I moj isto radi po cijele dane doma dolazi tek oko 18 po najboljem scenariju, a nije ni njima lako. A ja po cijeli dan sama doma onda on dođe s posla jedemo i ja briznem u plac i tako tjesenje do navecer😂😂😂 mislim se kako sam uzasna pa sto da imam drugo dijete o kojem jos treba brinuti, mozda bi mi malo skrenulo misli s ovih gluposti u glavi, ne znam🤔
💙Bartol💙
Oprostite sto mozda glupa pitanja postavljam 🙈 prvo mi je dijete i bas nisam upucena 😁😟 evo sad da me muz nije pitao ja ne bi do zadnjeg trena na to mislila. Inače nisam paničar ali mogu vam reći da me sada lagano hvata strah i trema i ne znam kako to nazvati.
🙈🙈
Nema vas cega biti strah.Ja sam panicarila par dana prije i plakala od straha i treme kako cu ja sve to.Na kraju sve to prođe za cas.I kad se beba rodi nemojte misliti da vi to necete moci i opterecavati se sa pitanjima kako cete sta cete ocete li sve raditi ispravno.Sve to dolazi samo od sebe.I kad mislite da ste najumorniji i da nemate vise snage dobijete ju a da ni sami niste svjesni odakle.Zato se sad odmarajte koliko god mozete.Vjerujte mi trebat ce vam i snage i strpljenja.I samo mislite pozitivno jer ce sve biti dobro.Ako ste vi pozitivni i beba ce odmah biti sretna i zadovoljna
Melita hvala..upravo sam se rascmoljila na tvoj odgovor… 😭 brojim jos 19 dana do poroda.. na pola sam spremna sa stvarima.. s deckom se samo svadjam sto smo blize terminu..pojma nemam kako ce sve ispasti..tak se osjecam jadno i samo.. jos sam u drugom gradu..prakticki nemam nikog svog.. sve me sad pogadja.. srecom do sada sam imala urednu trudnocu..ali ponekad se pitam kaj da slucajno nisam..pa kako bi to sve.. ostao mi je post od 6xmame u glavi di njen muz radi sve i pomaze i isto sam se skoro rasplakala.. ja ne znam jel bi moj bio sposoban tako.. ne znam jesu ovo vise hormoni ili kaj ali 😢😢😢😢😢😢
Nemojte uopce tako niti osijecat se niti misliti lose.Nije ni vrijeme ni mijesto tomu.A strahu najmanje.Samo se lipo odmarajte i spavajte jer falit ce vam to kad bebac dođe.Moj muz je rekao da nece samnom na porod jer ga strah pa kad sam javila da je pocelo sam je odlucio da zeli.Stvarno je lijepo kad je netko vas u tom trenutku s vama.Samo da vas drzi za ruku i da vam je podrska.Imam osjecaj da mi je bol u pola umanjio samo svojim prisustvom.Boga na pomoc i stvarno mislite pozitivno i sve ce proci super.I naravno slusajte primalje svaki njihov savjet je od koristi.
Sto nam hormoni rade, ja danas kako cujem koju pjesmu od Olivera odmah suze na oči
Mi pojeli lubenicu, moji se kupaju a nas dvoje odmaramo
Ja sam se isto puno put znala rasplakati bezveze pa sam onda plakala jer me bilo strah dal nisam mozda malome naskodila. Onda sam nasla na fejsu stranicu s smijesnim snimkama i kad sam bila zalosna il nervozna sam si to pustala da se oraspolozim i kak sam se ja pocela smijati, tak je mali jace ritao 🤣🤣
Mislim da nas sve peru hormoni! Ja inace jesam emotivna, al mislim da je to sad malo previse.
26.8. Ivan 💙💙
Arizonami smo godinu dana zivjeli u Sibeniku (tj u selu pokraj) isto sam bila bez ikoga svog tak da znam kak ti je…kako si se ti privikla?
Da..i tvoj je onda domaci tu?
Ako je mozda me shvatis.. ja sam dosla iz Zagreba.. ali kao da sam dosla iz druge galaksije .. tu je mentalitet skroz drugaciji.. ti frajeri tu i njihovo ponasanje prema svojim zenama.. mislim.. cast iznimkama..ali u Zg to nije tak.. i sve je opcenito skroz drugacije ..nisam se bas navikla na samu sredinu i ljude.. odbijam biti svrstana u taj neki kalup koji mi se ne svidja.. niti zelim svog malog tako odgajati.. nasla sam par ljudi koji su mi ok..obozavam sunce..more..klimu..ali kazem..sve je tu naopako i tesko mi se nekad boriti protiv svih..a bas je takav osjecaj..kao da se borim protiv svih.. jos je i nesto normalniji cega sve ima..ali kazem..kad mi dodje doma s nekim primjerima i komentarima ja ne mogu vjerovati kako drugi to podnose.. Nadam se da nisam nikog uvrijedila ako ima ko sa ovih podrucja..nije mi bila namjera..samo sam htjela istaknuti da su razlike tu i u Zg npr. velike..ponavljam..cast iznimkama
url=https://lilypie.com]
Da javim novi izvještaj, trudova i dalje nema, totalno je ispao sluzni čep pa sam pitala oce pregledavat zbog tog ista on je reko da on nebi jer su stalni trudovi a to je najbitnije, ali mi je reko da ako krenu trudovi vjerojatno će biti porod
Mladamama, samo hrabro bit ce sve ok,ako i dodje do poroda bit ce sve ok, vec su to super tjedni!
Sretno i javljaj se, svi vibramo za vas dvije 🤞🤞🤞🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama samo pozitivno i bolje da te ne ceprkaju dolje..sve ce biti dobro!!!😊
12.08.2018. ❤
Da javim novi izvještaj, trudova i dalje nema, totalno je ispao sluzni čep pa sam pitala oce pregledavat zbog tog ista on je reko da on nebi jer su stalni trudovi a to je najbitnije, ali mi je reko da ako krenu trudovi vjerojatno će biti porod
Super da su stali trudovi, makar i da rodiš nema straha, beba je već velika, šogorica i kuma su u 31. tjednu rodile, sve je super prošlo, tako da samo opušteno 😀, mene je ginekolog tješio da ako rodim ranije da se barem neću mučiti a s bebom će sve biti super 😀😆😀😀
Arizonami smo godinu dana zivjeli u Sibeniku (tj u selu pokraj) isto sam bila bez ikoga svog tak da znam kak ti je…kako si se ti privikla?
Da..i tvoj je onda domaci tu?
Ako je mozda me shvatis.. ja sam dosla iz Zagreba.. ali kao da sam dosla iz druge galaksije .. tu je mentalitet skroz drugaciji.. ti frajeri tu i njihovo ponasanje prema svojim zenama.. mislim.. cast iznimkama..ali u Zg to nije tak.. i sve je opcenito skroz drugacije ..nisam se bas navikla na samu sredinu i ljude.. odbijam biti svrstana u taj neki kalup koji mi se ne svidja.. niti zelim svog malog tako odgajati.. nasla sam par ljudi koji su mi ok..obozavam sunce..more..klimu..ali kazem..sve je tu naopako i tesko mi se nekad boriti protiv svih..a bas je takav osjecaj..kao da se borim protiv svih.. jos je i nesto normalniji cega sve ima..ali kazem..kad mi dodje doma s nekim primjerima i komentarima ja ne mogu vjerovati kako drugi to podnose.. Nadam se da nisam nikog uvrijedila ako ima ko sa ovih podrucja..nije mi bila namjera..samo sam htjela istaknuti da su razlike tu i u Zg npr. velike..ponavljam..cast iznimkama
Potpuno te razumijem..ne nije mi muz odozdola al tata je pa kuzim..to da zena treba sve meni je primitivno ..cast izuzecima naravno...isli smo probat zivjet tu kad imamo kucu dolje ali ja jednostavno nisam mogla..volim sunce i more ali cijeli zivot zivim u zagrebu i to sto kazes meni je to prevelika razlika...na pocetku sam se ko izvanzemaljac osjecala ...mozda je do mene mozda se nisam dovoljno trudila da se prilagodim..ne znam..vratili smo se i nije mi krivo...ali ima puno ljudi koji se prilagode i nikad se ne bi vratili u zg..tak da ti zelim da i ti budes jedna od tih i da se vas dvoje slazete i razumijete sto bolje pogotovo kad dode beba pa se i on rastopi sav 😊ljubav radi čuda ❤
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji