Ja sam se u 7 probudila i cudim se kaj nema poruke od 6xmame u pola 7 😉 Cestitke na punih 35tt 😊😊💪💪 jos tjedan dana i nema vise mirovanja 😊😊😊
Cokice, sretno na pregledu! Drzim fige da se nesto pokrenulo! Javis 😊
Ako jos koja ima danas pregled, sretno!
26.8. Ivan 💙💙
Jutro
Čokice sretno na pregledu 🤞🤞🤞🤞, moj je popodne u 4
6xmama sretno ti na punih 35tj 😘😍😘😍
Hvala curke 😘!
Sa svakim danom sve lakse se dise 😊...
Sretno sa pregledima!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro curke 😊 Teic iskrene čestitke na velikom dečku 😍😙
6xmama bravo za punih 35 tjedana 🤗 jos samo malo !
Drago mi je za sve dobre preglede i sretno onima koje idu danas. Mi idemo sutra ujutro 😊
12.08.2018. ❤
Hvala curke 😘!
Sa svakim danom sve lakse se dise 😊…
Sretno sa pregledima!
Čestitam na 35 tjedana draga 😘, idete vi do kraja 😘😘🤗🤗🤗.
Sretno svima na pregledima i ugodan vam dan😘😘
Dobro jutro
6xmama čestitam na 35 tjedana
Sretno svima na pregledima
Evo i nas na punih 35 tjedana
6xmama čestitke na punih 35,jos samo tjedan dana a ovo je vec odlicno 🤗🤗🤗 drze se nase bebice vidjet ces da ce Beatu morat pogurat van 😂😂😂Marija cestitke tebi (nama) na punih 38 i sretno Cokice i Nivami na pregledima danas!!! Cekamo da vidimo dal ima nekog pomaka 💪💪💪
💙Bartol💙
Mladamama cestitke i tebi na punih 35!!
Evo i nas na punih 38,ja sam stalno razgolicena al jednostavno mi je prevruce za navuc ista na sebe najrade bi tako vani iz kuce izasla 😱😫😥😥😥
💙Bartol💙
Da li se neka u trudnoci susrela sa cistama horoidnih pleksusa kod bebe? Da li su se povukle i kada?
To get the code: Tap and
Jutro 🤗 nisam se dugo javljala, mi smo bili u uređivanju kuće i preseljenju..Pošto je termin sve bliže a ja još nemam skoro ništa za bebaca htjela bi pitati za malu pomoć. Osim odjeće, kindaca, kolica tih "velikih stvari" zanima me što ste kupile od kozmetike.. ono pelene, kremice..šta mi treba od toga? pošto zaista nemam ništa ništa od tih stvari..bodici i to što naslijedeni što kupljeni s tim sam osigurana.. ako se nekome da neki popis mi dati ili savjet gdje da pogledam..
Sortiraj odgovore
Najstariji