Arizona, ne opterecuj se s njihovim procjenama, mog zadnjeg su sa 36 tj procjenili na 3600,na dan poroda na 3800,a rodio se 3100...treceg su mi na dan poroda procjenili na 2,5 kg, a rodio se sa 3,5 😂isti dan...
Evo ja se cak i uspjela uslikat za 34 tjedna 💪
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Arizona nemoj se nervirati, njihove procjene nisu tocne, bitno da je sve u redu i neka tebe za dva dana opet tamo da odradis i ctg😘😘
6xmama super izgledas, odavno nismo vidjeli tvoju busu i bome je lijepo narasla 😘😘😘😘😍😍😍😍😍
Mm danas ne radi pa je u full pogonu a i ja s njim rijesili smo komplet balkon, prozore, i opirali tapete, još danas zavjese i kutnu garnituru, sva sam mokra pa sad odmaram dok on pere auto
6xmama, lijepo je narasao buskic, a sigurno i curka 😁😁
Arizona, nema se smisla s njihovim procjenama nervirati, rijetko kad tocno izmjere. Meni su sad dvije frendice rodile, za decka su na dan poroda rekli 4500, rodio se s 3900, a za curicu ja dan poroda 3200, rodila se s 2770. Ne mogu to tocno odrediti. Bit ce sve u redu 😉
Ja sam sad bila kod frendice 3 sata skoro i to sam sjedila, sad me sve dolje reze... vrijeme mi je proletilo. Sad lezim opet.
26.8. Ivan 💙💙
Mladamama se nis ne javlja 🙄, nadam se da je sve ok...
Arizona svaki ultrazvuk mjeri sa +/-300 g pogreske. Znaci vjerojatno je tvoj malo grijesio na vise a ova na nize. To su ipak mjere koje racuna software iz polozaja onih plusica kojim oni oznace nesto znaci vjerojatno da ista osoba oznaci 5x zaredom ne bi bilo isto a kamoli razlicite osobe kad mjere. Ne znam zasto te narucila na ctg, jesi pitala? Ak ti opet kaze za dva dana pitaj nek ti objasni..mislim ak je uredan stvarno samo ti stvara stres da ides tam stalno. Probaj se ne nervirat.
Mene sad citavo vrijeme nakon pregleda soraju kontrakcije 😣 jel i vas boli nakon tog cackanja po cerviksu? Mislim bas ga je prodrmao isla mi je malo i sukrvica.
Maja, mozda te namjerno procackao da pokrene trudove... Mene to nis ne boli, vj.zato kaj mi je sve razmeksamo i kaj sam otvorena i bez cervixa
A to sam i ja mislila.. malo me bolilo pri pregledu al nis strasno al sad dosta osjecam kontrakcije, al ugl sve u trbuhu nis u ledjima. Vald je normalno 🤔 Stalno se bonim da necu xnat kad moram se pokrenut u bolnicu ak nes krene
6xmama koliko nismo vidjele tvoju busu, bas je fino narasla sad je to vec prava cura❤️❤️❤️ nadam se da je Mladamama ok a i vidim da se Sunce ne javlja🤔 I Arizona slazem se sa curama vezano za mjere nemoj panicarit ja zapravo to njihovo bas ne uzimam previse u obzir, super ako kazu okvirno al opet moze bit 300 g gore dole sto je dosta tako da samo da je bebac dobro🤞
💙Bartol💙
Hvala cure.. ne znam kak sam ove prve mjesece bez vas izdrzavala.. znam za ta odstupanja u tezini i da ne mogu oni to tocno procijeniti..jos mi je ona 15 min govorila/pokazivala na uzv-u da svaki dr. drugacije krene mjeriti jer nejasna je granica od kuda poceti.. ali pipala me po trbuhu i da po njoj je to ispod 3kg.. ali eto.. vidjet cemo.. samo da je beba zdrava i da sve bude dobro... Stvarno moram poraditi na svojoj panici i zivcima..mrzim se kaj stvaram stres malome ali nekad mi je tako tesko opustiti se... divim se vama koje imate i stvarnije probleme i cuvanje trudnoce i u bolnici ste.. bas ste hrabre i pozitivne..❤ ja tu ko neki pekmez..sve me sram..😶
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji