Hvala Melita!
Mislim da nas je sve strah malo po malo.. poroda pa dolaska kuci pa to kako cemo.. nadam se da sve to nekak dodje i samo da beba bude dobro, evo samo to stalno mislim..
Oprostite sto mozda glupa pitanja postavljam 🙈 prvo mi je dijete i bas nisam upucena 😁😟 evo sad da me muz nije pitao ja ne bi do zadnjeg trena na to mislila. Inače nisam paničar ali mogu vam reći da me sada lagano hvata strah i trema i ne znam kako to nazvati.
🙈🙈
Nema vas cega biti strah.Ja sam panicarila par dana prije i plakala od straha i treme kako cu ja sve to.Na kraju sve to prođe za cas.I kad se beba rodi nemojte misliti da vi to necete moci i opterecavati se sa pitanjima kako cete sta cete ocete li sve raditi ispravno.Sve to dolazi samo od sebe.I kad mislite da ste najumorniji i da nemate vise snage dobijete ju a da ni sami niste svjesni odakle.Zato se sad odmarajte koliko god mozete.Vjerujte mi trebat ce vam i snage i strpljenja.I samo mislite pozitivno jer ce sve biti dobro.Ako ste vi pozitivni i beba ce odmah biti sretna i zadovoljna
Melita hvala..upravo sam se rascmoljila na tvoj odgovor... 😭 brojim jos 19 dana do poroda.. na pola sam spremna sa stvarima.. s deckom se samo svadjam sto smo blize terminu..pojma nemam kako ce sve ispasti..tak se osjecam jadno i samo.. jos sam u drugom gradu..prakticki nemam nikog svog.. sve me sad pogadja.. srecom do sada sam imala urednu trudnocu..ali ponekad se pitam kaj da slucajno nisam..pa kako bi to sve.. ostao mi je post od 6xmame u glavi di njen muz radi sve i pomaze i isto sam se skoro rasplakala.. ja ne znam jel bi moj bio sposoban tako.. ne znam jesu ovo vise hormoni ili kaj ali 😢😢😢😢😢😢
url=https://lilypie.com]
Marija jesi probala ono od visnje? Meni se cini fino😁 ajme koliko sam ja radlera popila u zadnje vrijeme nije ni cudo da mi dijete ovoliko stuca 😥😥😥 bilo me strah u pocetku al pise 2 posto alkohola pa valjda nije nista strasno, sve je ok s razvojem! Sad mi jr lakse kad cujem da nisam jedina.
Mladamama super da je stala bol💪
Aknes bome se i tvoj kinder surprise lijepo spustio! 🤗🤗
Wanttobemom sve je normalno to za strah i tremu i mene pocelo prat tako negdje prije 2 tjedna al sad je evo malo popustilo. Tnx Melita na lijepim rijecima!
💙Bartol💙
Arizona za sve su krivi HORMONI glupi, i nama je prvo dijete, milijun pitanja u glavi, ja još nemam strah od poroda ali od onog kad dođem doma....e tu me frka žešća hvata, za sad se još nismo počeli svađati, muž na sve kaže DA DRAGA (savjetovali su ga prijatelji), isto sam sama u gradu i još na strogom mirovanju, osjećam se ko u zlatnom kavezu, još sam i na katu, nesmijem sići ni po stepenicama 😥, samo čekam cijeli dan kad će doć muž s posla, a on kad dođe nije mu do ničega 😣, a čeka ga hrpa obaveza doma, proći će to sve brzo, kad dobijemo naše mališane nećemo imati vremena biti tužne 😀
Ami, nisam... veli moj da ima 6% alkohola. Ja nisam ni radler okusila ove godine, al zato sladoled 😊😊
Arizona, a zbog cega se svađate? To jer nije spremno ili?! Ja dam dosta toga sama pribavila, al zato jer je moj na terenu. Al kad je trebalo pomoci kad je bio doma, napravio je.
Meni bas mama jucer nekaj za porod govorila i rekla sam joj da bolje da ne znam kaj me ceka i ne zelim se bojati. Molim samo da sve prođe kako treba!
26.8. Ivan 💙💙
Zao mi je Arizona, ali bez brige sve nas je strah.. neke vise neke manje ali ovo je sasvim nova situacija u zivotu, koja mjenja sve. I jos ta odgovornost pa bol pa jaooo..sto pitanja. Ali svi se snadju nekako pa vjerujem da cemo i mi 😁 Vjerujem da ti je jos gore to sto si sama, a decko ak se upusta u rasprave s trudnicom nije normalan 😂😂😂 pa sve smo osjetljive i racmoljimo se na bilo kaj. Al snaci cete se sigurno!
Arizona to su hormoni sve krivi, ja necu ni pisat na sta sam sve proplakala sram me same sebe i onda kad krenem pocnem jos vise jer me strah da ne skodi bebi i onda krenem cmizdrit jadna beba sad i to sve prozivljava i tako u krug!
💙Bartol💙
O da, tak se i ja nazivciram i pocnem plakati i isto si mislim ne smijem zbog bebe pa se pokusavam smiriti ...pa mislim da me apsolutno nitko ne shvaca a imam predobrog muza al i on je non stop na poslu i on nekad nije raspolozen a mene bas tad hormoni operu...mene je panika pocela lovit negdje prije 2 tjedna..al najgore je vrtit film u glavi kako ce sve to bit jer se samo s tim opterecujemo znam...ma samo molim Boga da sve bude ok..
12.08.2018. ❤
Hvala cure.. Ami tako i ja..prvo cmizdrim zbog sebe..onda se sjetim bebe onda cmizdrim jer skodim bebi..i taj krug..da.. Ma ne znam..oko svega se svadjamo.. i prije trudnoce smo tako..oboje temperamenti..sad se nista puno nije promijenilo.. priznajem ja mozda i doprinosim svemu svojom panikom i hormonima.. sta cemo i kako cemo.. ali pa i njemu dolazi toliko zeljena beba.. zar je krivo ocekivati njegovu podrsku kad mi mama ode ..? S njim zivim.. ne zelim njegovu mamu tu non stop ili ne znam koga.. smatram da treba sudjelovati u svemu bar po malo.. mislim tko zna..mozda stvarno budem sve mogla sama i on mi uopce nece trebati i budem toliko zaokupljena s bebom pa se necu obazirati na stvari koje me sad muce..ali eto..pitam se sta ako bude drugacije.. njegovi frendovi se uglavnom ne bave bebama..sve je na mami..mislim..on vec sad radi vise od njih i veseli se puno bebi..ali svjedno zabole me ti neki komentari o drugim tim tipovima kako oni sve mogu i svuda idu bez obzira na sve...
url=https://lilypie.com]
Arizona mi smo godinu dana zivjeli u Sibeniku (tj u selu pokraj) isto sam bila bez ikoga svog tak da znam kak ti je...kako si se ti privikla?
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji