Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    31. Srpanj 2018. 09:52

Jutro klokanice, danas vas dosta sa punim tjednima. 
    Cestitke Ami, Marija na ulasku u termin 😊👍👏🏻❣️🎉🎉6xmama bravo za tebe i curka i velikih 34🤞 Još 2 tj i u terminu ste 🎉❤️🤞
    Mladamama, cestitke na 34 tj i sa izdržite bar još malo 🎉❤️🤞
    Ivy  pozdrav tebi i tvom slatkom bebacu.. 😘🤗
    Ja sam se jutros probudila sa medvjeđim šapama na rukama.. bas su otekli i mali prstić me boli.. 
    ostale curke velike pozdrav i da ne izlazite van po ovim vrućinama, osim kod dr na pregled 😉🤗😘

ivymicek
    31. Srpanj 2018. 10:11

ami25

Prvo mi je 6xmama pala na pamet i njenih 34 pa tako ssm sretnaa🎉🎉 kamo je ovo bilo sa 29 tjedana, i sutra jos pregled pa budemo vidjeli sta kazu 💪 Jos koji tjedan da izdrzi pa to je prava terminska beba❤️❤️❤️
    Čestitke i tebi Marija, sad mozes malo vise kretanja ubacit al po ovoj toplini bolje se zaleć😁😁😘😋
    Nama sutra dolaze muzekovi roditelji iz Zga pa vjer budu tu dok se bebica ne rodi, oni valjda misle da ce to brzo 😂😂😂
    Ivy puseee za tebe i Vida 😘😘😘😘 Kako su braco i seka? Jel ga cuvaju🤗
    Mladamamiica drzi se, jesu ti radili procjenu bebice ili slicno? 🤞🤞

😘😘😘 Braco i seka ga obožavaju. Samo se brinu gdje je  a kad plale mi dolaze reći da ga sigurno trbuh boli.
    Sad iskoristi svekra i svekrvu da čiste i kuhaju a ti uživaj 😂.
    Dupličke 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

natar
    31. Srpanj 2018. 10:30

Jutro klokanice!! 🤗🤗🤗
    6xmama cestitke na velikih docekanih 34tj!! 💪💪💪🎉🎉🎉 Cekamo sutrasnji report iz TA 🤞😉
    mladamama dobro da se smiruje stanje, a i iza tebe je 34 tj tak da bude to sve ok!! Drzim fige da ste sto duze u komadu 🤞😉
    ami i marija cestitke na 37 tj i ulasku u termin!! 🎉🎉
    Strasne su ove nase ljetne bebe, plasile nas i prijetile se ranim izlascima, ali evo, svi smo vec tu negdje u sigurnim tjednima 😊😊
    Ja ne spavam po noci nikako, svakih sat-dva na wc, preznojavam se konstantno.. Cak mi nije toliko vruce koliko me muce valunzi, samo me oblije val vrucine i preznojim se u sekundi..  I pocela sam oticati s ovim vrucinama.. 😕 Samo neka ovaj toplinski val prodje sto prije.. ☹☹

• Maja82
    31. Srpanj 2018. 10:42

6xmama i mladamama cestitam na 34 tj! Drzim fige za sto vise jos al ovo je stvarno super!
    Ami i Marija cestitam na 37!
    Kod nas nis novo.. prst otvorena, ctg uredan, plodne vode ima dosta.. danas opet izmjereno 3800. Kontrola u petak, a ak nis u pon iduci indukcija. Ne da se moja Rita na vrucinu 😂  Tak da jos malo lezanja doma pod klimom, evo sad dosetala doma vec skuhana.. po noci uopce ne pomaze otvorit prozore nema daska vjetra 😥 
    Cokica i ja susim nocu ves ak nije prognoza neka sumnjiva na kisu.. i to mi je najdraze tako ostavit i onda ujutro fino odmah skupit, a ne da ujutro moram onak pospana rasprostirat 😁

31. Srpanj 2018. 11:18

Jutroo
    Čestitke na punim tjednima 🎉🎉🎉🎉 Ami i Marija vi lijepo u terminu iako to našim ljetnim bebama ništa ne znači 😂 
    Mladamama98 i 6xmama lijepih 34 tt, još malo izdržite 🤞🤞🤞🤞
    Ja se digla u 6 i pol, obavila psa, skinula onu robu od sinoć i stavila drugu sušit i natrag spavat 😁 i onda se sad izležavala, i morala se dignut jer sam gladna bila. Baš je lijepo puhalo ujutro, sad je opet užas. I neće mi štednjak niti jedan plin upalit 😭😭😭 ne mogu kavu skuhat. A nova boca plina je. Nadam se da će proraditi

• AnaMaria
    31. Srpanj 2018. 11:27

6xmama i Mladamama cestitke na 34 tjedana!!!!
    Ami i Marijaa vama na 37 tjedana!!
    Natar i mene obljeva vrucina 😥
    Mina veliki ljepi trbuscic 😊 ma nema veze za strije
    Noemi oprosti mozda pitam gluposti vezano za okretanje bebe al to sam cula pa pitam ne znam kakva je praksa kod nas u bolnicama..i ja isto sumnjam da bi dala nekom da mi to radi..rađe nek me salju na carski
    I ja sam cula te babske price da se djecji vec ne susi po noci..al to su gluposti totalne 😥
    Maja stvarno ne da se curka..lijepo joj je kod mame 😍

12.08.2018. ❤

Noemi
    31. Srpanj 2018. 12:08

Anamaria, ma ne pitaš gluposti... sve ok 😊 to okretanje je imala Kim Kardashian.. pa je bilo dosta u medijima.. kod nas nisam čula da rade ručno okretanje, osim neke druge metode. Trebala sam ici na akupunkturu, to navodno pomaze al taj dr otišao na godišnji, ja se počela otvarati tako da je propao plan..
    Ovo za veš nisam znala, al znam za bapske priču i tradiciju da dječji krevetić treba donijeti u sobu tek kad se beba rodi 😂 

Arizona
    31. Srpanj 2018. 13:00

Ej cure.. evo me s pregleda u TA.. radila ctg..uredan.. napravila mi je doktorica uzv i skroz me zbedirala..kaze da beba po njoj ima 2600 g.. ne razumijem.. moj ginekolog cijelo vrijeme govori da je veca beba.. na zadnjem uzv prosli tjedan mi je rekao da ima 3100..a sad ona ovo.. 37+4 sam.. mislim kaze da je to i dalje ok..da nema zastoja u tezini..da stigne jos dogurat do 3..a i da moguce da je i na mene mala jer sam ja sitna.. ne znam vise..sad mi je sve u magli.. spomenula je i da je beba jos uvijek dolje sa glavicom ali da je sad sa licem prema naprijed..a prosli tjedan je bila licem prema ledjima.. al kao sve ok.. i sad mi je rekla ctg za 2 dana.. zasto sad opet za 2 dana..a prosli tjedan je rekla da nema potrebe svaka 2 dana.. 
    Bas sam sva jadna sad.. oprostite..ne znam kaj da mislim..a moja glupa panika mi radi kaose... 😔

url=https://lilypie.com]

• AnaMaria
    31. Srpanj 2018. 13:02

Noemi nisam ni znala za KK..a ni za krevetic..ajme sto nece izmislit 🤣 

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    31. Srpanj 2018. 13:10

Arizona

Ej cure.. evo me s pregleda u TA.. radila ctg..uredan.. napravila mi je doktorica uzv i skroz me zbedirala..kaze da beba po njoj ima 2600 g.. ne razumijem.. moj ginekolog cijelo vrijeme govori da je veca beba.. na zadnjem uzv prosli tjedan mi je rekao da ima 3100..a sad ona ovo.. 37+4 sam.. mislim kaze da je to i dalje ok..da nema zastoja u tezini..da stigne jos dogurat do 3..a i da moguce da je i na mene mala jer sam ja sitna.. ne znam vise..sad mi je sve u magli.. spomenula je i da je beba jos uvijek dolje sa glavicom ali da je sad sa licem prema naprijed..a prosli tjedan je bila licem prema ledjima.. al kao sve ok.. i sad mi je rekla ctg za 2 dana.. zasto sad opet za 2 dana..a prosli tjedan je rekla da nema potrebe svaka 2 dana..
    Bas sam sva jadna sad.. oprostite..ne znam kaj da mislim..a moja glupa panika mi radi kaose… 😔

Nemoj se samo zivcirati...ja bi vjerovala tvom ginekologu...prvi put si pretpostavljam kod te doktorice..sigurno je ona krivo izracunala tezinu..pa nije beba smrsavila odjednom.... meni je prosli put specijalizant radio ultrazvuk i nije uspio tezinu izracunat al doktor je rekao da je to sve ok...kazem ti nemoj panicarit..a to za ctg mi je bzvz i nema smisla...al gledaj to ovak bar ces opet slusati srceko svog malisana i opet se uvjerit da je sve ok..a ne bi se cudila da te opet pitaju zasto si dosla nakon 2 dana🙄 a nase zdravstvo znas kak to ide..

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.