Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    31. Srpanj 2018. 14:02

Maja, mozda te namjerno procackao da pokrene trudove... Mene to nis ne boli, vj.zato kaj mi je sve razmeksamo i kaj sam otvorena i bez cervixa

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    31. Srpanj 2018. 14:06

A to sam i ja mislila.. malo me bolilo pri pregledu al nis strasno al sad dosta osjecam kontrakcije, al ugl sve u trbuhu nis u ledjima. Vald je normalno 🤔 Stalno se bonim da necu xnat kad moram se pokrenut u bolnicu ak nes krene

ami25
    31. Srpanj 2018. 14:15

6xmama koliko nismo vidjele tvoju busu, bas je fino narasla sad je to vec prava cura❤️❤️❤️ nadam se da je Mladamama ok a i vidim da se Sunce ne javlja🤔 I Arizona slazem se sa curama vezano za mjere nemoj panicarit ja zapravo to njihovo bas ne uzimam previse u obzir, super ako kazu okvirno al opet moze bit 300 g gore dole sto je dosta tako da samo da je bebac dobro🤞

💙Bartol💙

Arizona
    31. Srpanj 2018. 14:18

Hvala cure.. ne znam kak sam ove prve mjesece bez vas izdrzavala..  znam za ta odstupanja u tezini i da ne mogu oni to tocno procijeniti..jos mi je ona 15 min govorila/pokazivala na uzv-u da svaki dr. drugacije krene mjeriti jer nejasna je granica od kuda poceti.. ali pipala me po trbuhu i da po njoj je to ispod 3kg.. ali eto.. vidjet cemo.. samo da je beba zdrava i da sve bude dobro... Stvarno moram poraditi na svojoj panici i zivcima..mrzim se kaj stvaram stres malome ali nekad mi je tako tesko opustiti se... divim se vama koje imate i stvarnije probleme i cuvanje trudnoce i u bolnici ste.. bas ste hrabre i pozitivne..❤ ja tu ko neki pekmez..sve me sram..😶

url=https://lilypie.com]

• AnaMaria
    31. Srpanj 2018. 14:26

Maja82

A to sam i ja mislila.. malo me bolilo pri pregledu al nis strasno al sad dosta osjecam kontrakcije, al ugl sve u trbuhu nis u ledjima. Vald je normalno 🤔 Stalno se bonim da necu xnat kad moram se pokrenut u bolnicu ak nes krene

Mene je bas bolilo kad me pregledavao taj 1x a i poslije isto..joj i ja mislim da necu znat kad treba u bolnicu al svi mi govore da to znas i da ne mozes fulat jer bas osjetis da je drugacije

12.08.2018. ❤

natar
    31. Srpanj 2018. 14:26

6xmama bome narasla busa👏👏, odavno ju nismo vidjeli.. 😍😍
    Arizona neka te razlicite procjene ne sekiraju. Puno je tu faktora koji utjecu na mjernu pogresku - razliciti aparati, ljudski faktor (kako oznaci dijelove tijela).. Velika je mogucnost pogreske, zato to i je samo procjena.. Najbolje je pratiti uvijek isti uzv i isti doktor.. Moj privatnik je uvijek snimio par puta i uzeo srednju vrijednost (a te vrijednosti bi se sad pred kraj dosta razlikovale, beba se malo pomakne i snima iz drugog kuta i evo ti razlike).. U svakom slucaju ne zivciraj se oko toga puno. A za ctg ih pitaj, iako je po meni skroz ok da to prate cesto, vjerujem da je pred kraj to i najbolji pokazatelj da je sve ok
    Maja mozda su potaknuli nesto cackanjem 🤞
    Nivami svaka cast na aktivnosti, ja jedva i lezim..
    A bapske price su mi vrh.. 🙈 Nedavno sam to guglala jer me mama podsjetila s pricom o susenju robice na mraku.. 🙈🙈 Umirila se jer ja ne susim inace ves vani nocu, ali samo zato sto mi je blizu suma, ima dosta zelenila i cesto vlage po noci pa i ono sto se posusi do mraka ujutro bude opet vlazno, dupli posao si onda radim.. Ali toliko bedastoca ima😂😂

baarbaraa29
    31. Srpanj 2018. 14:52

6xmama 🎉🎉🎉 cestitke! Uspjele ste, a vjerujem da cete i do 37.doci!
    Mladamams98 kakva je situacija?
    Ami25 i Marija30 i vama cestitke!
    Arizona ma joj procjene.. A moze bit i razlika bas zato sto je beba promjenila položaj! Uzmi to s rezervom i vjeruj u vas!
    Mi se topimo, a malisa nece nigdje drugo spavat nego na meni pa se fino i grijemo međusobno, a on prede.. 
    Ivy koliko cesto Vid sisa? Je da su velika razlika, ali bas me zanima. Nas becar preko dana ima faze da u 3 sata 3x sisa! Po 10,15 min.,al svedno mi se zna ucinit da je previse nekad. Moguce da je zedan samo. 🤔
    Je da je bilo bebica, alibimam osjecaj da slijedi baby boom 💥🍼🍿

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mladamama98
    31. Srpanj 2018. 15:22

Da se na brzinu javim, nemojte zamjeriti sto nisam čitala šta ste pisale i sto se rijetko javljam, ali kako već 4 dana imam infuziju boli me ruka dok tipkam i držim mobitel, mi smo trenutno super, od sutra prelazimo na tablete pa ćemo vidjeti hoće stanje ostati Oke s tim

6xmama
    31. Srpanj 2018. 15:35

Mladamama, bitno da je ok... Nadam se da ce upaliti s Cordipinom. Meni du kad su me skidali s venske na Cordipin, prvo dali Cordipin pa onda tek za 2 sata skinuli vensku(cekali su dok ovo pocne djelovat). 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    31. Srpanj 2018. 15:37

Mladamama98

Da se na brzinu javim, nemojte zamjeriti sto nisam čitala šta ste pisale i sto se rijetko javljam, ali kako već 4 dana imam infuziju boli me ruka dok tipkam i držim mobitel, mi smo trenutno super, od sutra prelazimo na tablete pa ćemo vidjeti hoće stanje ostati Oke s tim

Drago mi je da si bolje..bude sve dobro samo pozitivno misli 😊

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI