Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    07. Kolovoz 2018. 11:30

AnaMaria ovo za frendicu,nema TA, samo je rekao da ne mora vise dolazit i to je to  Cak joj nije rekao ni ako prode termin dal da se javi u bolnicu ili nesto, cudno bas, al ima guzvu i rekao da pri kraju nema smisla dolazit nego samo cekat i to je to, a opet njihova je odgovornost za tebe tako da valjda oni znaju.

💙Bartol💙

Marijaa30
    07. Kolovoz 2018. 12:54

Ami, cestitke na punih 38tt 😊 lijepi busko 😊 prava fit trudnica 😊
    Cokica, znaci ipak si nam terminisa... ma najbolje bi bilio da nas isti dok stalno vodi.

26.8. Ivan 💙💙

Mladamama98
    07. Kolovoz 2018. 13:55

Ami, marijaa čestitke na punim tjednima, lijepi stomačiči 😍😍
    Losah mi smo kupili pavlovicevu, jedan paket pampersica od 2 do 5 kila, dvije najmanje dudice, jednu malu staklenu bočicu, stvari za održavanje pupka i ja sam kupila mali cesljic iako to ti nije neophodno samo ja i dečko se stalno prepiremo hoće imati kose ili ne pa sam ja u inat njemu kupila 😂

mamica1985
    07. Kolovoz 2018. 14:19

mina04

mamica1985

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
    Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
    Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏

Mamice oprosti sto ti smetam, ak ti se da znam da si ti rodila na Merkuru sam da ukratko napises sta trebam za bebaca ponesti u rodiliste, sta traze?
    6xmama i mladamama cestitam na 35 tj 🎉
    Sretno tko ima pregled danas 😊

Hej, ma kaj bi smetala - za bebicu ponesi par komada tetra pelena da stavis na presvlacilicu, 4-5 pampersica po danu, kremu za guzu i vlazne maramice. Robica ti treba tek za izlazak.

mateya1993
    07. Kolovoz 2018. 14:21

Ami, Marija- čestitam na punim tjednima,lijepe bušice 
    Kod mene ovu noć lagane kontrakcije,pritisak u trbuhu i lagani bolovi, ali naravno smirilo se.
    Dobro pa me u pola noći probudilo susjedovo zavijanje,glasna muzika vani, točno bi ga u top nabila. U sred tjedna on se sjeti doma pijanke imat i lokat do rano ujutro. Al nije to prvi put. Ludi smo bili i ja i moj. Moj tim više jer ujutro radi. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

mina04
    07. Kolovoz 2018. 15:23

mamica1985

mina04

mamica1985

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
    Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
    Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏

Mamice oprosti sto ti smetam, ak ti se da znam da si ti rodila na Merkuru sam da ukratko napises sta trebam za bebaca ponesti u rodiliste, sta traze?
    6xmama i mladamama cestitam na 35 tj 🎉
    Sretno tko ima pregled danas 😊

Hej, ma kaj bi smetala - za bebicu ponesi par komada tetra pelena da stavis na presvlacilicu, 4-5 pampersica po danu, kremu za guzu i vlazne maramice. Robica ti treba tek za izlazak.

Hvala ti 😘😘😘
    Marija lijepa busica 😍🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

07. Kolovoz 2018. 15:39

Marija lijepa 😍😍
    Mateya, ne da se curka van 😂
    A ja, niš, vraćam se svojim terminušama 😂
    E da, netko je pitao što za bebu. Ovo smo mi uzeli: jgl mast, blazinice jedne deblje veće (ne kao one za skidat šminku 😂), pampersice broj 2, jedna bočica i 2 najmanje dudice (twistshake), tupe škarice, mekani češalj, sterilne gaze i octenisept za pupak, paket od mustele (šampon, gel za tuširanje, losion, vlažne maramice, neka krema za bradavice ja mislim), toplomjer digitalni, štapići za uši oni dječji baš, aspirator za nos i dobili smo na poklon od frendice termometar za vodu. Mislim da je to to. Sad kad sam sve napisala, čini mi se puno toga. Al sve su to neke sitnice. Znam samo da nisam sve odjednom kupovala. A ako šta bude prifalilo, kupit će se. 

Arizona
    07. Kolovoz 2018. 15:46

Ej zenske..  novi dan..nova muka.. nesto sam isla guglat jer mi vrag nije dao mira i sad imam jos manje mira .. znaci razmisljala sam o onome kaj mi je ona doktorica rekla da beba vise nije licem prema mojim ledjima nego kao prema naprijed..  di je lice vasih beba  i kaj vam doktori kazu za to?? Evo clanak koji sam ja nasla o tome svemu.. vasa misljenja??
    http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/namjestanje-bebe-u-optimalan-polozaj-za-porod.html
    Inace..cestitke na punim tjednima i komplimenti za trbuscice..❤ Kaj se tice stvari za bebu za kasnije ja isto jos nis nemam..ne znam kaj cekam.. al imam neki popis..od pelena..krema za guzu.. onaj komplet sa skaricama..toplomjerom..cetkom.. dudice..bocice ..onaj nastavak za usisavat smrkljice..stvari iz ljekarene za brigu oko pupka.. kupke neke.. ne znam vise ovak na pamet.. to budemo usput valjda..

url=https://lilypie.com]

• AnaMaria
    07. Kolovoz 2018. 16:29

Marija slatki trbuscic 😍 
    Arizona znam za to i vjerujem da ce mi se bebica okrenuti u najbolji polozaj.za sad mi uvijek kazu da je glavicom prema dolje ali da se nije jos smjestila u zdjelicu (bas cu sutra pitat dr kako je okrenuta)..al iskreno sad kad sam procitala malo bolje a posteljica mi je s prednje strane oprala me malo panika..prema svem ispada da je ona glavom prema trbuhu mom okrenuta...ali molim Boga da se bebica meni a i vama svima okrene u najbolji polozaj i da bide sve ok...al vec iskusne mame znaju bolje reci ce nam svoja iskustva..cekamo 😊

12.08.2018. ❤

nivami
    07. Kolovoz 2018. 16:38

Marija i Ami buse su 😍 😍 😍 😍, cestitke na 38tj
    Cokica super za pregled
    Kod mene je stanje da sam otvorena 3cm, beba je 3600,sve drugo u redu
    Narucena opet za termin Al on vjeruje da ce beba do termina biti vani 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.