Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    07. Kolovoz 2018. 07:43

Ja sam se u 7 probudila i cudim se kaj nema poruke od 6xmame u pola 7 😉  Cestitke na punih 35tt 😊😊💪💪 jos tjedan dana i nema vise mirovanja 😊😊😊

Cokice, sretno na pregledu! Drzim fige da se nesto pokrenulo! Javis 😊
    Ako jos koja ima danas pregled, sretno!

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    07. Kolovoz 2018. 07:43

Jutro
    Čokice sretno na pregledu 🤞🤞🤞🤞, moj je popodne u 4
    6xmama sretno ti na punih 35tj 😘😍😘😍

6xmama
    07. Kolovoz 2018. 08:53

Hvala curke 😘! 
    Sa svakim danom sve lakse se dise 😊... 
    Sretno sa pregledima! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    07. Kolovoz 2018. 09:00

Dobro jutro curke 😊 Teic iskrene čestitke na velikom dečku 😍😙
    6xmama bravo za punih 35 tjedana 🤗 jos samo malo !
    Drago mi je za sve dobre preglede i sretno onima koje idu danas. Mi idemo sutra ujutro 😊

12.08.2018. ❤

07. Kolovoz 2018. 09:06

6xmama

Hvala curke 😘!
    Sa svakim danom sve lakse se dise 😊…
    Sretno sa pregledima!

Čestitam na 35 tjedana draga 😘, idete vi do kraja 😘😘🤗🤗🤗.
    Sretno svima na pregledima i ugodan vam dan😘😘

Mladamama98
    07. Kolovoz 2018. 09:09

Dobro jutro
    6xmama čestitam na 35 tjedana
    Sretno svima na pregledima
    Evo i nas na punih 35 tjedana

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:10

6xmama čestitke na punih 35,jos samo tjedan dana a ovo je vec odlicno 🤗🤗🤗 drze se nase bebice vidjet ces da ce Beatu morat pogurat van 😂😂😂Marija cestitke tebi (nama) na punih 38 i sretno Cokice i Nivami na pregledima danas!!! Cekamo da vidimo dal ima nekog pomaka 💪💪💪

💙Bartol💙

ami25
    07. Kolovoz 2018. 09:16

Mladamama cestitke i tebi na punih 35!!

Evo i nas na punih 38,ja sam stalno razgolicena al jednostavno mi je prevruce za navuc ista na sebe najrade bi tako vani iz kuce izasla 😱😫😥😥😥

💙Bartol💙

Eni.6
    07. Kolovoz 2018. 09:19

Da li se neka u trudnoci susrela sa cistama horoidnih pleksusa kod bebe? Da li su se povukle i kada?

To get the code: Tap and

losah
    07. Kolovoz 2018. 09:23

Jutro 🤗 nisam se dugo javljala, mi smo bili u uređivanju kuće i preseljenju..Pošto je termin sve bliže a ja još nemam skoro ništa za bebaca htjela bi pitati za malu pomoć. Osim odjeće, kindaca, kolica tih "velikih stvari" zanima me što ste kupile od kozmetike.. ono pelene, kremice..šta mi treba od toga? pošto zaista nemam ništa ništa od tih stvari..bodici i to što naslijedeni što kupljeni s tim sam osigurana.. ako se nekome da neki popis mi dati ili savjet gdje da pogledam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.