Jutro cure 😁
Hvala, jedva sam se docekala punih 37 tjedana 😁😁😁🤗🤗💪💪 Ami, cestitam i tebi na tvojih 37tt 😁😁
6xmama, cestitke na 34tt 😁😁🤗🤗💪 drzim fige za jos 3 minimalno 🤞🤞🤞
Ja sam zaspala oko ponoci kad se malo snizila temperatura i do 8 sam spavala, bila bi i duze, al je dosao za centralno.
Cokica, nebum ja u kuci kad budu sprobavali 🤣🤣 riknem!
Mladamama, cestitke i tebi na puna 34tt, cim duze da izdrzite 😁
Slikica poslije ide, a kosa je ionak vec u punđi... ne mogu s raspustenom kosom hodati.

26.8. Ivan 💙💙
Jutro
6xmama cestitam na 34 tj, da izdržite i još koji 😘😘😘😘🤞🤞🤞🤞🤞
Marija i Ami cestitke na 37tj i ulasku u termin 😘 😘 😘 😘
Mladamama kako si ti, da u vas dvije izdržite što duže 🤞🤞🤞🤞🤞
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 😘
Ivymicek za tebe i Vida 😘😘😘😘, kako ste
😘😘😘😘. Evo prošao nam skok pa smo bolje ne nosamo se toliko ali cikimo svako malo jer je prevruće.
Ajme i ti si u finalu? Kad ideš na kontrolu jesi se kaj otvorila?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
6xmama cestitam na 34 tj, da izdržite i još koji 😘😘😘😘🤞🤞🤞🤞🤞
Marija i Ami cestitke na 37tj i ulasku u termin 😘 😘 😘 😘
Mladamama kako si ti, da u vas dvije izdržite što duže 🤞🤞🤞🤞🤞
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 😘
Ivymicek za tebe i Vida 😘😘😘😘, kako ste
😘😘😘😘. Evo prošao nam skok pa smo bolje ne nosamo se toliko ali cikimo svako malo jer je prevruće.
Ajme i ti si u finalu? Kad ideš na kontrolu jesi se kaj otvorila?
Neka on ciki, to mi je najljepši dio majčinstva🤩🤩🤩🤩
Kontrola je 7.8, a 12.7 je cerviks bio omekšan i bila sam uloži a za jedan članak, tako da vjerujem da je sad u nesto vise
Mladamama cestitke na 34 tj da izdržite jos 2u1 😘😘😘😘
Marija neka kose u punši jedino tako funkcioniramo😂

Prvo mi je 6xmama pala na pamet i njenih 34 pa tako ssm sretnaa🎉🎉 kamo je ovo bilo sa 29 tjedana, i sutra jos pregled pa budemo vidjeli sta kazu 💪 Jos koji tjedan da izdrzi pa to je prava terminska beba❤️❤️❤️
Čestitke i tebi Marija, sad mozes malo vise kretanja ubacit al po ovoj toplini bolje se zaleć😁😁😘😋
Nama sutra dolaze muzekovi roditelji iz Zga pa vjer budu tu dok se bebica ne rodi, oni valjda misle da ce to brzo 😂😂😂
Ivy puseee za tebe i Vida 😘😘😘😘 Kako su braco i seka? Jel ga cuvaju🤗
Mladamamiica drzi se, jesu ti radili procjenu bebice ili slicno? 🤞🤞

💙Bartol💙
Jutro klokanice, danas vas dosta sa punim tjednima.
Cestitke Ami, Marija na ulasku u termin 😊👍👏🏻❣️🎉🎉6xmama bravo za tebe i curka i velikih 34🤞 Još 2 tj i u terminu ste 🎉❤️🤞
Mladamama, cestitke na 34 tj i sa izdržite bar još malo 🎉❤️🤞
Ivy pozdrav tebi i tvom slatkom bebacu.. 😘🤗
Ja sam se jutros probudila sa medvjeđim šapama na rukama.. bas su otekli i mali prstić me boli..
ostale curke velike pozdrav i da ne izlazite van po ovim vrućinama, osim kod dr na pregled 😉🤗😘

Prvo mi je 6xmama pala na pamet i njenih 34 pa tako ssm sretnaa🎉🎉 kamo je ovo bilo sa 29 tjedana, i sutra jos pregled pa budemo vidjeli sta kazu 💪 Jos koji tjedan da izdrzi pa to je prava terminska beba❤️❤️❤️
Čestitke i tebi Marija, sad mozes malo vise kretanja ubacit al po ovoj toplini bolje se zaleć😁😁😘😋
Nama sutra dolaze muzekovi roditelji iz Zga pa vjer budu tu dok se bebica ne rodi, oni valjda misle da ce to brzo 😂😂😂
Ivy puseee za tebe i Vida 😘😘😘😘 Kako su braco i seka? Jel ga cuvaju🤗
Mladamamiica drzi se, jesu ti radili procjenu bebice ili slicno? 🤞🤞
😘😘😘 Braco i seka ga obožavaju. Samo se brinu gdje je a kad plale mi dolaze reći da ga sigurno trbuh boli.
Sad iskoristi svekra i svekrvu da čiste i kuhaju a ti uživaj 😂.
Dupličke 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro klokanice!! 🤗🤗🤗
6xmama cestitke na velikih docekanih 34tj!! 💪💪💪🎉🎉🎉 Cekamo sutrasnji report iz TA 🤞😉
mladamama dobro da se smiruje stanje, a i iza tebe je 34 tj tak da bude to sve ok!! Drzim fige da ste sto duze u komadu 🤞😉
ami i marija cestitke na 37 tj i ulasku u termin!! 🎉🎉
Strasne su ove nase ljetne bebe, plasile nas i prijetile se ranim izlascima, ali evo, svi smo vec tu negdje u sigurnim tjednima 😊😊
Ja ne spavam po noci nikako, svakih sat-dva na wc, preznojavam se konstantno.. Cak mi nije toliko vruce koliko me muce valunzi, samo me oblije val vrucine i preznojim se u sekundi.. I pocela sam oticati s ovim vrucinama.. 😕 Samo neka ovaj toplinski val prodje sto prije.. ☹☹

6xmama i mladamama cestitam na 34 tj! Drzim fige za sto vise jos al ovo je stvarno super!
Ami i Marija cestitam na 37!
Kod nas nis novo.. prst otvorena, ctg uredan, plodne vode ima dosta.. danas opet izmjereno 3800. Kontrola u petak, a ak nis u pon iduci indukcija. Ne da se moja Rita na vrucinu 😂 Tak da jos malo lezanja doma pod klimom, evo sad dosetala doma vec skuhana.. po noci uopce ne pomaze otvorit prozore nema daska vjetra 😥
Cokica i ja susim nocu ves ak nije prognoza neka sumnjiva na kisu.. i to mi je najdraze tako ostavit i onda ujutro fino odmah skupit, a ne da ujutro moram onak pospana rasprostirat 😁

Jutroo
Čestitke na punim tjednima 🎉🎉🎉🎉 Ami i Marija vi lijepo u terminu iako to našim ljetnim bebama ništa ne znači 😂
Mladamama98 i 6xmama lijepih 34 tt, još malo izdržite 🤞🤞🤞🤞
Ja se digla u 6 i pol, obavila psa, skinula onu robu od sinoć i stavila drugu sušit i natrag spavat 😁 i onda se sad izležavala, i morala se dignut jer sam gladna bila. Baš je lijepo puhalo ujutro, sad je opet užas. I neće mi štednjak niti jedan plin upalit 😭😭😭 ne mogu kavu skuhat. A nova boca plina je. Nadam se da će proraditi
6xmama i Mladamama cestitke na 34 tjedana!!!!
Ami i Marijaa vama na 37 tjedana!!
Natar i mene obljeva vrucina 😥
Mina veliki ljepi trbuscic 😊 ma nema veze za strije
Noemi oprosti mozda pitam gluposti vezano za okretanje bebe al to sam cula pa pitam ne znam kakva je praksa kod nas u bolnicama..i ja isto sumnjam da bi dala nekom da mi to radi..rađe nek me salju na carski
I ja sam cula te babske price da se djecji vec ne susi po noci..al to su gluposti totalne 😥
Maja stvarno ne da se curka..lijepo joj je kod mame 😍

12.08.2018. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji