Arizonazbog gluposti se svađate ili? i mi isto… 10 smo godina skupa i nikad nismo prekidali. uvijek sve jedan drugome kažemo u facu, bez šutnje i zakulisnih igrica. Sad je uplašen jako kako sam u bolnici, ali neće priznati. Navikla sam se u bolnici, dobre su mi cure, ali mi fali moj mačak, pas i muž. Sve cmoljim ko idiot za njima :(
Nivami htjeli smo kinder surprise :) bit ćemo skupa na porodu i želimo se skupa iznenadit. ljudi su uglavnom šokirani što ne želimo znati spol.
i tako prolazi mojih prvih 48h u bolnici (odkad sam.se rodila). sutra je kao velika kontrola, pa ćemo znati više.
Pa vise ni Bog ne zna zasto se svadjamo..od gluposti do svega ostalog.. isto smo duze skupa.. u srijedu nam je jos i godisnjica..i to 7. ona sta kazu kriticna godina 😥.. a oboje smo tvrdoglavi i tesko nam se nac na sredini pogotovo kad je pojam sredine za oboje razlicit..ali eto nadam se da ce se dogoditi cudo kad dodje Gabriel jer oboje ga stvarno jako zelimo iako ga nismo bas planski skroz napravili.. zato sam i inzistirala izmedju ostalog da bude na porodu da mozda shvati onda neke stvari.. nije trudnoca laka stvar..a on ne shvaca bas to jer eto ..sve je bilo uredno hvala Bogu pa ni ne zna kako nam je tesko moglo biti.. ugl..curke hvala vam..bar vi kuzite ☺
Aknes i Nivami..svaka cast na cekanju na iznenadjenje.. ja sam vec od 13.-og tjedna na svakom pregledu ispitivala za spol..htjela sam decka i dobila ga..dok su mi svi govorili da ce bit curka 😄
I Aknes..mi nemamo psa..ali i kod mene je takav raspored..haha.. mačorica pa sve ostalo.. on je jos htio da je damo mojima zbog bebe jer je skroz neupucen pa sam mu rekla da ce prije on kod svojih nego moja maca kod mojih.. sad lijepo 9 mjeseci cisti wc i dobro je😆 testirali smo macu na sve..zdrava je i kucna iskljucivo tako da mislim da uz jos dosta paznje bi i mogla biti super seka svom novom braci 😍
url=https://lilypie.com]
Ja se mogu pohvaliti da se sa svojim mužem u 15 godina nisam posvađala 3 puta, oboje smo imali užasno teško djetinjstvo i oboje upravo zbog toga želimo normalan život bez svađa, ima naravno stvari koje smetaju meni, naravno i njemu ali prihvaćamo različitosti, od 18 godine smo zajedno i praktički smo se odgajali međusobno, imamo iste ciljeve u životu, poštujemo se maximalno, nikada si ni u šali nismo opsovali mater ili tak nešto slično, ne prođe dan bez "volim te", zagrljaja, poljupca itd, ali oboje imamo maximalno slobodu oko druženja s prijateljima, kad tko hoće ide i tako i dođe, ko stigne skuha ili uopće ne skuhamo, uglavnom ništa nije problem 😀, eto voljela bi da je svima tako kao nama 😀
Ovo zvuči kao bajka ali to je stvarno naš život već 15 godina i ponosna sam do neba na taj odnos koji smo izgradili 😀
Čitam vas jer moje bebe/mamae danas nešto štrajkaju i vidim da se brinete oko poroda. Hoću vađ samo reći kako je normalan strah i zabrinutost pred kraj, vjerujte mi i samoj mi je uvijek tako ali kada porod krene u vama je tolika količina adrenalina/sreće/znatiželje da mjesta za strah nema ili ga ima vrlo malo. Porod boli ali opet ne u toj mjeri da je neizdrživo a kad si misliš e ja više ne mogu tada znaj da je izgon vrlo blizu i da će bebica biti u vašim rukama. Došla sam reći kako vi sve to možete jer ste jake i stvorene za to!
Eto patetika ali moram malo 😂😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Isssa svaka vam cast i nadam se da ce vam tako uvijek biti.. ❤
Ja sam se malo smirila zahvaljujuci vama.. a od muke i jada sam uspijela i oprati 2 masine vesa i evo 3.se vrti i ispeglati sve kaj se osusilo.. pa ajde blize sam kraju sa stvarima..bar nesto.. jos jedna masina ceka i to je to.. e poslala mi je kuma neku ludost.. pa da vam prenesem ..jel mislite da je to neki fanatizam ili kaj??
url=https://lilypie.com]
Issa jako lijepo i zelim vam to uvijek.a
..psovki nema mjesta ni u nasem braku a "volim te" i zagrljaja i poljubaca ima uvijek Bogu hvala❤
Arizona i mi smo to dobili...i ne znam bi li vjerovala ili ne?🙄
12.08.2018. ❤
Čitam vas jer moje bebe/mamae danas nešto štrajkaju i vidim da se brinete oko poroda. Hoću vađ samo reći kako je normalan strah i zabrinutost pred kraj, vjerujte mi i samoj mi je uvijek tako ali kada porod krene u vama je tolika količina adrenalina/sreće/znatiželje da mjesta za strah nema ili ga ima vrlo malo. Porod boli ali opet ne u toj mjeri da je neizdrživo a kad si misliš e ja više ne mogu tada znaj da je izgon vrlo blizu i da će bebica biti u vašim rukama. Došla sam reći kako vi sve to možete jer ste jake i stvorene za to!
Eto patetika ali moram malo 😂😘
Hvala na poruci podrske 😍
12.08.2018. ❤
Isssa predivno! Zaista mi je drago da ste nakon teskih vremena nasli jedno drugo! Samo tako nastavite i prenesite ljubav i na svoju djecu. Slazem se da u braku nema mjesta psovkama uvredama i ne smije se ic spavat ljut..
Ivymicek fala ti na podrsci! Treba nam mislim svima pozitivna potpora 😁
Laku noc curke!
Predivni trbuscici 😍
Cestitke na bebicama novim ❤️
I sretno curke u bolnici da sve prode ok 😍
Aknes i Nivami meni je bas super sto imate kindersuprise..ja sam jako nestrpljiva i znatizeljna pa ne bi izdrzala 🤣
Aknes fora mi.je kako si ih poredala: mačak , pas i muž😂
a gle, on dođe u posjetu, a moje životinje mi ne dođu.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Dobro jutro svima!
Bojana preslatka je! Jel to ima platnene pelene? Koje si kupila i kako ti se cine?
Aknes, macaka se bojim, al pas ti je divan! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji