Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    30. Srpanj 2018. 23:23

Joj da pakleno vruce je, kod nas je u 20h bilo 30 stupnjeva, toliko se znojim da je to prestrašno
    Čokice vidit ces utorak sta ti kaze tvoja, ona te ipak vodi svih 9mj pa ces najbolje znat na cemu si, a najbolji termin ce biti onaj kad beba odluci izaci vani
    Moj se isto vraca s godišnjeg, je da sam obavila pregled privatno, i doktor je bio odličan jedino me nije vaginalno pregleda, pa cekam moga da vidimo kakvo je stanje 

ami25
    30. Srpanj 2018. 23:44

Cokica i ti si luda kao ja pa noću susis ves😂😂😂😂meni je jedna baba susjeda rekla kad smo zivjeli dole u zgradi u centru da to ne smijem radit jer da se nocu ves ne susi, da je to nesreca. 😥😥 Jel se mozes sjetit kako se bebica u pocetku razvijala dal je odgovarala tjednima ili!? Ja danas ni provirila vani nisam, klima od jutra i super mi je 🤗🤗nemogu vise ni do plaze, gledam susjedi imaju bazen najrađe bi skocila unutra obrisala se i izasla😂😂
    Marija na kraju i ti budes prenesla 😋😋😂 samo neka centralno napreduje i sutra ocekujem sliku s novom zurkicom!
    Nivami zaista probaj kantarion nabavit nekako i namazat si meni je uzasno stanje proslo za 2 3 dana i jela sam onako tekuce jogurte, juhe i valkna da mi ns bude bas jako tvrda stolica dok se to malo ne oporavi i bas je proslo! 

💙Bartol💙

30. Srpanj 2018. 23:49

Od početka je manja trudnoća, svaki put kod moje gineko. Nije to neka velika razlika, ali po svim mjerenjima mi prati termin po uzv. Sve do ovog pregleda kod druge doktorice. S time da mi je razmak između ova dva zadnja uzv 2 mjeseca. Nemam pojma. Zato i jedva čekam opet kod svoje ići. 
    Joj sad sam stavljala sušit i vani je taaako lijepo 😍 malo puše i napokon se može disati. A nisam čula nikada za to da se ne suši preko noći 😂😂 a babe, moraju nešto reći 😂

ami25
    31. Srpanj 2018. 00:02

A pa da, dosadno bi im bilo inace. A kazu u biti termin za porod i je sve od 37 do 42 tjedna tako da na kraju nista nije točno točno. Iznenadit ce nas decki 😂

💙Bartol💙

6xmama
    31. Srpanj 2018. 06:30

Jutro! 
    Eto docekale i mi svojih 34 tjedna 🎉🎉🎉! 
    Amy, Marijaa dobro dosle u termin 😉🎉... 
    Ak neko ima pregled, sretno! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mina04
    31. Srpanj 2018. 07:24

Jutro! 🌞
    Sretno ko danas ima pregled!
    6xmama cestitam na 34 tjednu 😘
    Mladamama kako si danas?

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    31. Srpanj 2018. 07:42

6xmama

Jutro!
    Eto docekale i mi svojih 34 tjedna 🎉🎉🎉!
    Amy, Marijaadobro dosle u termin 😉🎉…
    Ak neko ima pregled, sretno!

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Bravo 6xmama i Beata 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉.
    Držimo 🤞🤞🤞 da i Mladamama i njena beba što duže.izdrže u buši.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    31. Srpanj 2018. 07:45

6xmama čestitam na 34. Tjednu, i ako je još nekom puni tjedan čestitam 
    Meni teče treća doza tokolize a trudovi su se smirili, rekla je sestra da bi me mogli onda danas s toga skinuti inorebaciti na tablete ponovno, a mene toga užasno strah, sad čekamo jutarnju vizitu da vidimo šta kažu doktori
    Nama je danas isto punih 34. Ali oprostit ćete nam slikicu ovaj tjedan 

nivami
    31. Srpanj 2018. 07:47

Jutro 
    6xmama cestitam na 34 tj, da izdržite i još koji 😘😘😘😘🤞🤞🤞🤞🤞
    Marija i Ami cestitke na 37tj i ulasku u termin 😘 😘 😘 😘
    Mladamama kako si ti, da u vas dvije izdržite što duže 🤞🤞🤞🤞🤞
    Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 😘 
    Ivymicek za tebe i Vida 😘😘😘😘, kako ste 

6xmama
    31. Srpanj 2018. 08:42

Mladamama, super da se smirilo, ne boj se ako ti i skinu, uvijek te mogu vratit, al velim ti da si recimo u Zg u Vinogradskoj, skinuli bi te s tokize danas 100%,sa punih 34 tjedna, to znam za sigurno... I znam da ne zaustavljaju vise porod sa punih 34 tjedna. 
    A kaj se tice Cordipina, citala sam da je ucinkovitiji od mnogih drugih tokolitika... 
    Hvala curke na cestitkama, eto izgurale 5 tjedana bez grlica, a sutra bumo vidli kakva je situacija 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI