Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    01. Kolovoz 2018. 08:20

Jutro cure 😁
    Sretno na preggledu ako tko ima! Znam da ima 6xmama, sretno 😁 Aknes, javi se cim stignes...
    Noc nije bila dobra, nisam se nikako mogla naspavati... isto sam se probudila par puta sva znojna 🙄
    U pola 7 sam vec prasinu si brisala u sobi, stavila sam prati medeke i ogradicu za kinderbet u vesmasinu, sve na 30 stupnjeva. Hvala Bogu, sve je dobro oprano. Bilo me strah da mi ogradicu ne zguzva.
    Sad za vikend cemo kinderbet dofurati, al mama bu oprala posteljinu i slozila ga kad budem u bolnici. Nek bude frisko 😊

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    01. Kolovoz 2018. 08:30

Evo slika za 37 tjedni. Kilaza-zaokruzeno +15kg, nadam se da je to TO 🤨😂

26.8. Ivan 💙💙

Mladamama98
    01. Kolovoz 2018. 08:41

Javljam da ide na bolje, danas me skidaju s tokolize i opet pokušavamo s cordipinom, držite fige da uspije, ja se osjećam Oke samo malo pokoceno od ležanja, kad mi skinu infuziju uzet ću si vremena pročitat sve sto ste pisale zadnjih par dana 
    Marija čestitam na ulasku u termin i lijepa busa 😍
    Sve koje imaju preglede sretnoo

ami25
    01. Kolovoz 2018. 09:09

Jutro klokee😍😍😍6xmama sretno na pregledu i javi se!!! Mladamama odlicno za stanje i da je bolje 😘😘Marija veliki busooo 😍 bas vidim i kod tebe da je samo odjednom izrastao u posljednja 2 3 tjedna!! Mi smo upalili klimu i vrata od sobe otvorili plus vsnt inace nebi oka sklopila😏😏

💙Bartol💙

Noemi
    01. Kolovoz 2018. 10:56

Drage cure, jutros u 6:50 h je stigla moja princeza Noemi , 3100, 49 cm. Pukao vodenjak u 4h, trudovi i otvorena 4cm. odmah u salu na carski jer je zadak. Sve je bilo brzo gotovo, osjet u nogama mi se vratio. Rez lagano osjetim al kad vidim svoju bebicu ništa me ne boli.. osjećaj je najljepši u životu 😍 
    Sretno danas na pregledima, znam da 6xmama ima pregled.. i ako još netko.. sretno!
    ostalim curama šaljemo puse moja curka i ja 😘😍

mina04
    01. Kolovoz 2018. 10:57

Mladamam drago mi je sto si bolje, nadam se da ce tako i ostati 😘
    Marija prekrasna ti je busica 😍😍
    Cokica krevetic je presladak, a tek kad malac bude u njemu 😍🤗
    Aknes sretno, ako se vec i ne mazis sa svojom mrvicom.
    Joj kako je vruce..mi u novom stanu nemamo jos klimu, jedva cekam 9 mj i malo hladnije vrijeme 😅 ovak sjedim i mokra sam. Ne mogu nista, a moram Riti robu slagati i pripremati 😥

All of God’s grace in one tiny face 💟

mateya1993
    01. Kolovoz 2018. 11:01

Noemi

Drage cure, jutros u 6:50 h je stigla moja princeza Noemi , 3100, 49 cm. Pukao vodenjak u 4h, trudovi i otvorena 4cm. odmah u salu na carski jer je zadak. Sve je bilo brzo gotovo, osjet u nogama mi se vratio. Rez lagano osjetim al kad vidim svoju bebicu ništa me ne boli.. osjećaj je najljepši u životu 😍
    Sretno danas na pregledima, znam da 6xmama ima pregled.. i ako još netko.. sretno!

Čestitam na princezi 😍😍 drago mi je da je sve dobro prošlo,uživaj sa svojom mrvicom i oporavi nam se što prije

💖 Nikol -12.08.2018💖

01. Kolovoz 2018. 11:02

Noemi čestitke na princezi ❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉 dobrodošla Noemi ❤️ i mami brz oporavak 😘😘
    Marija lijepa bušica 😍😍
    Sretno s pregledima, 6xmama čekamo izvještaj 🤞😘
    Ako gledamo službeno, danas mi je 39tt 😯😯 noćas me baš zabolio par puta trbuh, toliko da me probudilo. Ali sam zaspala natrag. 

mateya1993
    01. Kolovoz 2018. 11:03

Marijaa30

Evo slika za 37 tjedni. Kilaza-zaokruzeno +15kg, nadam se da je to TO 🤨😂

Oho i kod tebe je već lijepa velika buša 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Marijaa30
    01. Kolovoz 2018. 11:11

Noemi

Cestitam na curki 😁😍😍
    Brzo se to odvilo kod tebe, zelim ti sto brzi oporavak!
    Je, moj buso je bas narasel 💪💪 zato me i pitaju imam li 2 🤣
    Mina, suosjecam s tobom.. ni mi nemamo klimu i kuham se. Jos cu sad ici oko 1 do grada. Koma.
    Mladamama, sretno, nek tablete djeluju!
    Mateya, jos 2 dana i punih 40 tjedana je tu! Curka se neda van 😇😇

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.