Drage cure, jutros u 6:50 h je stigla moja princeza Noemi , 3100, 49 cm. Pukao vodenjak u 4h, trudovi i otvorena 4cm. odmah u salu na carski jer je zadak. Sve je bilo brzo gotovo, osjet u nogama mi se vratio. Rez lagano osjetim al kad vidim svoju bebicu ništa me ne boli.. osjećaj je najljepši u životu 😍
Sretno danas na pregledima, znam da 6xmama ima pregled.. i ako još netko.. sretno!
ostalim curama šaljemo puse moja curka i ja 😘😍
Cestitam ti od srca na tvojoj princezi..brzi oporavak ti zelim.
6xmama sretno na pregledu
All of God’s grace in one tiny face 💟
Drage cure, jutros u 6:50 h je stigla moja princeza Noemi , 3100, 49 cm. Pukao vodenjak u 4h, trudovi i otvorena 4cm. odmah u salu na carski jer je zadak. Sve je bilo brzo gotovo, osjet u nogama mi se vratio. Rez lagano osjetim al kad vidim svoju bebicu ništa me ne boli.. osjećaj je najljepši u životu 😍
Sretno danas na pregledima, znam da 6xmama ima pregled.. i ako još netko.. sretno!
Cestitam na curki 😁😍😍
Brzo se to odvilo kod tebe, zelim ti sto brzi oporavak!
Je, moj buso je bas narasel 💪💪 zato me i pitaju imam li 2 🤣
Mina, suosjecam s tobom.. ni mi nemamo klimu i kuham se. Jos cu sad ici oko 1 do grada. Koma.
Mladamama, sretno, nek tablete djeluju!
Mateya, jos 2 dana i punih 40 tjedana je tu! Curka se neda van 😇😇
Da,očito joj je prevruče da bi izašla kak se meni čini još ću ja u ponedjeljak opet u TA na pregled. Kad su vama gledali plodnu vodu? Kod mene to još nisu provjerili a otvorena sam.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cestitam na curki 😁😍😍
Mina, suosjecam s tobom.. ni mi nemamo klimu i kuham se. Jos cu sad ici oko 1 do grada. Koma.
Da,očito joj je prevruče da bi izašlakak se meni čini još ću ja u ponedjeljak opet u TA na pregled. Kad su vama gledali plodnu vodu? Kod mene to još nisu provjerili a otvorena sam.
Kod mene to nitko nije gledao koliko znam. A ne znam ni kako se to gleda. Doduše, ja sam zabetonirana 😂
Noemi, čestitke na curki 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊❤️! Super da je sve glatko proslo 😊...
Malena dobro nam dosla 🎊❤️🍼!
Mladamama, drzim fige da upali sa Cordipinom!
Ovo vani je pakao... Ubio me put do bolnice i nazad 😧...
Vec bi odavno bila gotova da nisam morala zbog uzv cekat, dosli u petnaest do 8,a dr. na uzv doso u pol 10 😲... Javila im se, rekla situaciju i sve, ne hebe to njih, u biti sestra u trudnickoj bi me odma uzela al je rekla da prvo napravim uzv. Cim sam obavila uzv i vratila se ona me odma uzela.
Uglavnom, moja curkica ima 2350 grama, protoci ok, voda ok, sve su pogledali kaj se tice uzv.
U trudnickoj moj dragi dr. Bolanca(fala ti Boze), pogledao me, veli to je isti nalaz ko i kad sam bila u bolnici,tragovi grlica i 2 cm i narucio me za 3 tjedna na kontrolu. Lijekove mi je reko prestat uzimat sa 36 tjedana(Utrogestan, Normabel i Cordipin) ... I da ce mi na iducoj kontroli uzet bris rodnice, ja reko moze, ak me ne sprasite u radjaonu ko prosli put, a on se smije i pita da jel sam brzo rodila, ma ja reko ko nis 😂..
Eto curke, sad ce mi trebat cijeli dan da dodjem sebi kolko sam se izmucila 😧... Al nema veze, sve za moju strucu. Nek samo jos malo bude tu di je
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Draga Noemi konacno je stigla Noemi princezica 😍😍😍bas mi je dragooo!!! Uzivajte zajedno i mazite se 😘😘😘❤️❤️❤️ proslo je sve dobro to je najvaznije, javi se kad se malo oporavis 😘
💙Bartol💙
Cestitam na curki 😁😍😍
Da,očito joj je prevruče da bi izašlakak se meni čini još ću ja u ponedjeljak opet u TA na pregled. Kad su vama gledali plodnu vodu? Kod mene to još nisu provjerili a otvorena sam.
Kod mene to nitko nije gledao koliko znam. A ne znam ni kako se to gleda. Doduše, ja sam zabetonirana 😂
Koliko znam gledaju kod žena koje su se počele otvarati. Gledaju vaginalno preko nekog metalnog tuljca, a predpostavljam da nije baš ugodno. Na tečaju su nam pokazali taj tuljac za amnioskopiju, ne izgleda baš maleno
💖 Nikol -12.08.2018💖
Noemi cestitam!! 🎉🎉🎉 Jako brzo se to odigralo kod vas 👌 Maloj princezi zelim dobrodoslicu, tebi sto brzi oporavak
6xmama di si? Svi zeljno iscekujemo uzvjestaj🤞🤞
Mladamama odlicno da terapija djeluje, nadam se da ce i samo tablete djelovati🤞🤞
Marija bome raste veliki busko 😍😍 I ja sam ti bez klime, ali kod mene je zasad jos podnosljivo, temp preko dana 25-27C u stanu, po noci sve rastvoreno i luftanje..
6xmama super da je sve isto da se nije pogorsalo stanje💪💪💪znaci sad odmor i sad cekat milestone 35 tjedan da izdrzite!! A to umori sigurno😥😥 ti pregledi po ovom vremenu mene lijepo strah kako cu u petak izdrzat!
💙Bartol💙
Noemi cestitam!! 🎉🎉🎉 Jako brzo se to odigralo kod vas 👌 Maloj princezi zelim dobrodoslicu, tebi sto brzi oporavak
6xmama di si? Svi zeljno iscekujemo uzvjestaj🤞🤞
Mladamamaodlicno da terapija djeluje, nadam se da ce i samo tablete djelovati🤞🤞
Marija bome raste veliki busko 😍😍 I ja sam ti bez klime, ali kod mene je zasad jos podnosljivo, temp preko dana 25-27C u stanu, po noci sve rastvoreno i luftanje..
Eno Natar gore sve u tanane pise 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Noemi, čestitke na curki 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊❤️! Super da je sve glatko proslo 😊…
Malena dobro nam dosla 🎊❤️🍼!
Mladamama, drzim fige da upali sa Cordipinom!
Ovo vani je pakao… Ubio me put do bolnice i nazad 😧…
Vec bi odavno bila gotova da nisam morala zbog uzv cekat, dosli u petnaest do 8,a dr. na uzv doso u pol 10 😲… Javila im se, rekla situaciju i sve, ne hebe to njih, u biti sestra u trudnickoj bi me odma uzela al je rekla da prvo napravim uzv. Cim sam obavila uzv i vratila se ona me odma uzela.
Uglavnom, moja curkica ima 2350 grama, protoci ok, voda ok, sve su pogledali kaj se tice uzv.
U trudnickoj moj dragi dr. Bolanca(fala ti Boze), pogledao me, veli to je isti nalaz ko i kad sam bila u bolnici,tragovi grlica i 2 cm i narucio me za 3 tjedna na kontrolu. Lijekove mi je reko prestat uzimat sa 36 tjedana(Utrogestan, Normabel i Cordipin) … I da ce mi na iducoj kontroli uzet bris rodnice, ja reko moze, ak me ne sprasite u radjaonu ko prosli put, a on se smije i pita da jel sam brzo rodila, ma ja reko ko nis 😂..
Eto curke, sad ce mi trebat cijeli dan da dodjem sebi kolko sam se izmucila 😧… Al nema veze, sve za moju strucu. Nek samo jos malo bude tu di je
Pa super vijesti!! 👏👏 👌
Jos ces ti i do 37 tj dogurati 😉🤗😍
Sortiraj odgovore
Najstariji