Hvala jos jednom cure.. malo su me smirili vasi komentari.. iako decko je jos gore reagirao od mene kad sam mu rekla.. nije vise mogao jesti i krenuo mi je kopati po fasciklu sa nalazima i ko neki doktor proucavao sve nalaze..slike i vrijednosti.. htio je da idemo kod privatnika pa da ide on sa mnom do ambulante za dva dana.. pa joooj.. 😥 cekat cu ipak sljedeci uzv kad bude neki drugi doktor pa cu vidjeti kaj on kaze i kako mali napreduje.. probati biti pozitivna i slusati vas.. 😘

url=https://lilypie.com]
Da se na brzinu javim, nemojte zamjeriti sto nisam čitala šta ste pisale i sto se rijetko javljam, ali kako već 4 dana imam infuziju boli me ruka dok tipkam i držim mobitel, mi smo trenutno super, od sutra prelazimo na tablete pa ćemo vidjeti hoće stanje ostati Oke s tim
Mladamama, samo ti sad odmaraj kolko mozes..budes vec tipkala. Drzite se!
Arizona, samo pozitiva 😁💪💪
Ja ne znam kam da se sakrijem, sad hvala Bogu malo puse vjetar pa se lakse dise, al ovo je koma. A 2 tjedna bi kao trebalo biti tak vruce.. taman do kraja 🙄🙄

26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav klokanice moje 😘😘 vidim sve ste mi bliže finalu ❤️ 6xmama čestitke na 34 tjedna 🎉🎉🎉 ovo su već super tjedni,al vas dvije ćete dogurati do samog kraja 😘 ne uspijevam sve popratiti kraj svoje male mišice,ali sretno svim curkama koje su u bolnici,držim fige da sve bude dobro do kraja 🤞 ako nam je stigla koja nova bebica,dobrodošla 💙❤️
Mi se donekle navikli na novi tempo,mama je malo umorna jer ova moja cicavka visi na cici po cijele dane..izvagala ju danas patronažna,nabacila je 350g od izlaska iz bolnice 😁🙈 toliko o bebi manekenki,kak je krenula ispast će beba bucko 😁

Pharma super sta mala Anastazia napreduje, a umorna mama bude jos malo izdrzala moze ona to 💪💪 😘 Ja evo gledam moju trbusinu kao da se dosta spustila preko dana, kad usporedim slike od prije i sad panika me lovi hahhaahha, ja bi da krene al jos nisam spremna psihicki😂😂😂

💙Bartol💙
cure, kontrakcije su jaka bol kao menstrualna u donjem dijelu trbuha? traje otprilike 1 minutu?
jutros oko 7 je ispao sluzni čep.

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Aknes, obicno tak krene... Sretno!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pharmamma super za manekenku malu 😘😘
Mladamama98 držim 🤞🤞 da sve bude ok
Aknes ja ne bih znala, ali sretno i javi se 🤞🤞😘😘
Ami nema preko reda 😂😂
Meni danas došla svekrva počet čistiti, krenuli smo naravno od dječje sobice. Sad ja još moram posteljinu oprat i popeglat i pospremit samo robicu, i sve je spremno. Dobro, i na zid stavit lampu i police neke

Ami 25 tak i ja mislim da nisam jos psihicki spremna 🙄
Aknes sretno!!!!!
Cokica lijepo uređen krevetic 🤗

12.08.2018. ❤
Cokice, krevetic je prekrasan 😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Aknes, sretno 😁😁
Cokica, krevetic je prekrasan. Jesi li prala ogradicu?

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji