Anamaria, ma ne pitaš gluposti... sve ok 😊 to okretanje je imala Kim Kardashian.. pa je bilo dosta u medijima.. kod nas nisam čula da rade ručno okretanje, osim neke druge metode. Trebala sam ici na akupunkturu, to navodno pomaze al taj dr otišao na godišnji, ja se počela otvarati tako da je propao plan..
Ovo za veš nisam znala, al znam za bapske priču i tradiciju da dječji krevetić treba donijeti u sobu tek kad se beba rodi 😂

Ej cure.. evo me s pregleda u TA.. radila ctg..uredan.. napravila mi je doktorica uzv i skroz me zbedirala..kaze da beba po njoj ima 2600 g.. ne razumijem.. moj ginekolog cijelo vrijeme govori da je veca beba.. na zadnjem uzv prosli tjedan mi je rekao da ima 3100..a sad ona ovo.. 37+4 sam.. mislim kaze da je to i dalje ok..da nema zastoja u tezini..da stigne jos dogurat do 3..a i da moguce da je i na mene mala jer sam ja sitna.. ne znam vise..sad mi je sve u magli.. spomenula je i da je beba jos uvijek dolje sa glavicom ali da je sad sa licem prema naprijed..a prosli tjedan je bila licem prema ledjima.. al kao sve ok.. i sad mi je rekla ctg za 2 dana.. zasto sad opet za 2 dana..a prosli tjedan je rekla da nema potrebe svaka 2 dana..
Bas sam sva jadna sad.. oprostite..ne znam kaj da mislim..a moja glupa panika mi radi kaose... 😔

url=https://lilypie.com]
Noemi nisam ni znala za KK..a ni za krevetic..ajme sto nece izmislit 🤣

12.08.2018. ❤
Ej cure.. evo me s pregleda u TA.. radila ctg..uredan.. napravila mi je doktorica uzv i skroz me zbedirala..kaze da beba po njoj ima 2600 g.. ne razumijem.. moj ginekolog cijelo vrijeme govori da je veca beba.. na zadnjem uzv prosli tjedan mi je rekao da ima 3100..a sad ona ovo.. 37+4 sam.. mislim kaze da je to i dalje ok..da nema zastoja u tezini..da stigne jos dogurat do 3..a i da moguce da je i na mene mala jer sam ja sitna.. ne znam vise..sad mi je sve u magli.. spomenula je i da je beba jos uvijek dolje sa glavicom ali da je sad sa licem prema naprijed..a prosli tjedan je bila licem prema ledjima.. al kao sve ok.. i sad mi je rekla ctg za 2 dana.. zasto sad opet za 2 dana..a prosli tjedan je rekla da nema potrebe svaka 2 dana..
Bas sam sva jadna sad.. oprostite..ne znam kaj da mislim..a moja glupa panika mi radi kaose… 😔
Nemoj se samo zivcirati...ja bi vjerovala tvom ginekologu...prvi put si pretpostavljam kod te doktorice..sigurno je ona krivo izracunala tezinu..pa nije beba smrsavila odjednom.... meni je prosli put specijalizant radio ultrazvuk i nije uspio tezinu izracunat al doktor je rekao da je to sve ok...kazem ti nemoj panicarit..a to za ctg mi je bzvz i nema smisla...al gledaj to ovak bar ces opet slusati srceko svog malisana i opet se uvjerit da je sve ok..a ne bi se cudila da te opet pitaju zasto si dosla nakon 2 dana🙄 a nase zdravstvo znas kak to ide..

12.08.2018. ❤
Arizona, ne opterecuj se s njihovim procjenama, mog zadnjeg su sa 36 tj procjenili na 3600,na dan poroda na 3800,a rodio se 3100...treceg su mi na dan poroda procjenili na 2,5 kg, a rodio se sa 3,5 😂isti dan...
Evo ja se cak i uspjela uslikat za 34 tjedna 💪

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Arizona nemoj se nervirati, njihove procjene nisu tocne, bitno da je sve u redu i neka tebe za dva dana opet tamo da odradis i ctg😘😘
6xmama super izgledas, odavno nismo vidjeli tvoju busu i bome je lijepo narasla 😘😘😘😘😍😍😍😍😍
Mm danas ne radi pa je u full pogonu a i ja s njim rijesili smo komplet balkon, prozore, i opirali tapete, još danas zavjese i kutnu garnituru, sva sam mokra pa sad odmaram dok on pere auto

6xmama, lijepo je narasao buskic, a sigurno i curka 😁😁
Arizona, nema se smisla s njihovim procjenama nervirati, rijetko kad tocno izmjere. Meni su sad dvije frendice rodile, za decka su na dan poroda rekli 4500, rodio se s 3900, a za curicu ja dan poroda 3200, rodila se s 2770. Ne mogu to tocno odrediti. Bit ce sve u redu 😉
Ja sam sad bila kod frendice 3 sata skoro i to sam sjedila, sad me sve dolje reze... vrijeme mi je proletilo. Sad lezim opet.

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama se nis ne javlja 🙄, nadam se da je sve ok...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Arizona svaki ultrazvuk mjeri sa +/-300 g pogreske. Znaci vjerojatno je tvoj malo grijesio na vise a ova na nize. To su ipak mjere koje racuna software iz polozaja onih plusica kojim oni oznace nesto znaci vjerojatno da ista osoba oznaci 5x zaredom ne bi bilo isto a kamoli razlicite osobe kad mjere. Ne znam zasto te narucila na ctg, jesi pitala? Ak ti opet kaze za dva dana pitaj nek ti objasni..mislim ak je uredan stvarno samo ti stvara stres da ides tam stalno. Probaj se ne nervirat.
Mene sad citavo vrijeme nakon pregleda soraju kontrakcije 😣 jel i vas boli nakon tog cackanja po cerviksu? Mislim bas ga je prodrmao isla mi je malo i sukrvica.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji