primljena u bolnicu. trudovi na 15 min bili, ctg dobar za bebu, ne očitava trudove. 4 cm otvorena.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Ami, da, Dada&rocco je sve ovo u krevetiću. Gnijezdo mi se čini baš čvrsto, mislim da će u tome najviše biti okolo 😁
Ah, onda me sutra čeka namakanje igrački u lavoru. Zapravo, mogla bi ih sad potopit pa sutra isprat i stavit sušit. Ili kasnije, u svom noćnom terminu 😂
Aknes, sretno ako krene dalje 🤞🤞 te boli? I zaboravila sam naravno koji si tjedan
primljena u bolnicu. trudovi na 15 min bili, ctg dobar za bebu, ne očitava trudove. 4 cm otvorena.
Aknes sretno 🤞🤞🤞🤞🤞 stize nam prvi Kinder suprise
Svratila sam cirniti moje Kloke prije spavanja 😊
Malo sam prelistala, ali ne mogu sada jer jedva cekam i ja zaspati. 😴 Danas je bila nervozna jako cijeli dan, grcici su je mucili, spavala skoro nista nije. Meni se srce paralo jer ne znam kako da joj pomognem.
Uglavnom, 6xmama bravo na 34 tj, jos malo i sigurna zona :)
Aknes sreeeeeetno! Da sto prije i bezbolnije prodje.
Iii jos je netko usao u sigurne tjedne ali sam zaboravila tko 🙈 Cestitaaam.
I cure sreetno svima 😘😘😘😘💗
Ljubim sve duplicke i mamicke 😘
Laku noc i lijepi snovi. Da mi se odmorite. Makar je uz ovu sparinu to tesko moguce 😫
💗Baby E💗
Jutron
Aknes nadam se da se vec mazis sa svojim kinder suprise, cekamo da nam se javis😘
6xmama sretno na pregledu, da si nam sto duže 2u1 🤞🤞🤞🤞🤞
Sretno ako jos tko ima pregled 🤞🤞🤞
Kod nas je nocas bilo ocajno vruce, par puta sam se probudila sva mokra
Svratila sam cirniti moje Kloke prije spavanja 😊
Malo sam prelistala, ali ne mogu sada jer jedva cekam i ja zaspati. 😴 Danas je bila nervozna jako cijeli dan, grcici su je mucili, spavala skoro nista nije. Meni se srce paralo jer ne znam kako da joj pomognem.
Uglavnom, 6xmama bravo na 34 tj, jos malo i sigurna zona :)
Aknes sreeeeeetno! Da sto prije i bezbolnije prodje.
Iii jos je netko usao u sigurne tjedne ali sam zaboravila tko 🙈 Cestitaaam.
I cure sreetno svima 😘😘😘😘💗
Ljubim sve duplicke i mamicke 😘
Laku noc i lijepi snovi. Da mi se odmorite. Makar je uz ovu sparinu to tesko moguce 😫
Pozdrav tebi i tvojoj mrvici, da vam sto prije prođu grčiči, mazite se i pazite 😘 😘 😘 😘 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji