Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    29. Srpanj 2018. 13:28

Da točno to Maja. Stalno mi se mota po glavi jel plodna voda jel ovo jel ono .😂 a gle dok na kraju i prođemo termin hehehehee 😂😂
    Joj , ovi zadnji dani su sad stvarnooo dugiii ,predugi . Ali doći će i naše ljubavice , uskoro :) 

21.08.💞🎀

mamica1985
    29. Srpanj 2018. 13:30

Lorena i Greta - dobrodosle!!! Mamicama zelim brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
    Aknes, Mladamama, 6xmama - drzim fige da dogurate do sto vecih tjedana sa svojim bebicama i da sve bude dobro! 😙

mamica1985
    29. Srpanj 2018. 13:32

Winnie - drago mi je da si doma, uzivajte! Cula sam da je na odjelu bila neka problematicna curka, zao mi je kaj si jos i to prolazila uz sbe ostalo. I apsolutno se slazem s tobom - KB Merkur bih preporucila apsolutno svima - patologija, radjaona, bebe i babinjace - ne znam koga bih vise nahvalila, kad sam izlazila, sve sam ih redom grlila, i kuharice i cistacice, kao da su mi obitelj ❤

• AnaMaria
    29. Srpanj 2018. 13:49

Bokic curke! Lijepi trbuscici i mali bebac bucko slatki 😍
    Cure u bolnicama samo mislite pozitivno biti ce sve u redu..izdrzite zbog svojih bebica...
    Lakse mi je kad citam da se i vama isto ko i meni mota po glavi - dal je plodna voda dal su trudovi il samo kontrakcije itd...ova vrucina je uzas...bila sam.vani i sad me pere ta kao menstralna bol legla sam i smirila se...a curka se gura i lupa me...i cini mi se ko se malo drugacije okrenula..ko da je vise glavicom dolje ..nemam pojma..panika me operr pa se smirim malo i tak

12.08.2018. ❤

Isssa
    29. Srpanj 2018. 13:52

Mladamama98

Evo primila sam zadnju inekciju za razvoj pluća i pojačali mi infuziju na najjače, tijelo mi divlja, ne znam jel od infuzije ili jer sam spavala od pola 11 do 12 noćas ali sva se tresem i nemam snage, ja sam na Full strogom mirovanju, ni sjediti ne smijem, samo wc i s jednog boka na drugi, i dalje imam trudove ali malo slabije, a pritisak dolje mi je dosta jak, malo sam razočarana sto me doktor nije pregledao vaginalno da vidim jel se još otvaram ali i razumijem jer je nedjelja i on sam na sve nas plus hitna trudnička

Isto sam to prošla, od tokolize se treseš najvjerojatnije, niti mene u Petrovoj nisu htjeli pregledati da ne potaknu još više kontrakcije, nakon tjedan dana kad se smirilo sve onda su me pregledali i pustili doma sa cordopinima, isto strogo mirovanje je bilo, sjesti ni slučajno, čak mi nisu dali ni da se istuširam 😥, pokušaj što više bit na lijevom boku, nadam se da će se sve smiriti kroz koji dan. E da, i za razvitak pluća sam 2 injekcije primila isto. 

ami25
    29. Srpanj 2018. 14:04

Sunce to su odlicne vijesti,brzo ces se ti grliti sa svojom ljubavi!  Sunce i Maja vi ste nam onda sljedeće Mladamamica bas mi je zao zbog svega sto te snaslo, drži se  Molim se za tebe Issu i 6xmama da prođe bar još tjedan,dva pa da onda krenu bebe ako žele.

💙Bartol💙

Arizona
    29. Srpanj 2018. 14:20

Ej cure.. malo na preskokce citam ..nisam bas od volje zadnja 2 dana..bas me neka deprica pere..😢
    Kome jos nisam cestitala na bebicama-cestitam.. 
    Cure u bolnici i na cuvanju drzim fige da sve bude kak treba.. 
    Ma htjela sam pitati.. koliko komada pelena i ulozaka za sebe trebam spakirat za prvu ruku za bolnicu.. jer samo moj paket ulozaka zauzme pol kofera..a kad stavim i paket pelena di cu sa svim ostalim..? Kak ste vi to iskombinirale? Btw.. ja sam spavacice za bolnicu mislila one na britelice..gore kao trokutici..to mi se cini prakticno..samo se spusti .. vidjela sam neke bas za dojenje..al imaju rukaviće i neke gumbe koji se moraju otkapcati za dojenje sa obe strane i na meni izgledaju kao satorsko krilo.. a za ove vrucine  bi radje bez rukava..  i uzela sam neki grudnjak/topic tanki koji se naprijed otvara ..za prvu ruku dok ne vidim koliko ce mi prsa jos narast s mlijekom pa ce mama onda donjet bas grudnjak za dojenje sa odgovarajucim brojem..

url=https://lilypie.com]

• Maja82
    29. Srpanj 2018. 14:21

Noemi svima nam je tesko sad po vrucini vjerujem.. ja isto doma na kaucu i klima 😥 Blago ovima na moru! Ja sam jako uzbudjena! Bas ovo iscekivanje na kraju traje li ga traje.. jedva cekam da dodje 😍

• Maja82
    29. Srpanj 2018. 14:24

Arizona

Ej cure.. malo na preskokce citam ..nisam bas od volje zadnja 2 dana..bas me neka deprica pere..😢
    Kome jos nisam cestitala na bebicama-cestitam..
    Cure u bolnici i na cuvanju drzim fige da sve bude kak treba..
    Ma htjela sam pitati.. koliko komada pelena i ulozaka za sebe trebam spakirat za prvu ruku za bolnicu.. jer samo moj paket ulozaka zauzme pol kofera..a kad stavim i paket pelena di cu sa svim ostalim..? Kak ste vi to iskombinirale? Btw.. ja sam spavacice za bolnicu mislila one na britelice..gore kao trokutici..to mi se cini prakticno..samo se spusti .. vidjela sam neke bas za dojenje..al imaju rukaviće i neke gumbe koji se moraju otkapcati za dojenje sa obe strane i na meni izgledaju kao satorsko krilo.. a za ove vrucine bi radje bez rukava.. i uzela sam neki grudnjak/topic tanki koji se naprijed otvara ..za prvu ruku dok ne vidim koliko ce mi prsa jos narast s mlijekom pa ce mama onda donjet bas grudnjak za dojenje sa odgovarajucim brojem..

Hej ja sam uzela 10 onih velikih za sebe ulozaka a pelena mislim da sam isto 10tak. Racunam da mi svaki dan muz moze donijet po nesto kad vidim koliko trosim jer stvarno su preveliki paketi za nosit sve. Uzela sam isto dve spavacice na bretelice i imam jednu bez rukava s gumbicima al s obzirom na vriheme mislim najbolje te na bretele.

• AnaMaria
    29. Srpanj 2018. 14:27

Arizona kuzim te...ja sam uzela 10 tak ulozaka i 20 pelena...pa mi lako donesu kad mi zatreba..nema mi smisla stavit cijele pakete u torbu...uzela sam te spavacice za dojenje al moze i tak kak si ti mislila
    Maja 82 sad ce ona brzo 😍

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.