Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    08. Kolovoz 2018. 11:22

Bokić  evo me s pregleda. Stanje je isto  i  dalje otvorena 3 prsta. Išla sam na uzv i beba je procjenjena na 4300g. Nemam viška plodne vode. U petak idem ponovo na kontrolu. Pitam se samo kak ću ja tu svoju malu-veliku rodit. 
    Evo jučer mi je kolegica rodila dečka 3 tjedna prije termina. Hvala Bogu sve je dobro prošlo. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    08. Kolovoz 2018. 11:33

Ja bila u dmu i kaze teta nemaju onaj sprej ☹️☹️ kako se ono zove? Ja joj htijela nac fotku al nisam mogla kopat po razgovorima a pametna nisam slikala. Mozda u ljekarni budu imali nesto slicno. Marija mene uzasno bole sake i stopala iako ostali djelovi uopce ne oticu al ja saku ne mogu sklopit ujutro koliko to mene boli, prsti ukočeni.ja se nadam da ce nakon poroda proc jer kako cu s bebom tako 🙄🙄 Ajme dvije nas presiskale i to fino 😂😂😂Ja sam rekla 15.8 je moj datum znaci za točno 7 dana al nekako sumnjam 😂😂iako bilo bi divno. Ili 24.8 mu je imendan - al to mi je bas kasno😥

💙Bartol💙

ami25
    08. Kolovoz 2018. 11:35

Ajme Mateya svaka čast!! Veliku bebu su procjenili,mozda i bolje da meni ne zele mjerit 😂😂😂iako mi kazu da ce beba bit do max 3 i pol kg zbog mamjeg trbuha. Znači u petak smo obje na pregledu! 

💙Bartol💙

08. Kolovoz 2018. 11:39

Mateya stvarno velika cura ❤️ naravno da ne moraju procjene biti točne, ali ipak. Kako to da onda ne induciraju s obzirom na veličinu, a i prošla si već termin? Nemam pojma kako to funkcionira, pa je možda glupo pitanje 😂 a kako se ti osjećaš?
    Ami nadam se da ćeš nać neki sprej, a i da će šaka proći 🤞
    Ja stvarno, da pokucam o drvo, ne natičem više, od kad sam zadnji put ono kad se farbalo u stanu i kad nisam skoro uopće odmarala. Nakon toga sam bila cijeli vikend odmarala i bila na moru, i preporodila se. 

nivami
    08. Kolovoz 2018. 11:39

ami25

Ja bila u dmu i kaze teta nemaju onaj sprej ☹️☹️ kako se ono zove? Ja joj htijela nac fotku al nisam mogla kopat po razgovorima a pametna nisam slikala. Mozda u ljekarni budu imali nesto slicno. Marija mene uzasno bole sake i stopala iako ostali djelovi uopce ne oticu al ja saku ne mogu sklopit ujutro koliko to mene boli, prsti ukočeni.ja se nadam da ce nakon poroda proc jer kako cu s bebom tako 🙄🙄 Ajme dvije nas presiskale i to fino 😂😂😂Ja sam rekla 15.8 je moj datum znaci za točno 7 dana al nekako sumnjam 😂😂iako bilo bi divno. Ili 24.8 mu je imendan - al to mi je bas kasno😥

Evo ga
    Evo ga

Sunce25
    08. Kolovoz 2018. 11:41

Mateja,prava velika curica 
    I ja sam u petak na pregledu ,nadamo se pozitivnim vijestima ili porodu vec do onda 
    Ami,moze i ne mora biti jer npr ja imam ogroman trbuh ,a curica je od pocetka sitna, zadnje je imala 2900 g pocetkom 39 tj ..rekli su do 3100g maksimalno,a opet mozda i grijese.

21.08.💞🎀

08. Kolovoz 2018. 12:00

Nisam dugo slikicu stavila kad nisam znala ni koji sam tjedan 😂 pa evo jedna 

mateya1993
    08. Kolovoz 2018. 12:02

Cokica

Mateya stvarno velika cura ❤️ naravno da ne moraju procjene biti točne, ali ipak. Kako to da onda ne induciraju s obzirom na veličinu, a i prošla si već termin? Nemam pojma kako to funkcionira, pa je možda glupo pitanje 😂 a kako se ti osjećaš?
    Ami nadam se da ćeš nać neki sprej, a i da će šaka proći 🤞
    Ja stvarno, da pokucam o drvo, ne natičem više, od kad sam zadnji put ono kad se farbalo u stanu i kad nisam skoro uopće odmarala. Nakon toga sam bila cijeli vikend odmarala i bila na moru, i preporodila se.

Danas je baš bio doktor koji je šef ginekologije i koji je jako dobar doktor pa sam ga pitala kak dugo čekaju da krene prirodno. Rekao je da iza 41. tjedna razmišljaju o indukciji ali da sam ja još u terminu. Nakon uzv nisam išla natrag k njemu jer je rekao da ako je sve uredu na uzv da nemoram natrag dolaziti. Budem čula u petak kaj mi budu rekli. Nekak imam predosjećaj da ću ja još na carski zbog veličine bebe. Jedino neznam jel za vikend isto idem na kontrolu ili ne,pošto moram svaki 2. dan na pregled. 
    Osjećam se normalno,osim kaj se u noći jako znojim,trbuh mi je veliki pa mi je zbog toga teško se sagnut i hodat duže i beba me dosta udara i pritišće mjehur. Ovak ja idem ko curica kaj se pojedinci čude kak morem s obzirom na situaciju. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

mateya1993
    08. Kolovoz 2018. 12:05

Cokica

Nisam dugo slikicu stavila kad nisam znala ni koji sam tjedan 😂 pa evo jedna

Prugice  lijepa buša ❤️ 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 12:05

Bokić cure evo i nas s pregleda...ctg ok, nije se jos bebica spustila al kaze brzo se to promijeni..pitala sam za polozaj jel smjestena onako kako treba licem prema ledima mojim rekao je da da ...u nedjelju je termin i moram se javiti ujutro u radaonu na pregled...
    Bila sam u dmu i zab pogl za taj sprej 🙄
    Jedva cekam da ove vrucine popuste 😥
    I zab sam sta sam jos htjela napisat 🤔 

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.