Kad me uhvati strah samo si mantram kako smo mi stvorene za to kako su sve tako cu i ja 😂
Nama je danas prevruce i nismo nikuda isli i osjecam se valjda jos gore zbog toga. Vidjela sam da je netko napisao da je daleko od svojih. Ja i muz smo takoder daleko od ikoga svoga. Tu imamo samo par prijatelja. Znam kako je 😔
mladamama98 predobar je doktor. :) nadam se da su i drugi takvi. drago mi je da su bolovi i trudovi stali. jesi jos na strogom mirovanju?
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Arizona dr Zmijanovic ti je super u šibenskoj bolnici..nisam bila kod njega al sam cula..ja sam preko puta bolnice isla (ali privatno) kod dr. Indire Vukčević i bila sam zadovoljna s njom a ona mi je rekla isto da je ekipa ginekologa u šibenskoj bolnici mlada i super (za nju sam pak preporuku dobila od jednog ginekologa u Osijeku) tak da ne brines..bit ce sve to ok 😊
12.08.2018. ❤
Tnx Ana Maria.. da..Zmijanovic je sad sef ginekologije..bila kod njega na anomaly scanu.. dobar je.. ja sam inace na preporuku isla kod nekog mladog iz bolnice..ok je.. ali imam sa strane privatnog kod kojeg sam isla na kombinirani iz Gemini poliklinike i on mi je najbolji od svih.. znam da radi u bolnici na porodima..bila bi najsretnija da mi on bude kad dodjem..jaaako je dobar i njezan i sve objasni .. srecom bilo mi je sve uredno pa nisam imala potrebe za njim nakon kombiniranog..neko tako i ostane i super..
A za mentalitet tu..da strasno..znaci znas o cemu pricam.. recimo ja bi bila zaista tuzna da se moram vratiti u Zg jer mi sve osim tog mentaliteta pase..oduvijek sam bila druga osoba na ovoj klimi i jako mi pase za razliku od Zg-a.. ali kazem mislim da se nikad necu opustiti jer odbijam biti u tom "kalupu" i borit cu se koliko mogu.. nadam se da cu barem prosirit s vremenom krug ljudi koji su iznimka pa bi bilo lakse..a i da decko dodje k sebi kad mu dodje bebica..
url=https://lilypie.com]
Arizona zbog gluposti se svađate ili? i mi isto... 10 smo godina skupa i nikad nismo prekidali. uvijek sve jedan drugome kažemo u facu, bez šutnje i zakulisnih igrica. Sad je uplašen jako kako sam u bolnici, ali neće priznati. Navikla sam se u bolnici, dobre su mi cure, ali mi fali moj mačak, pas i muž. Sve cmoljim ko idiot za njima :(
Nivami htjeli smo kinder surprise :) bit ćemo skupa na porodu i želimo se skupa iznenadit. ljudi su uglavnom šokirani što ne želimo znati spol.
i tako prolazi mojih prvih 48h u bolnici (odkad sam.se rodila). sutra je kao velika kontrola, pa ćemo znati više.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Arizonazbog gluposti se svađate ili? i mi isto… 10 smo godina skupa i nikad nismo prekidali. uvijek sve jedan drugome kažemo u facu, bez šutnje i zakulisnih igrica. Sad je uplašen jako kako sam u bolnici, ali neće priznati. Navikla sam se u bolnici, dobre su mi cure, ali mi fali moj mačak, pas i muž. Sve cmoljim ko idiot za njima :(
Nivami htjeli smo kinder surprise :) bit ćemo skupa na porodu i želimo se skupa iznenadit. ljudi su uglavnom šokirani što ne želimo znati spol.
i tako prolazi mojih prvih 48h u bolnici (odkad sam.se rodila). sutra je kao velika kontrola, pa ćemo znati više.
Kod vas kao i kod nas isto prvi put ide s menom i s obzirom da imamo i sina i kćer htjeli smo ovaj put iznenađenje 😲, tako da i mi cekamo Kinder suprise
Super mi je to da vam je iznenadjenje! Totalno fora!
Mladamama drz se.. ako i krene tako mora biti i biti ce dobro, a mozda jos ipak trudovi skroz popuste. Probaj se opustit i ne brinuti, vec ste stvarno daleko dogurali.
Arizona, drz se!
Hvala svima na podršci i lijepim rjecima, stvarno mi puno znaci
Aknes i dalje sam na strogom mirovanju, koliko sam shvatila sutra nam je rubinica a za nju sam čula da je jako dobra i ona je mene porodila tako da mi nekako lakše ako i krene nešto da će ona biti tu, a sto se nedostajanja tiče ja sam tek drugi dan tu a dečko mi fali neopisivo čak mi je i igračkicu donjeo pa ju ko malo djete ne puštam
Smanjili su mi dozu mislim ali nisu krenuli nikakvi trudovi pa si nekak u glavi stvaram nadu da bi sutra možda mogla kući ako bude sve Oke iako znam da su sanse male ali sve bi dala da mogu mirovat kod kuće Di mi je dečko jer mi je on velika potpora i čim je kraj mene osjećam se puno mirnije i sigurnije
Arizona imas veliku zelju i volju i poslozit ce se sve vidjet ces 😊
Aknes i Nivami meni je bas super sto imate kindersuprise..ja sam jako nestrpljiva i znatizeljna pa ne bi izdrzala 🤣
Aknes fora mi.je kako si ih poredala: mačak , pas i muž😂
A sto se tice svada one su zdrave pa razliciti smo moramo se i zakacit nekad..treba samo.imat puno razumijevanja i ne izac van i zatvorit vrata nego raspravit do kraja.
12.08.2018. ❤
Vidim da sa priča o svađama, ja sam mišljena da parovima koji se ne svađaju tu i tamo nije dovoljno stalo jedno do drugog i da je zdravije se posvađati nego držati u sebi i onda eksplodirati
Sortiraj odgovore
Najstariji