Drage cure,evo i mene..
Nažalost ovaj forum očito baš mene i ne voli,nije mi dalo nikako da se p rijavim.
Čak sam probala i radit nove račune ali opet nije išlo..danas se sjetim,pa rekonajde da probam preko tableta,i glede tu ide..
Eto žao mi je,nije do mene ali ja sam vas svejedno vjerno pratila i čitala..
Meni ostalo 4 dana do poroda,ja još uvijek u komadu ..
Iscrpljena sam ,boli kičma, znojim se,o grcevima ne želim ni govorit ..
Eto nadam se da se osjećate bolje nego ja..ko je blizu termina želim od srca da krene a ko se mora još malo čuvati ,neka mu to čim lakše prođe..

21.08.💞🎀
Mladamama cestitke na punih 35 tj i tebi..fit lijepa trudnica si i lijepi trbuscic😍 i namjestaj (ovo sto se vidi) mi je super lijepa mi je ta boja drva 🤗
Marija i ami25 i vama cestitke na 38 tj 🤗
Ami25 isto fit lijepa trudnica i lijepi trbuscic 😍
Eni 6 nazalost ne znam nista o tome
Cokica eto ipak bolje zna tvoja dr ipak te vodi cijelu trudnocu
Ami25 svasta za frendicu pa ti doktori svi drugacije pricaju 🙄

12.08.2018. ❤
Ami 25 jedino ako dr nije mislio da vise ne mora dolazit kod njega nego u TA 🙄
Sunce bokic 😊 mi smo dan razlike u terminu..kakvi grcevi te muce oprosti nisam shvatila?

12.08.2018. ❤
AnaMaria ovo za frendicu,nema TA, samo je rekao da ne mora vise dolazit i to je to Cak joj nije rekao ni ako prode termin dal da se javi u bolnicu ili nesto, cudno bas, al ima guzvu i rekao da pri kraju nema smisla dolazit nego samo cekat i to je to, a opet njihova je odgovornost za tebe tako da valjda oni znaju.

💙Bartol💙
Ami, cestitke na punih 38tt 😊 lijepi busko 😊 prava fit trudnica 😊
Cokica, znaci ipak si nam terminisa... ma najbolje bi bilio da nas isti dok stalno vodi.

26.8. Ivan 💙💙
Ami, marijaa čestitke na punim tjednima, lijepi stomačiči 😍😍
Losah mi smo kupili pavlovicevu, jedan paket pampersica od 2 do 5 kila, dvije najmanje dudice, jednu malu staklenu bočicu, stvari za održavanje pupka i ja sam kupila mali cesljic iako to ti nije neophodno samo ja i dečko se stalno prepiremo hoće imati kose ili ne pa sam ja u inat njemu kupila 😂

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏
Mamice oprosti sto ti smetam, ak ti se da znam da si ti rodila na Merkuru sam da ukratko napises sta trebam za bebaca ponesti u rodiliste, sta traze?
6xmama i mladamama cestitam na 35 tj 🎉
Sretno tko ima pregled danas 😊
Hej, ma kaj bi smetala - za bebicu ponesi par komada tetra pelena da stavis na presvlacilicu, 4-5 pampersica po danu, kremu za guzu i vlazne maramice. Robica ti treba tek za izlazak.

Ami, Marija- čestitam na punim tjednima,lijepe bušice
Kod mene ovu noć lagane kontrakcije,pritisak u trbuhu i lagani bolovi, ali naravno smirilo se.
Dobro pa me u pola noći probudilo susjedovo zavijanje,glasna muzika vani, točno bi ga u top nabila. U sred tjedna on se sjeti doma pijanke imat i lokat do rano ujutro. Al nije to prvi put. Ludi smo bili i ja i moj. Moj tim više jer ujutro radi.

💖 Nikol -12.08.2018💖
6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏
Mamice oprosti sto ti smetam, ak ti se da znam da si ti rodila na Merkuru sam da ukratko napises sta trebam za bebaca ponesti u rodiliste, sta traze?
6xmama i mladamama cestitam na 35 tj 🎉
Sretno tko ima pregled danas 😊
Hej, ma kaj bi smetala - za bebicu ponesi par komada tetra pelena da stavis na presvlacilicu, 4-5 pampersica po danu, kremu za guzu i vlazne maramice. Robica ti treba tek za izlazak.
Hvala ti 😘😘😘
Marija lijepa busica 😍🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji