Ej curke… 😉
Mateya..veelika bebica 😄 mislis da ces morat prirodno? Meni je moj ginic rekao jos prije kad smo pricali o tezini i carskom da bi kao iska na carski ako beba bude iznad 4kg.. jer sam ja mala i sitna.. ali da vece zene tj. jace konstitucije mogu i prirodno…. Jesi slucajno pitala za polozaj lica ??
Cokica..komplimenti za trbuscic❤
Ana Maria drago mi je da je lice u pravom polozaju..bar se ne moras oko toga misliti… ja stalno gledam kako da pripazim na drzanje i ti savjeti iz clanka..ali jos me ledja bole od onog vrazjeg peglanja i uopce mi ne pasu ti polozaji..jedva cekam pregled sutra da ispitam sve ..
Dns sam s mamom pricala i ona kaze da je sestru na vakum rodila i da misli da je bila licem prema gore..za mene da je islo lakse ali ne sjeca se za lice… il me mozda nije htjela plasit… 😓
Ja sam dosta visoka i nisam baš sitna tak da budem vidla kaj me čeka. Nisam pitala za položaj lica, samo su rekli da je beba dobro okrenuta glavicom prema dolje tako da predpostavljam da je u pravom položaju.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Hahaha hvala Bogu nemam problema po cicama jer su mi male dosta pa s topicem pamucnim ih se nekako uspije obuzdat Ja bila na depilaciji,sad sam kao spremna za rodiliste al ako bude za 2 tjedna i vise bude vec sve izraslo
Ajme, ova zenica sta me depilirala je med sestra po struci inače, pa me malo smirila. Iako opet me neka panika upravo pocela lovit, hmmm
Cokica trbuh ti je uvijek isti, ti se nista ne debljas, mozda Ian ne zeli jos vanka pa odbija rast da se ne pogura
(bas utjesno) Arizona ovo za facu nemam pojma di mi je beba, pa zar i o tome jos moram brinut,ja sva sretna sta mi se okrenula sad jos i to
💙Bartol💙
Ami sorry 😶.. ja samo sirim paniku po forumu😅 ..a ne znam koga da pitam nego vas.. sad pred kraj sve me pere i postajem svjesna da ce se to dogoditi..i te mamice sa ctg-a uopce ne pomazu sa svojim-joj..iz Zg-a si..zasto nisi isla tamo rodit s epi.. i tak to sve skupa.. jednostavno mi je tesko samo pustit sve i ne misliti o nicemu... 😓
url=https://lilypie.com]
Evo ja sam valjda toliko glupa da ne kazem sta se tice te epi, da cu se kleti cijelo vrijeme dok budem rađala ako je ne dobijem ili ne uzmem. Meni to ne predstavlja neku utjehu preveliku Ma ne siris paniku Arizona, vrijeme je polako svima tako da sad je sve u žiži
sve smo lude i čekamo i isčekujemo i tako.. Hormoni
Jel ima ko kakva iskustva s drugim curama koje su koristile epi i onda porod da nisu pa da mogu usporedit? Ja znam dva i mislim čak da sam napisala, jedna je rekla da joj je bilo lakse bez jer je u trudovima mogla hodat, a druga da je ulovila popol i da je bilo uzas,jedna strana boli za riknut druga nis i valjda zbog toga mi je nekako u glavi kao kako ja mogu znat da ce mi s tim bit bolje?
Joj moja glava kad razmislja o glupostima
💙Bartol💙
Ami sorry 😶.. ja samo sirim paniku po forumu😅 ..a ne znam koga da pitam nego vas.. sad pred kraj sve me pere i postajem svjesna da ce se to dogoditi..i te mamice sa ctg-a uopce ne pomazu sa svojim-joj..iz Zg-a si..zasto nisi isla tamo rodit s epi.. i tak to sve skupa.. jednostavno mi je tesko samo pustit sve i ne misliti o nicemu… 😓
"mamice sa ctg-a" ne kuzim 🙄
Sto se tice epiduralne nama je i dr na tecaju rekao da je zene odmah na pocetku traze jer se boje...znaci ponekad i kad mozda nije potrebna...nekak gledam da sve to ima i puno nuspojava i da se nakon epi pocnes i sporije otvarat i to da ne osjecas donji dio tijela neko vrijeme i da mi bodu kicmu..znam mogu ja sad svasta pricat kad nisam prosla tu bol ali nekako nisam za epi..i da ju kod nas recimo ne daju ne bi se opterecivala jer je puno zena rodilo bez nje..vjerujem da nema boli koju ne mozes podnjeti za dobro svog djeteta...kod nas mozes dobit onaj rajski plin i dalatin za bolove...vj to ima i kod vas u Ši...to je moje trenutno misljenje..mozda nakom budem totalno drugacije mislla ne znam..🙄
12.08.2018. ❤
AnaMaria e upravo to slažem se s tobom, to ću mozda kasnije moc komentirat i rec da sam bila idiot, al sad nekako mislimo isto
💙Bartol💙
Nama su doktori rekli da je i bolje bez epi jer osjecas sve, a ovak s njom je sve umrtvljeno... ma ko zna! Budu mi rekli valjda kaj da delam kad dođe vrijeme 😉
Dosla sam s tecaja, bila je primalja. Veli kao da su nam najcesce greske jer dobezimo cim pukne vodenjak, a ne cekamo trudove. A opet s druge strane, more oditi plodna voda, pupkovina itd.. i sad bi mi trebale znati 😋
26.8. Ivan 💙💙
Pa zar nije da treba dosta brzo doci cim vodenjak pukne?🤔 Ili se i tu trudovi moraju cekat
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji