Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    08. Kolovoz 2018. 08:29

ami25

Jutro cure, sretno svima na pregledima danas, javite se sta kazu doktorići 😁 Ja idem kod kozmetičarke i do dma po onaj sprej sta je Barbara poslala, nadam se da ce mi pomoć jer su mi noge horor.

Zaboravila napisati da sam ga kupila, meni nisu puno natecene vise ne hvata nemir u nogama, Al sprej je odlican bas pomogne, preporučm ga, a cijena 16.90

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 08:34

Jutro cure!
    Meni je nekaj cudno.. dole me bole leđa, ne jako, al ih poznam. Cudno mi je i u trbuhu. E, sad.. mozda je samo probava, makar idem svaki dan na wc, al jedem puno sljiva. Ne znam, cudno se osjecam.
    Meni su rekli da kad krenu trudovi i to nek samo ne panicarim i za porod da slusam babicu.
    Kaj se tice oticanja, i dalje stopala i sake i jos me ujutro bole. Danas moram na onaj 2.dio tecaja u bolnicu i onda dobimo potvrdu. Mali samo treba odluciti ici van u cetvrtak il petak da tata moze biti s nama.
    Sretno danas svima na pregledu 😊

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 08:58

Marija,mozda se Ivek spusta dole ☺️... A mozda mu se i ide van na zrak 😁, bumo vidli kak bu dalje... 
    Ajde koja je rekla da je danas bas dobar datum 😃

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    08. Kolovoz 2018. 09:02

6xmama

Marija,mozda se Ivek spusta dole ☺️… A mozda mu se i ide van na zrak 😁, bumo vidli kak bu dalje…
    Ajde koja je rekla da je danas bas dobar datum 😃

Ja sam rekla da mi se sviđa danasnji datum, Al nema nekih naznaka 🤔

Mladamama98
    08. Kolovoz 2018. 09:33

Jutro
    Sretno na pregledima 

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 09:47

Ja sam rekla 10.8.da bi 😋
    Bas su mi sad javile frendice da su dvije cure rodile, jednoj je termin bil 2.9., a drugoj 10.9.
    Mama veli da govore po bolnici da vodenjaci pucaju zbog pritiska i vrucina i da se puno bebaca rađa.
    A kak se to mjeri otvorenost? 1 prst je 1 cm?

26.8. Ivan 💙💙

Sunce25
    08. Kolovoz 2018. 10:16

Dobro jutroooo.. 
    Evo i ja kažem da je danas super datum za roditi al ni kod mene nikakvih znakova poroda.. osim stalnih menstrualnih grceva, hemeroida, natečènosti,tromosti,umora,ništa novo...haha.
    To me već sve prati zadnjih 3 tj. 
    Javite što ima novog sa pregleda.
    Mi imamo final countdown,ali čini mi se da će to još potrajati duže od predviđena 3 dana

21.08.💞🎀

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 10:25

Marija, 1 prst ti je 1,5 cm otprilike, tak ti oni racunaju

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 10:44

6xmama

Marija, 1 prst ti je 1,5 cm otprilike, tak ti oni racunaju

Hvala 😊 uvijek imam pitanja kad dojdem doma s pregleda 😋
    Sunce, kolko cujem, to sad samo naglo dojde... bas te dvije cure kaj su danas rodile su bile skroz zatvorene i nisu imale nikakvih znakova da bi kaj bilo.

26.8. Ivan 💙💙

08. Kolovoz 2018. 11:16

Jutroo 😁
    Sretno s pregledima 😁
    Ja sam isto rekla da je lijep datum. Al kaže ovaj u trbuhu e neće ići 😂 iako me ovo od Marije sad utješilo. Da su bile zatvorene i da je samo krenulo 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.