Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    29. Srpanj 2018. 16:12

wanttobemom

Cure, sad me muž pita i ja pojma nemam 😂 kada me uhvate trudovi ili pukne vodenjak ili nesto. Gdje se ja trebam javiti? Planiram na sveti duh roditi. Jel se javljam na hitni prijem ili na hitnu ginekolosku ili gdje?

Gore pravac radaona 😊pozvonis i sestra ti otvori i onda joj kazes koliko si trudna i koliko su ti cesto trudovi il da ti je pukao vodenjak..

12.08.2018. ❤

6xmama
    29. Srpanj 2018. 16:18

Mladamama, drago mi je da se malo smirilo, samo miruj...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

wanttobemom
    29. Srpanj 2018. 16:58

AnaMaria

wanttobemom

Cure, sad me muž pita i ja pojma nemam 😂 kada me uhvate trudovi ili pukne vodenjak ili nesto. Gdje se ja trebam javiti? Planiram na sveti duh roditi. Jel se javljam na hitni prijem ili na hitnu ginekolosku ili gdje?

Gore pravac radaona 😊pozvonis i sestra ti otvori i onda joj kazes koliko si trudna i koliko su ti cesto trudovi il da ti je pukao vodenjak..

Gdje je tocno rađaona? Znam gdje je hitna ginekoloska, ambulante i patologija trudnoce i gdje leze rodilje ali ne i gdje je rađaona 🙊🙈

wanttobemom
    29. Srpanj 2018. 17:02

Oprostite sto mozda glupa pitanja postavljam 🙈 prvo mi je dijete i bas nisam upucena 😁😟 evo sad da me muz nije pitao ja ne bi do zadnjeg trena na to mislila. Inače nisam paničar ali mogu vam reći da me sada lagano hvata strah i trema i ne znam kako to nazvati. 
    🙈🙈

mamica1985
    29. Srpanj 2018. 17:17

Merkur - treba imati za bebu sa sobom i tetra pelene za presvlacilicu, jednokratne pelene, kremu za guzu i vlazne maramice. Za mamu spavacica moze i ne mora, imaju oni svojih, ja sam ponijela 4 paketa Vir ulozaka i 2×5 mrezastih jednokratnih gacica

• AnaMaria
    29. Srpanj 2018. 17:20

wanttobemom

Oprostite sto mozda glupa pitanja postavljam 🙈 prvo mi je dijete i bas nisam upucena 😁😟 evo sad da me muz nije pitao ja ne bi do zadnjeg trena na to mislila. Inače nisam paničar ali mogu vam reći da me sada lagano hvata strah i trema i ne znam kako to nazvati.
    🙈🙈

Nisu glupa pitanja..i meni je prva beba nakon dugo iscekivanja i isto ne znam sve...radaona ti je na 2 katu..moras uci na glavni ulaz..i onda lijevo hodnikom i mislim da je prvi lift s desne strane..i kad izades iz lifta odmah ispred ti je radaona..al eto nisam sigurna za te hodnike dolje 🙄 zaboravila sam 🙄

12.08.2018. ❤

• Melita23
    29. Srpanj 2018. 17:23

wanttobemom

🙈🙈

Nema vas cega biti strah.Ja sam panicarila par dana prije i plakala od straha i treme kako cu ja sve to.Na kraju sve to prođe za cas.I kad se beba rodi nemojte misliti da vi to necete moci i opterecavati se sa pitanjima kako cete sta cete ocete li sve raditi ispravno.Sve to dolazi samo od sebe.I kad mislite da ste najumorniji i da nemate vise snage dobijete ju a da ni sami niste svjesni odakle.Zato se sad odmarajte koliko god mozete.Vjerujte mi trebat ce vam i snage i strpljenja.I samo mislite pozitivno jer ce sve biti dobro.Ako ste vi pozitivni i beba ce odmah biti sretna i zadovoljna 

• AnaMaria
    29. Srpanj 2018. 17:30

Melita23 hvala na ovoj poruci trebala mi je 😊

12.08.2018. ❤

wanttobemom
    29. Srpanj 2018. 17:30

Hvala vam,drage moje, zbilja ste me utješile puno  😘😘😘

mamica1110
    29. Srpanj 2018. 17:33

Drage trudnice, samo kratko da se javim i zahvalim svima na lijepim čestitkama! Zasad se uhodavamo u bolnici sa papanjem i spavanjem, danas su krenuli i hormoni raditi ali ustabiliti će se. Ne stignem čitati vas ali želim svim curama i bebama sve najbolje i lake porode i brze oporavke! Javimo se kad dodemo k sebi! 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.