Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:10

6xmama čestitke na punih 35,jos samo tjedan dana a ovo je vec odlicno 🤗🤗🤗 drze se nase bebice vidjet ces da ce Beatu morat pogurat van 😂😂😂Marija cestitke tebi (nama) na punih 38 i sretno Cokice i Nivami na pregledima danas!!! Cekamo da vidimo dal ima nekog pomaka 💪💪💪

💙Bartol💙

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:16

Mladamama cestitke i tebi na punih 35!!

Evo i nas na punih 38,ja sam stalno razgolicena al jednostavno mi je prevruce za navuc ista na sebe najrade bi tako vani iz kuce izasla 😱😫😥😥😥

💙Bartol💙

Eni.6
    07. Kolovoz 2018. 09:19

Da li se neka u trudnoci susrela sa cistama horoidnih pleksusa kod bebe? Da li su se povukle i kada?

To get the code: Tap and

losah
    07. Kolovoz 2018. 09:23

Jutro 🤗 nisam se dugo javljala, mi smo bili u uređivanju kuće i preseljenju..Pošto je termin sve bliže a ja još nemam skoro ništa za bebaca htjela bi pitati za malu pomoć. Osim odjeće, kindaca, kolica tih "velikih stvari" zanima me što ste kupile od kozmetike.. ono pelene, kremice..šta mi treba od toga? pošto zaista nemam ništa ništa od tih stvari..bodici i to što naslijedeni što kupljeni s tim sam osigurana.. ako se nekome da neki popis mi dati ili savjet gdje da pogledam..

mamica1985
    07. Kolovoz 2018. 09:38

Teic - iskrene cestitke na rodjenju velikog decka!!! Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 🎉🎉🎉

07. Kolovoz 2018. 09:39

Čestitke na punim tjednima 🎉🎉🎉 i lijepe bušice ❤️❤️
    Evo mene doma. Doktorica luda na ovu s poliklinike. Da kako ona sad kaže da je manja trudnoća, niti nije nešto izmjerila niti zna kakvi su mi ciklusi ni ništa. Ona me vodi od početka i ona zna. Pa sad tko je tu lud 😂 uglavnom, ostavila mi je termin 18.8, iako danas nije radila uzv, to će idući utorak. Zadnji put kod nje pa me šalje na polikliniku. Samo je pregledala dolje, btw ni osjetila nisam, ni ono metalno ni prst. Zatvorena skroz, beba još visoko. Tako da ništa još od mene, najbolje da ovaj mjerač u potpisu vratim na staro 😂 e da, i ctg ok. 

mamica1985
    07. Kolovoz 2018. 09:40

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
    Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
    Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:51

Evo losah ja ti napisem sto sam ja uzela za pocetak jer zaista sam malo toga uzimala pa ako bude sto jos trebalo nekako racunam da budemo kupili, od kozmetike za bebu sam uzela: pelene, ulje za kupanje u pocetku, sapon i kupka u 1 od becutana, sterilne komprese 20 kom, blazinice, vlazne maramice, krema za guzu, octenisept, češalj i četku za kosu, 1 duda i jedna bocica od aventa

💙Bartol💙

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:56

Cokica znaci ti si isto kriticna, idemo 18.8 pa nagore cekat i odbrojavat dane  vrati brojac na staro hahaha, ja ni ne znam zasto idem na pregled u petak kad ce stanje bit vjer opet isto. E da btw jucer se cula s frendicom ona je 37 tjedana imala pregled kod dr jucer i rekao joj vise ne trebate ni dolazit,dao joj uputnicu za rodiliste,nije radila ni ctg nista znaci nema niti jedan pregled vise 

💙Bartol💙

mina04
    07. Kolovoz 2018. 09:59

mamica1985

6xmama i Mladamama- iskrene cestitke na primicanju lijepim tjednima, idete vas dvije do 40tt 😁😁
    Natar - bravo za duplice, oni ce isto do visokih tjedana! 😁
    Svim ostalim mamicama zelim siguran zavrsetak puta do vase bebice 👏👏👏

Mamice oprosti sto ti smetam, ak ti se da znam da si ti rodila na Merkuru sam da ukratko napises sta trebam za bebaca ponesti u rodiliste, sta traze?
    6xmama i mladamama cestitam na 35 tj 🎉
    Sretno tko ima pregled danas 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI