Jutroo
Mladamama nadam se da će sve biti ok 🤞🤞 ali i bebica je sigurno već lijepo razvijena pa ako i odluči ranije, bit ćete pod nadzorom i bit će to sve dobro 😘😘🤗🤗
Aknes, to su već jako lijepi tjedni, tako da što se toga tiče, mislim da možeš i danas rodit i da bi sve bilo super 😘🤗
6xmama ide to, dan po dan i vas dvije sve ste bliže svom cilju 😁
Ma ja mislim za sebe da prije 10.8 nema šanse nikako. A i jučer pričali da bi i idući vikend na more, moram onda još i to obavit 😂 danas zaspali pa nismo stigli ujutro na more, a sad je vani pakao. Zatvorili se u kuću i odmaramo. Tako da evo onda jedna jučerašnja, kad ionako više ne znam kad je puno tjedan 😂 ali i do sada sam nedjeljom stavljala pa nek tako i ostane 😁
Drzite se Mladamama i Aknes! Drago mi je da vam je bio dobar i dr i sestra! Lakse je kad ti netko lijepo objasni i malo utjesi/prica/zeza se.. drzim fige, javite razvoj situacije.
Nesnosno je vruce.. ne znam kako vi al ja sam ko da me netko izmlatio. Fakat ovo par tj na kraju jos po ovoj sparini je jedva izdrzljivo 😣
Cokica veliki busek je dosao a sad cu i ja kao babe jos ti je visoko trbuh ma nebu jos to krenulo
Maja samo pomalo ti ces brzo kako god okrenes, jel u utorak ti imas opet pregled ako ne krene prije? Imas kakve simptome i slicno?
💙Bartol💙
Dobra vecer drage mamice i one koje to ubrzo postajete.Nisam dugo dugooooo nista komentirala.Zavrsila sam u bolnici na dan termina na promatranju dok ne rodim i rodila sam nakon 4 dana.Sve je proslo u najboljem redu ispao sluzni cep i tu noc krenuli bolovi oko 3 sata.Nisu bili strasni sve do 8 ipo.U 8 ipo klistir u 9 ipo drip i u 11:30 rodila.Stvarno sam zadovoljna svojim porodom.Bolno ali brzo.Njagore mi je bilo sto su me rezali kad nisam imala trud.Ali ostalo ok.Muz je bio samnom i preporucila bi svima to stvarno mi je bio od pomoci od podrske do masiranja koje mi je jako pomoglo i ublazilo bol.Sad moja cura ima 18 dana i vec se borimo sa grcicima.Nadamo se da ce sirup koji koristimo pomoci jer od kapi nam nije bilo koristi.Ako vas bilo sta zanima od trudnoce pa do poroda slobodno pitajte.
Čestitke🎉🎉🎉. Neka je sve dobro prošlo. Koji sirup koristite? Držim da brzo prođu.
Mladamama98 🤞🤞🤞 da sve bude dobro iako ne sumnjam jer si već u super tjednima 😘.
Aknes 🤞🤞 držim fige da te bar puste kući ali odlično za razumnog doktora.
6xmama ti 01.08. ideš u TA? Jel te još šoraju kontrakcije ili je bolje?
Ostali duplići 😘😘😘
Probali smo sa kapima ali joj nisu bili od pomoci.To je bilo uzasno.Plakanje trganje vristanje 5 sati bez prestanka.Sad joj dajem svaki dan bio gaju 5 kapi i sirup Gripe Water kojeg nema u Hrvatskoj mi smo ga uzeli u Hercegovini.I pomogao joj je odmah.Imala je grcice ali puno manje.
Cokica veliki busek je dosaoa sad cu i ja kao babe jos ti je visoko trbuh ma nebu jos to krenulo
Maja samo pomalo ti ces brzo kako god okrenes, jel u utorak ti imas opet pregled ako ne krene prije? Imas kakve simptome i slicno?
Je u utorak moram na pregled i sve mi se cini da nis ne bu prije krenulo.. imam onako kontrakcije jace al stalno isto. Nis posebno 😣 Sve se nadam da ce krenut il bar da cu u uto bit vise otvorena pa da me ostave. Sad stalno cekam, brinem pa si mislim jel kontrakcija jel trud, jel mi ono curi voda ili se samo znojim...🤣 sjedenje i cekanje je najgore ovo, ajd mala vise van! 😂
Evo primila sam zadnju inekciju za razvoj pluća i pojačali mi infuziju na najjače, tijelo mi divlja, ne znam jel od infuzije ili jer sam spavala od pola 11 do 12 noćas ali sva se tresem i nemam snage, ja sam na Full strogom mirovanju, ni sjediti ne smijem, samo wc i s jednog boka na drugi, i dalje imam trudove ali malo slabije, a pritisak dolje mi je dosta jak, malo sam razočarana sto me doktor nije pregledao vaginalno da vidim jel se još otvaram ali i razumijem jer je nedjelja i on sam na sve nas plus hitna trudnička
Mladamama, drzim fige da se sve smiri, a za pregled-bolje da ne cackaju puno dole, a vj.ak ti situacija ne bude bolja kroz dan budu te gledali sigurno...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo i mene , ja sam se danas ulovila sa mokrim gaćicama i preplašila sam se za plodnu vodu . Otišli smo muž i ja u bolnicu , di su me toliko srdačno dočekali da ja nisam mogla vjerovati . Plodna voda nije , počela sam se otvarati , prst sam otvorena , kažu da imam predtrudove i da je malena skroz u zdjelici sa glavicom , skroz spuštena u najpovoljnijem položaju, smirila se i čeka :) rekli su možda se vidimo za 2 sata , možda za dva dana , možda do termina . Ali eto u četvrtak opet imam kontrolu u 7:30 ako do onda budemo jos 2u1. :)
21.08.💞🎀
Mladamama zao mi je zbog tog ruznog osjecaja, al vj od tih svih lijekova a i umora i stresa nemres odmah doc sebi.. mislim isto da bolje sto manje da cacka jer sam potice i otvaranje i trudove.
Sunce mi onda cekamo 😁 Najvise me brine ta plodna voda.. stalno mi se cini joj da nije slucajno ono visoko prsnuce, al stalno kmam nekakav iscjedak i mokro mislim nije nis vise nego prije al vald se ipak i vise znojim ono prepone, unatoc klimi.. pa to stvarno zabrine
Dobar dan trudnice, kako provodite nedjelju i ovu vrućinu.. ja doma pod klimom i na kauču.. hormoni me lupaju na najace, slušam Oliverove pjesme i bas me tuga hvata 😢
6x mama, bas sam guglala malo tu dijagnozu.. nije bas bezazlena..citam da je bilo svakakvih ishoda, uh.. bolje ne citati ništa.. hvala Bogu pa je kod tebe sve bilo ok a i sad znaju da ne treba cekati sam kraj sve i da hoces..
Melita, cestitke na bebici i brzom porodu 😊
Cokica. Sad si me prešišala, ha 😁.. ne guram se ja, sad pred kraj frkica me.. veliki lijepi busko a ti samo uživaj.. ti ćeš s plaze u rodilište 😉
Mladamama i drži se i strogo mirovanje nakon bolnic. To je najbolji lijek 😊🤞
Aknes svaka čast doktoru.. to je pravi i stručan doktor.. i da krene od 38 tj si u punom terminu..
Maja, Sunce jeste uzudjene? Meni su isto mokre gaće i sve mislim plodna voda, al onda služim da je to id vrućine i znoja.. tuširam se par pita dnevno..
vi ste u samom finišu.i meni je sve teško, al najviše mi pada sto moram kao ležati radi kontrakcija. Sutra mi je kontrola i vjerujem da će mi dr reci da sad sve mogu.. jedino sto ja ne mogu i sve mi je teško, beba visoko, jedva dišem..
Ami ti ćeš se zaciprati i stvarno zatvoriti temu.. 😉pojačaj plivanje da krene otvaranje.. tako je bilo kod mene😊
I sad od Olivera.. novi život se radja.. gdje me nadje.. aaa
Sortiraj odgovore
Najstariji