Arizona kuzim te…ja sam uzela 10 tak ulozaka i 20 pelena…pa mi lako donesu kad mi zatreba..nema mi smisla stavit cijele pakete u torbu…uzela sam te spavacice za dojenje al moze i tak kak si ti mislila
Maja 82 sad ce ona brzo 😍
Kaj moramo pelene nositi? Za koju bolnicu to pričate? Koliko znam u Petrovoj za bebu ne dozvoljavaju ništa nositi osim kad se izlazi iz bolnice onda pelenu i robicu
Arizona i ja sam 10 chicco ulozaka i 10 pelena br 1 i jos sam si ugurala paket Vira. A za spavacice 2 isto tako laaagane na bretele,em su mi bile prakticnije laganije i jeftinije nego spavaćice pa bit ce to ok. I to za grudnjak isto tako,bude mi netko donio kad vidimo koliko ce cicke rast! Mislim da cemo imat svaka od nas nekoga ko nam moze uskocit i ako sto prefali pa ce lako donijet. A i ja sam u deprici al samo zbog topline jer zaista ne znam sto vise radit odemo mi na plazu ili rano ujutro ili kasnije tek,al kad je vec u 9 ujutro pocelo przit opet si cijeli dan prepusten ovoj vrućini ludoj
💙Bartol💙
Arizona kuzim te…ja sam uzela 10 tak ulozaka i 20 pelena…pa mi lako donesu kad mi zatreba..nema mi smisla stavit cijele pakete u torbu…uzela sam te spavacice za dojenje al moze i tak kak si ti mislila
Maja 82 sad ce ona brzo 😍
Kaj moramo pelene nositi? Za koju bolnicu to pričate? Koliko znam u Petrovoj za bebu ne dozvoljavaju ništa nositi osim kad se izlazi iz bolnice onda pelenu i robicu
Za sv. Duh...pelene, krema i vlazne maramice za bebicu i robicu naravno donese muz kad budemo isle van
12.08.2018. ❤
Cokica prekrasna si! uživaj u moru i za nas prokuhane :)
ja sam subjektivno dobro :) ctg je isto dobar :)
sad mi je tlak bio 130/70, a moj standardni je 120/80.
mladamama98 kako je? mi smo si na par metara, a opet daleko.
a evo i selfie iz bolnice:
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
U Vinogradskoj se isto dobiju pelene...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure, sad me muž pita i ja pojma nemam 😂 kada me uhvate trudovi ili pukne vodenjak ili nesto. Gdje se ja trebam javiti? Planiram na sveti duh roditi. Jel se javljam na hitni prijem ili na hitnu ginekolosku ili gdje?
Aknes stali trudovi, bar ih ctg ne očitava, mene tu i tamo zna zamoliti ali daleko manje, kako si ti?
Čokica super i ti i bušo, uzivaj na moru 😍😘😍😘
Aknes odlicno izgledas, bez obzira na bolnicu i pidžamu😍😍, i kod tebe je Kinder suprise
Mladamama kako si
Ja san isto spremila po desetak chicco uložaka i pelena za bebu pa lako donesu
Aknesstali trudovi, bar ih ctg ne očitava, mene tu i tamo zna zamoliti ali daleko manje, kako si ti?
Super, samo odmaraj
Cokica, divna slikica 😍😍 lijepi busko, ti, more... sve 😁
Aknes, em selfie, em iz lifta... super 😁 divan busko!
Mladamama, drago mi je da se malo smirilo, samo slusaj doktore, bude u redu... a bolje mozda da te stalno ne cackaju dolje.
Curke, drzite se... ove vrucine su koma. Mi cemo sad navaliti na sladoled.
Ja sam do sad jako puno sladoleda jela, u trudnoci se sad kontroliram polako.. al rekla sam od sutra samo jedan tjedno! Manijak sam kaj se tice sladoleda i radlera!
Bas mi je decko rekel da je probal onu pivu s visnjom i da bi ta bila za mene... volim jako visnje 😁
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji