Ja isto imam sasuseno vec par tjedana, a dala mi frendica purelan kremu njoj ostalo.
Nase jaje ne ide na isofix, to smo posudili mislim citava kolica, ali racunam da se tako malo koristi, a i veze se i sa pojasevima i fiksira suvozackim sjedalom pa mislim da je sigurno. Onda cemo onu sl autosjedalicu uzet s isofix.
Ja sam oprala robu i posteljinu i poslagala u komodu i ormar unatrag 2-3 tj recimo. Pa zatvoreno je mislim da se ne prasi unutra.
Mina 😍😍😍
Arizona ja sam posudila ova kolica s 4 kotaca, ali frendica koja je imala sa 3 kotaca mislim da cu recaro je bila prezadovoljna!
Tnx Maja.. nisam uopce razmisljala bas o kotacima dok vec nisam narucila kolica.. uzela sam iz Slovenije.. jako su mi se svidjela..poslala sam frendici da mi kaze jel ima sve kaj treba jer ja se ne kuzim ..3u 1 su i pisalo je da stanu u prtljaznike najmanjih auta..to mi je bilo bitno.. a ta s 3 kotaca su ovogodisnji model..a imali su i takva s 4 proslogodisnji model..al ovi kotaci su kao bolji za voznju po svim terenima..koliko sam skuzila slovenca..pa sam onda uzela ta.. malo vozila po stanu..nije macka htjela unutra ..haha.. al cinilo mi se dobro..
url=https://lilypie.com]
Mina super izgledate vas dvije😘😘😘😘, neka strija ima ih i kod mene jos od prve trudnoće
Ami ja imam stalno pritisak dole, sve me boli jedva hodam i jos ovaj hemoroid 🤮
Čokice i ti si utorak iduci, i ja sam i jedva cekam
Ma išla bi ja već u ponedjeljak, rekla mi je sestra samo da dođem u tom tjednu, jer se oni vraćaju s godišnjeg, al me nema tko vozit i čekat. Pa ću ić utorak ujutro. A najviše me zanima da me moja pogleda koja me prati od početka jer evo sad zadnji put me u bolnici pregledali pa rekli da to nije manja trudnoća. I sad ne znam na čemu sam i to me izluđuje 😂😂 znam da ni moja ne može točno odrediti, ali mislim da će biti preciznija. Ne znam objasniti 😂😂
Nadam se da će proći taj hemeroid, nemam pojma što inače za to pomaže 😣
Mene isto nist jos ne boli, nemam kontrakcije, a ne pijem magnezij vise. Al od srijede cu se fkt puuuno vise kretati pa cemo vidjeti. Ja moram drugi tjedan jedan dan u TA, vidjet cu kad radi doktorica kod koje zelim ici 😋
Jos uvijek je uzasna sparina, ne znam kak cu uopce zaspati. A ujutro u 8 dođu dalje centralno slagati... sva sreca da nije cijelo ljeto vruce.
26.8. Ivan 💙💙
Ja se sad otuširala i išla prati nešto na ruke i evo me opet sva mokra 😣 čekam da opere mašina, da može iduća tura, a ja stavit sušit i na spavanje.
Marija, ajde barem se pokrenulo s tim centralnim. A još dok ga upale i isprobaju jel sve ok, uff. Preseli se taj dan negdje ako možeš.
A to s kretanjem, znam kao da bi trebalo, ali kako po ovom vremenu?? Ja sam umrla danas niti sat vremena pevec i konzum, ne mogu ja to više. Samo bi da me netko teleportira u more i iz mora na kauč doma 😂😂 i da, ne znam jel ima veze s morem i plivanjem i totalnim odmaranjem 5 dana, nisu mi više uopće natečene noge 😁😁
Joj da pakleno vruce je, kod nas je u 20h bilo 30 stupnjeva, toliko se znojim da je to prestrašno
Čokice vidit ces utorak sta ti kaze tvoja, ona te ipak vodi svih 9mj pa ces najbolje znat na cemu si, a najbolji termin ce biti onaj kad beba odluci izaci vani
Moj se isto vraca s godišnjeg, je da sam obavila pregled privatno, i doktor je bio odličan jedino me nije vaginalno pregleda, pa cekam moga da vidimo kakvo je stanje
Cokica i ti si luda kao ja pa noću susis ves😂😂😂😂meni je jedna baba susjeda rekla kad smo zivjeli dole u zgradi u centru da to ne smijem radit jer da se nocu ves ne susi, da je to nesreca. 😥😥 Jel se mozes sjetit kako se bebica u pocetku razvijala dal je odgovarala tjednima ili!? Ja danas ni provirila vani nisam, klima od jutra i super mi je 🤗🤗nemogu vise ni do plaze, gledam susjedi imaju bazen najrađe bi skocila unutra obrisala se i izasla😂😂
Marija na kraju i ti budes prenesla 😋😋😂 samo neka centralno napreduje i sutra ocekujem sliku s novom zurkicom!
Nivami zaista probaj kantarion nabavit nekako i namazat si meni je uzasno stanje proslo za 2 3 dana i jela sam onako tekuce jogurte, juhe i valkna da mi ns bude bas jako tvrda stolica dok se to malo ne oporavi i bas je proslo!
💙Bartol💙
Od početka je manja trudnoća, svaki put kod moje gineko. Nije to neka velika razlika, ali po svim mjerenjima mi prati termin po uzv. Sve do ovog pregleda kod druge doktorice. S time da mi je razmak između ova dva zadnja uzv 2 mjeseca. Nemam pojma. Zato i jedva čekam opet kod svoje ići.
Joj sad sam stavljala sušit i vani je taaako lijepo 😍 malo puše i napokon se može disati. A nisam čula nikada za to da se ne suši preko noći 😂😂 a babe, moraju nešto reći 😂
A pa da, dosadno bi im bilo inace. A kazu u biti termin za porod i je sve od 37 do 42 tjedna tako da na kraju nista nije točno točno. Iznenadit ce nas decki 😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji