Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    07. Kolovoz 2018. 09:38

Teic - iskrene cestitke na rodjenju velikog decka!!! Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 🎉🎉🎉

07. Kolovoz 2018. 09:39

Čestitke na punim tjednima 🎉🎉🎉 i lijepe bušice ❤️❤️
    Evo mene doma. Doktorica luda na ovu s poliklinike. Da kako ona sad kaže da je manja trudnoća, niti nije nešto izmjerila niti zna kakvi su mi ciklusi ni ništa. Ona me vodi od početka i ona zna. Pa sad tko je tu lud 😂 uglavnom, ostavila mi je termin 18.8, iako danas nije radila uzv, to će idući utorak. Zadnji put kod nje pa me šalje na polikliniku. Samo je pregledala dolje, btw ni osjetila nisam, ni ono metalno ni prst. Zatvorena skroz, beba još visoko. Tako da ništa još od mene, najbolje da ovaj mjerač u potpisu vratim na staro 😂 e da, i ctg ok. 

mamica1985
    07. Kolovoz 2018. 09:40

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
    Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
    Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:51

Evo losah ja ti napisem sto sam ja uzela za pocetak jer zaista sam malo toga uzimala pa ako bude sto jos trebalo nekako racunam da budemo kupili, od kozmetike za bebu sam uzela: pelene, ulje za kupanje u pocetku, sapon i kupka u 1 od becutana, sterilne komprese 20 kom, blazinice, vlazne maramice, krema za guzu, octenisept, češalj i četku za kosu, 1 duda i jedna bocica od aventa

💙Bartol💙

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:56

Cokica znaci ti si isto kriticna, idemo 18.8 pa nagore cekat i odbrojavat dane  vrati brojac na staro hahaha, ja ni ne znam zasto idem na pregled u petak kad ce stanje bit vjer opet isto. E da btw jucer se cula s frendicom ona je 37 tjedana imala pregled kod dr jucer i rekao joj vise ne trebate ni dolazit,dao joj uputnicu za rodiliste,nije radila ni ctg nista znaci nema niti jedan pregled vise 

💙Bartol💙

mina04
    07. Kolovoz 2018. 09:59

mamica1985

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
    Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
    Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏

Mamice oprosti sto ti smetam, ak ti se da znam da si ti rodila na Merkuru sam da ukratko napises sta trebam za bebaca ponesti u rodiliste, sta traze?
    6xmama i mladamama cestitam na 35 tj 🎉
    Sretno tko ima pregled danas 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

Sunce25
    07. Kolovoz 2018. 11:00

Drage cure,evo i mene..
    Nažalost ovaj forum očito baš mene i ne voli,nije mi dalo nikako da se p rijavim.
    Čak sam probala i radit nove račune ali opet nije išlo..danas se sjetim,pa rekonajde da probam preko tableta,i glede tu ide..
    Eto žao mi je,nije do mene ali ja sam vas svejedno vjerno pratila i čitala..
    Meni ostalo 4 dana do poroda,ja još uvijek u komadu ..
    Iscrpljena sam ,boli kičma, znojim  se,o grcevima ne želim ni govorit ..
    Eto nadam se da se osjećate bolje nego ja..ko je blizu termina želim od srca da krene a ko se mora još malo čuvati ,neka mu to čim lakše prođe.. 

21.08.💞🎀

• AnaMaria
    07. Kolovoz 2018. 11:18

Mladamama cestitke na punih 35 tj i tebi..fit lijepa trudnica si i lijepi trbuscic😍 i namjestaj (ovo sto se vidi) mi je super lijepa mi je ta boja drva 🤗 
    Marija i ami25 i vama cestitke na 38 tj 🤗
    Ami25 isto fit lijepa trudnica i lijepi trbuscic 😍
    Eni 6 nazalost ne znam nista o tome
    Cokica eto ipak bolje zna tvoja dr ipak te vodi cijelu trudnocu
    Ami25 svasta za frendicu pa ti doktori svi drugacije pricaju 🙄

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    07. Kolovoz 2018. 11:22

Ami 25 jedino ako dr nije mislio da vise ne mora dolazit kod njega nego u TA 🙄
    Sunce bokic 😊 mi smo dan razlike u terminu..kakvi grcevi te muce oprosti nisam shvatila? 

12.08.2018. ❤

ami25
    07. Kolovoz 2018. 11:24

Jadni tateki 😂😂😂😂😂😂😂

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.