A to sam i ja mislila.. malo me bolilo pri pregledu al nis strasno al sad dosta osjecam kontrakcije, al ugl sve u trbuhu nis u ledjima. Vald je normalno 🤔 Stalno se bonim da necu xnat kad moram se pokrenut u bolnicu ak nes krene
Mene je bas bolilo kad me pregledavao taj 1x a i poslije isto..joj i ja mislim da necu znat kad treba u bolnicu al svi mi govore da to znas i da ne mozes fulat jer bas osjetis da je drugacije
12.08.2018. ❤
6xmama bome narasla busa👏👏, odavno ju nismo vidjeli.. 😍😍
Arizona neka te razlicite procjene ne sekiraju. Puno je tu faktora koji utjecu na mjernu pogresku - razliciti aparati, ljudski faktor (kako oznaci dijelove tijela).. Velika je mogucnost pogreske, zato to i je samo procjena.. Najbolje je pratiti uvijek isti uzv i isti doktor.. Moj privatnik je uvijek snimio par puta i uzeo srednju vrijednost (a te vrijednosti bi se sad pred kraj dosta razlikovale, beba se malo pomakne i snima iz drugog kuta i evo ti razlike).. U svakom slucaju ne zivciraj se oko toga puno. A za ctg ih pitaj, iako je po meni skroz ok da to prate cesto, vjerujem da je pred kraj to i najbolji pokazatelj da je sve ok
Maja mozda su potaknuli nesto cackanjem 🤞
Nivami svaka cast na aktivnosti, ja jedva i lezim..
A bapske price su mi vrh.. 🙈 Nedavno sam to guglala jer me mama podsjetila s pricom o susenju robice na mraku.. 🙈🙈 Umirila se jer ja ne susim inace ves vani nocu, ali samo zato sto mi je blizu suma, ima dosta zelenila i cesto vlage po noci pa i ono sto se posusi do mraka ujutro bude opet vlazno, dupli posao si onda radim.. Ali toliko bedastoca ima😂😂
6xmama 🎉🎉🎉 cestitke! Uspjele ste, a vjerujem da cete i do 37.doci!
Mladamams98 kakva je situacija?
Ami25 i Marija30 i vama cestitke!
Arizona ma joj procjene.. A moze bit i razlika bas zato sto je beba promjenila položaj! Uzmi to s rezervom i vjeruj u vas!
Mi se topimo, a malisa nece nigdje drugo spavat nego na meni pa se fino i grijemo međusobno, a on prede..
Ivy koliko cesto Vid sisa? Je da su velika razlika, ali bas me zanima. Nas becar preko dana ima faze da u 3 sata 3x sisa! Po 10,15 min.,al svedno mi se zna ucinit da je previse nekad. Moguce da je zedan samo. 🤔
Je da je bilo bebica, alibimam osjecaj da slijedi baby boom 💥🍼🍿
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Da se na brzinu javim, nemojte zamjeriti sto nisam čitala šta ste pisale i sto se rijetko javljam, ali kako već 4 dana imam infuziju boli me ruka dok tipkam i držim mobitel, mi smo trenutno super, od sutra prelazimo na tablete pa ćemo vidjeti hoće stanje ostati Oke s tim
Mladamama, bitno da je ok... Nadam se da ce upaliti s Cordipinom. Meni du kad su me skidali s venske na Cordipin, prvo dali Cordipin pa onda tek za 2 sata skinuli vensku(cekali su dok ovo pocne djelovat).
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Da se na brzinu javim, nemojte zamjeriti sto nisam čitala šta ste pisale i sto se rijetko javljam, ali kako već 4 dana imam infuziju boli me ruka dok tipkam i držim mobitel, mi smo trenutno super, od sutra prelazimo na tablete pa ćemo vidjeti hoće stanje ostati Oke s tim
Drago mi je da si bolje..bude sve dobro samo pozitivno misli 😊
12.08.2018. ❤
Hvala jos jednom cure.. malo su me smirili vasi komentari.. iako decko je jos gore reagirao od mene kad sam mu rekla.. nije vise mogao jesti i krenuo mi je kopati po fasciklu sa nalazima i ko neki doktor proucavao sve nalaze..slike i vrijednosti.. htio je da idemo kod privatnika pa da ide on sa mnom do ambulante za dva dana.. pa joooj.. 😥 cekat cu ipak sljedeci uzv kad bude neki drugi doktor pa cu vidjeti kaj on kaze i kako mali napreduje.. probati biti pozitivna i slusati vas.. 😘
url=https://lilypie.com]
Mladamama, samo ti sad odmaraj kolko mozes..budes vec tipkala. Drzite se!
Arizona, samo pozitiva 😁💪💪
Ja ne znam kam da se sakrijem, sad hvala Bogu malo puse vjetar pa se lakse dise, al ovo je koma. A 2 tjedna bi kao trebalo biti tak vruce.. taman do kraja 🙄🙄
26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav klokanice moje 😘😘 vidim sve ste mi bliže finalu ❤️ 6xmama čestitke na 34 tjedna 🎉🎉🎉 ovo su već super tjedni,al vas dvije ćete dogurati do samog kraja 😘 ne uspijevam sve popratiti kraj svoje male mišice,ali sretno svim curkama koje su u bolnici,držim fige da sve bude dobro do kraja 🤞 ako nam je stigla koja nova bebica,dobrodošla 💙❤️
Mi se donekle navikli na novi tempo,mama je malo umorna jer ova moja cicavka visi na cici po cijele dane..izvagala ju danas patronažna,nabacila je 350g od izlaska iz bolnice 😁🙈 toliko o bebi manekenki,kak je krenula ispast će beba bucko 😁
Pharma super sta mala Anastazia napreduje, a umorna mama bude jos malo izdrzala moze ona to 💪💪 😘 Ja evo gledam moju trbusinu kao da se dosta spustila preko dana, kad usporedim slike od prije i sad panika me lovi hahhaahha, ja bi da krene al jos nisam spremna psihicki😂😂😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji