Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    30. Srpanj 2018. 07:44

Jutro! 🌞
    Isssa jako slicna prica nasoj. Upravo to - zajedno odrasli. Sto smo se svadjali bilo je na pocetku i to razlozi tipa zasto ne mogu prije doci kod njega neg moram jos bit u domu (zivjela u studentskom)...
    Zaista je najbitnije postivanje! Nevjerojatno kako ga dobivas natrag kad ga dajes!
    Mozda cete reci da sam luda i nemajka, ali evo dozivjela sam porod... , ali u sekundi cu na pitanje najsretniji dan u zivotu odgovorit vjencanje i muz na 1.mjestu. Naravno, ne posesivno i u mjeri zanemarivanja djeteta!
    Pateticno, ali eto.
    Samo razgovor i uvijek barem pokusaj gledanja i iz njegove perspektive i funkcionira!
    Mladamama98 drago mi je da se sve malo smirilo! Kako si jutros?
    Ja sam isto za Rubinicu cula samo dobro!!
    Bojana27 princeza je 😍😍
    Ena 😚 tebi i nasem divicu! 👣💙
    Za strahove i sumnje u sebe evo jedna slika i jedan link 😊
    https://youtu.be/DRoqk_z2Lgg

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    30. Srpanj 2018. 08:27

Maja da , presle smo na platnene :) gore je milovia cover , unutra sam stavila tetricu i ulozak ..imam coki loki jos , i ovaj tj mi trebaju stic od jedne zenskice kaj sam si kupila ..sad vemo vidjet kako je prosla noc ..za noc imam coki loki bambus i preko samo cover 😊😊

Mladamama98
    30. Srpanj 2018. 08:42

Evo ja danas super, dobila sam novu infuziju ali najmanju dozu i rekli su sutra na tablete Nazad pa ćemo vidjeti, napravili su mi briseve za bakterije da se vidi da nije koja uzrokovala raniji porod ako ih ima, nadam se da ako sve bude sutra Oke i ako nema bakterija da bi me mogli pustit u srijedu kući pa da tamo mirujem ali mislim da bi do petka sigurno mogla ako ostane sve dobro 

6xmama
    30. Srpanj 2018. 08:58

Jutro! 
    Mladamama, super vijesti.makar mislim da u srijedu ne bus jos isla doma, nemoj nis forsirat, bolje da si tam pod nadzorom.  Ja sam bila u bolnici jos 10 dana nakon kaj su me prebacili na tablete. 
    Ako koja ima danas kakav pregled-sretno! 
    Bojana, curka je preslatka! ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Isssa
    30. Srpanj 2018. 09:06

6xmama

Jutro!
    Mladamama, super vijesti.makar mislim da u srijedu ne bus jos isla doma, nemoj nis forsirat, bolje da si tam pod nadzorom. Ja sam bila u bolnici jos 10 dana nakon kaj su me prebacili na tablete.
    Ako koja ima danas kakav pregled-sretno!
    Bojana, curka je preslatka! ❤️

Mladamama dobro ti veli 6xmama, doći ćeš doma prije ili poslije, bolje da si pod nadzorom, ja sam bila ukupno 6 dana a tokolizu sam primala 24 sata, ovo ostalo je bilo promatranje i privikavanje na tablete 😁

ami25
    30. Srpanj 2018. 09:12

Jutro kloke moje nadam se da ste dobro sve! Kako je noc prosla? Ja sinoc bila na veceri, frendica slavila rockas Jedem i topim se 😥😭 spavate pod klimom ili kako?
    Ivy i Barbara hvala na porukicama za podrsku, zaista puno znaci 😘😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️

💙Bartol💙

Marijaa30
    30. Srpanj 2018. 09:18

Jutro cure! Cak sam prespavala cijelu noc, valjda me ta sparina lupila 🙄 koma vrijeme, a sad ce biti najgore vrucine.
    Kaj se tice svađa, ima danas kad smo si dobri, a ima kad se i posvađamo. Oboje smo temperamentni, al se brzo pomirimo. Al sad u trudnoci pazi da me previse ne zivcira 🤣🤣
    Mladamama, bolje te imaju u bolnici pod kontrolom, u bolnici ce brze reagirati.
    Bojana, curka je bas krasna 😍
    Danas idem na sisanje, moram skratiti tu grivu 😋

26.8. Ivan 💙💙

• aknes
    30. Srpanj 2018. 09:41

evo mog update-a: 
    po njihovom sam pretrudna za uvođenje terapije. puštaju me kući. kontrola u TA u petak prijepodne.

IDEM KUUUUUUĆIIIIIII :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

nivami
    30. Srpanj 2018. 09:41

Jutro 
    Mladamama super da je sve pod kontrolom, neka tebe jos tamo bit ces mirnija
    Ivy i Barbara vama i vasim malcima 😘😘😘
    Bojana27 cura je preslatka 🤩😍
    Cure pomognite mi, probala sam i svinjsku mast i hemopromin Al nista ne pomaze on samo raste i boli me ocajno ne mogu sjediti 

Isssa
    30. Srpanj 2018. 09:43

aknes

evo mog update-a:
    po njihovom sam pretrudna za uvođenje terapije. puštaju me kući. kontrola u TA u petak prijepodne.

IDEM KUUUUUUĆIIIIIII :)

👏👏👏👏👏
    Super 😀😀😀😀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.