Mladamama, drzim fige da se sve smiri, a za pregled-bolje da ne cackaju puno dole, a vj.ak ti situacija ne bude bolja kroz dan budu te gledali sigurno...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo i mene , ja sam se danas ulovila sa mokrim gaćicama i preplašila sam se za plodnu vodu . Otišli smo muž i ja u bolnicu , di su me toliko srdačno dočekali da ja nisam mogla vjerovati . Plodna voda nije , počela sam se otvarati , prst sam otvorena , kažu da imam predtrudove i da je malena skroz u zdjelici sa glavicom , skroz spuštena u najpovoljnijem položaju, smirila se i čeka :) rekli su možda se vidimo za 2 sata , možda za dva dana , možda do termina . Ali eto u četvrtak opet imam kontrolu u 7:30 ako do onda budemo jos 2u1. :)

21.08.💞🎀
Mladamama zao mi je zbog tog ruznog osjecaja, al vj od tih svih lijekova a i umora i stresa nemres odmah doc sebi.. mislim isto da bolje sto manje da cacka jer sam potice i otvaranje i trudove.
Sunce mi onda cekamo 😁 Najvise me brine ta plodna voda.. stalno mi se cini joj da nije slucajno ono visoko prsnuce, al stalno kmam nekakav iscjedak i mokro mislim nije nis vise nego prije al vald se ipak i vise znojim ono prepone, unatoc klimi.. pa to stvarno zabrine

Dobar dan trudnice, kako provodite nedjelju i ovu vrućinu.. ja doma pod klimom i na kauču.. hormoni me lupaju na najace, slušam Oliverove pjesme i bas me tuga hvata 😢
6x mama, bas sam guglala malo tu dijagnozu.. nije bas bezazlena..citam da je bilo svakakvih ishoda, uh.. bolje ne citati ništa.. hvala Bogu pa je kod tebe sve bilo ok a i sad znaju da ne treba cekati sam kraj sve i da hoces..
Melita, cestitke na bebici i brzom porodu 😊
Cokica. Sad si me prešišala, ha 😁.. ne guram se ja, sad pred kraj frkica me.. veliki lijepi busko a ti samo uživaj.. ti ćeš s plaze u rodilište 😉
Mladamama i drži se i strogo mirovanje nakon bolnic. To je najbolji lijek 😊🤞
Aknes svaka čast doktoru.. to je pravi i stručan doktor.. i da krene od 38 tj si u punom terminu..
Maja, Sunce jeste uzudjene? Meni su isto mokre gaće i sve mislim plodna voda, al onda služim da je to id vrućine i znoja.. tuširam se par pita dnevno..
vi ste u samom finišu.i meni je sve teško, al najviše mi pada sto moram kao ležati radi kontrakcija. Sutra mi je kontrola i vjerujem da će mi dr reci da sad sve mogu.. jedino sto ja ne mogu i sve mi je teško, beba visoko, jedva dišem..
Ami ti ćeš se zaciprati i stvarno zatvoriti temu.. 😉pojačaj plivanje da krene otvaranje.. tako je bilo kod mene😊
I sad od Olivera.. novi život se radja.. gdje me nadje.. aaa

Da točno to Maja. Stalno mi se mota po glavi jel plodna voda jel ovo jel ono .😂 a gle dok na kraju i prođemo termin hehehehee 😂😂
Joj , ovi zadnji dani su sad stvarnooo dugiii ,predugi . Ali doći će i naše ljubavice , uskoro :)

21.08.💞🎀
Lorena i Greta - dobrodosle!!! Mamicama zelim brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Aknes, Mladamama, 6xmama - drzim fige da dogurate do sto vecih tjedana sa svojim bebicama i da sve bude dobro! 😙

Winnie - drago mi je da si doma, uzivajte! Cula sam da je na odjelu bila neka problematicna curka, zao mi je kaj si jos i to prolazila uz sbe ostalo. I apsolutno se slazem s tobom - KB Merkur bih preporucila apsolutno svima - patologija, radjaona, bebe i babinjace - ne znam koga bih vise nahvalila, kad sam izlazila, sve sam ih redom grlila, i kuharice i cistacice, kao da su mi obitelj ❤

Bokic curke! Lijepi trbuscici i mali bebac bucko slatki 😍
Cure u bolnicama samo mislite pozitivno biti ce sve u redu..izdrzite zbog svojih bebica...
Lakse mi je kad citam da se i vama isto ko i meni mota po glavi - dal je plodna voda dal su trudovi il samo kontrakcije itd...ova vrucina je uzas...bila sam.vani i sad me pere ta kao menstralna bol legla sam i smirila se...a curka se gura i lupa me...i cini mi se ko se malo drugacije okrenula..ko da je vise glavicom dolje ..nemam pojma..panika me operr pa se smirim malo i tak

12.08.2018. ❤
Evo primila sam zadnju inekciju za razvoj pluća i pojačali mi infuziju na najjače, tijelo mi divlja, ne znam jel od infuzije ili jer sam spavala od pola 11 do 12 noćas ali sva se tresem i nemam snage, ja sam na Full strogom mirovanju, ni sjediti ne smijem, samo wc i s jednog boka na drugi, i dalje imam trudove ali malo slabije, a pritisak dolje mi je dosta jak, malo sam razočarana sto me doktor nije pregledao vaginalno da vidim jel se još otvaram ali i razumijem jer je nedjelja i on sam na sve nas plus hitna trudnička
Isto sam to prošla, od tokolize se treseš najvjerojatnije, niti mene u Petrovoj nisu htjeli pregledati da ne potaknu još više kontrakcije, nakon tjedan dana kad se smirilo sve onda su me pregledali i pustili doma sa cordopinima, isto strogo mirovanje je bilo, sjesti ni slučajno, čak mi nisu dali ni da se istuširam 😥, pokušaj što više bit na lijevom boku, nadam se da će se sve smiriti kroz koji dan. E da, i za razvitak pluća sam 2 injekcije primila isto.

Sunce to su odlicne vijesti,brzo ces se ti grliti sa svojom ljubavi! Sunce i Maja vi ste nam onda sljedeće
Mladamamica bas mi je zao zbog svega sto te snaslo, drži se
Molim se za tebe Issu i 6xmama da prođe bar još tjedan,dva pa da onda krenu bebe ako žele.

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji