopce ne oticu al ja saku ne mogu sklopit ujutro koliko to mene boli, prsti ukočeni.ja se nadam da ce nakon poroda proc jer kako cu s bebom tako 🙄🙄 Ajme dvije nas presiskale i to fino 😂😂😂Ja sam rekla 15.8 je moj datum znaci za točno 7 dana al nekako sumnjam 😂😂iako bilo bi divno. Ili 24.8 mu je imendan - al to mi je bas kasno😥

💙Bartol💙

ami25
    08. Kolovoz 2018. 11:35

Ajme Mateya svaka čast!! Veliku bebu su procjenili,mozda i bolje da meni ne zele mjerit 😂😂😂iako mi kazu da ce beba bit do max 3 i pol kg zbog mamjeg trbuha. Znači u petak smo obje na pregledu! 

💙Bartol💙

08. Kolovoz 2018. 11:39

Mateya stvarno velika cura ❤️ naravno da ne moraju procjene biti točne, ali ipak. Kako to da onda ne induciraju s obzirom na veličinu, a i prošla si već termin? Nemam pojma kako to funkcionira, pa je možda glupo pitanje 😂 a kako se ti osjećaš?
    Ami nadam se da ćeš nać neki sprej, a i da će šaka proći 🤞
    Ja stvarno, da pokucam o drvo, ne natičem više, od kad sam zadnji put ono kad se farbalo u stanu i kad nisam skoro uopće odmarala. Nakon toga sam bila cijeli vikend odmarala i bila na moru, i preporodila se. 

nivami
    08. Kolovoz 2018. 11:39

ami25

Ja bila u dmu i kaze teta nemaju onaj sprej ☹️☹️ kako se ono zove? Ja joj htijela nac fotku al nisam mogla kopat po razgovorima a pametna nisam slikala. Mozda u ljekarni budu imali nesto slicno. Marija mene uzasno bole sake i stopala iako ostali djelovi uopce ne oticu al ja saku ne mogu sklopit ujutro koliko to mene boli, prsti ukočeni.ja se nadam da ce nakon poroda proc jer kako cu s bebom tako 🙄🙄 Ajme dvije nas presiskale i to fino 😂😂😂Ja sam rekla 15.8 je moj datum znaci za točno 7 dana al nekako sumnjam 😂😂iako bilo bi divno. Ili 24.8 mu je imendan - al to mi je bas kasno😥

Evo ga
    Evo ga

Sunce25
    08. Kolovoz 2018. 11:41

Mateja,prava velika curica 
    I ja sam u petak na pregledu ,nadamo se pozitivnim vijestima ili porodu vec do onda 
    Ami,moze i ne mora biti jer npr ja imam ogroman trbuh ,a curica je od pocetka sitna, zadnje je imala 2900 g pocetkom 39 tj ..rekli su do 3100g maksimalno,a opet mozda i grijese.

21.08.💞🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI